Bir haftada cok iyi devamini bekliyoruzzevet tatlım bir haftalıkama tabi ilk haftam o detay da var bide çok spor yaptım bolca da serbest stil dans
Aslında çok iyi fikir
Zehrem yarin beraber baslayalim o zamanben yarın mekik programına başlıyorum kızlar inşaAllah...
yok canım önce basen eritmem lazım sonra şekilendirmeeBir haftada cok iyi devamini bekliyoruzz
Zehrem yarin beraber baslayalim o zaman
Squat yapcan mi peki
Hosgeldin aramizaSelam kızlar 1.60 boyundayım ve geçen sene 68i görmem ile sagliksiz diyetlere baslamam bir oldu ayni zamanda spor yaparak gecen sene yaz 62ye dustum. Ve kisin 2 kilo alarak 64 oldum. Bu yaza girmeden once diyetisyene gitmeye karar verdim. Kan tahlilimde kolestrol vitamin eksikligi demir eksikligi ne ararsaniz vardi. Ah o şok diyetler. Her neyse diyetisyen ile 64ten 59a indim. Saglikli beslenmeye alistim diyebilirim. Sadece motivasyonum bazen cok dusuyor. Ve bu yuzden burdayim bu arada squat ile mekik programina bende varim
Tamam canim mekikte takipteyim o zaman hergun insa yazisalimyok canım önce basen eritmem lazım sonra şekilendirmee
Canim squad yapinca bacaklari kalinlasan insanlae var kaslandigi icin yani bunyeye gore degisir ama boyle bir riske girmek istemiyoeum acikcasiŞekerler biz de eve dönüyoruz.aksama bilemediniz yarina yine size aitim.yillardir görmedigim ünv.arkadsimizi görünce sanal aleme ara verdik.simdi yoldayiz iste.bakalim bu tatil tartiyi nasil etkiledi.
Squat ve mekik de ben de varim.
Ama bacak sisirme demis ya bi arkadas tam anlamadim
Ne yami kilo varken yaparsak olmuyo mu.yolda bu kadar okuyabildim.bi özet gecin yaww.
Bi de yapabilen bi tablo yaparsa ve hsftalik tarti gunumuz olursa kim ne yapmis daha kolay takip edrbiliriz.bu iyi fikir canlar.
Ayyy yol tutmaya basladi telle ugrasirken.hadi kactim ben.
Arada dondurma yemedim aksam da 60 gr et doner 100 gr tavuk cigeri yarim dilim ekmek yedim yemeiten 2 saat sonra 2 dilim karpuz ve 1 bardak sut icicemKizlar oglen yemegimide yedim
Yarim dilim cavdar ekmegi ,yarim kase yogurt ustune nane, 3 yemek kasigi menemen simdi disari cikiyorum yuruyus icin ara ogun olarak 2 top kulahta dondurma yicem
Aferin kiz cok iyimerhaba güzeller bugünki mekik sayısını tamamladım ve 2 saat yürüdüm...
sen ne alemdesiinAferin kiz cok iyi
Canim aksam internete şöyle bi baktim.squat icin spor siteleri ağırlıkla yapildiginda popoyu büyüttügünü,agirliksiz sekillendirdigini belirtmis.Canim squad yapinca bacaklari kalinlasan insanlae var kaslandigi icin yani bunyeye gore degisir ama boyle bir riske girmek istemiyoeum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?