EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Selam kızlar 1.60 boyundayım ve geçen sene 68i görmem ile sagliksiz diyetlere baslamam bir oldu ayni zamanda spor yaparak gecen sene yaz 62ye dustum. Ve kisin 2 kilo alarak 64 oldum. Bu yaza girmeden once diyetisyene gitmeye karar verdim. Kan tahlilimde kolestrol vitamin eksikligi demir eksikligi ne ararsaniz vardi. Ah o şok diyetler. Her neyse diyetisyen ile 64ten 59a indim. Saglikli beslenmeye alistim diyebilirim. Sadece motivasyonum bazen cok dusuyor. Ve bu yuzden burdayim bu arada squat ile mekik programina bende varim

Hosgeldin aramiza
Sook diyetler cok fena cok
Ideal kilon kac canim
Squat ve mekik takipteyim.listeyi paylastim hergun birbirimize sorucaz yaptik mi diye ve bir ay sonu mukemmel olcak

Ideal kilom en son 55ti ama sali gunu diyetisyen randevum var kas yaptisam ideal kilom artiyor. Her neyse ben bi 54 55 olmak istiyorum. Bu arada squat yapmicam simdilik cunku basenlerim var. Totoyu kaldirirken bacaklarida sisirmek istemiyorum

Şekerler biz de eve dönüyoruz.aksama bilemediniz yarina yine size aitim.yillardir görmedigim ünv.arkadsimizi görünce sanal aleme ara verdik.simdi yoldayiz iste.bakalim bu tatil tartiyi nasil etkiledi.
Squat ve mekik de ben de varim.
Ama bacak sisirme demis ya bi arkadas tam anlamadim
Ne yami kilo varken yaparsak olmuyo mu.yolda bu kadar okuyabildim.bi özet gecin yaww.
Bi de yapabilen bi tablo yaparsa ve hsftalik tarti gunumuz olursa kim ne yapmis daha kolay takip edrbiliriz.bu iyi fikir canlar.
Ayyy yol tutmaya basladi telle ugrasirken.hadi kactim ben.

Canim squad yapinca bacaklari kalinlasan insanlae var kaslandigi icin yani bunyeye gore degisir ama boyle bir riske girmek istemiyoeum acikcasi

Kizlar oglen yemegimide yedim
Yarim dilim cavdar ekmegi ,yarim kase yogurt ustune nane, 3 yemek kasigi menemen simdi disari cikiyorum yuruyus icin ara ogun olarak 2 top kulahta dondurma yicem

Kizlar oglen yemegimide yedim
Yarim dilim cavdar ekmegi ,yarim kase yogurt ustune nane, 3 yemek kasigi menemen simdi disari cikiyorum yuruyus icin ara ogun olarak 2 top kulahta dondurma yicem
Arada dondurma yemedim aksam da 60 gr et doner 100 gr tavuk cigeri yarim dilim ekmek yedim yemeiten 2 saat sonra 2 dilim karpuz ve 1 bardak sut icicem

merhaba güzeller bugünki mekik sayısını tamamladım ve 2 saat yürüdüm...

Canim squad yapinca bacaklari kalinlasan insanlae var kaslandigi icin yani bunyeye gore degisir ama boyle bir riske girmek istemiyoeum acikcasi
Canim aksam internete şöyle bi baktim.squat icin spor siteleri ağırlıkla yapildiginda popoyu büyüttügünü,agirliksiz sekillendirdigini belirtmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…