El ele gördüm...

Benim de facebook'umda ekli, o beni silsin faceden ben silmeyeceğim. Ben de hep bakıyorum hiçbir paylaşım yapmamasına rağmen. Benim de 10 ay oldu
aktif kullanıyor sık paylaşım yapmasa da online denk geliyorum arada face storylerime bakıyor falan. birde benim akrabam üstelik amcası dedesi babamı arıyor falan

Kendini eksik hissetme kesinlikle. Bak sana örneğin babasını vereyim. Aynı yaştayız senle. Şimdiye kadar hayatıma girmek isteyen bir ton insan oldu, kısmeti baya bol biriyim o konuda. Doktorlar, mühendisler, iş adamları havada uçtu öyle söyliyim. Biskolata erkeği kıvamında erkeklere burun kıvırdım ben. Sonra gittim hem tipsiz, hem ruh hastası hem parasız pulsuz bir adama aşık oldum.

Sonra, noldu biliyor musun? Beni istemeyen o oldu. Yani, reddedilmek karşındaki insandan daha aşağıda biri olduğun için olmuyor. Sadece, kader.

Bundan sonra stalklamamanı öneririm onu, kabullen ve önüne bak.

bi kız onu böyle ufak ayrıntılarıyla ,her parçasıyla severken o şu an kendisine whatsuptan trip atan kızla meşgul ,adil değil.

o seni hak etmemiş ki olmamış , hiiiiiiiiiiiiççç üzme tatlı canını.

ve deki o beye,

canın cehenneme pislik. sen kimsin k.pek..

ağlamana bile değmez..

hemen sil gözyaşlarını ve makyajını tazeleyip yaşadığın acılara fondoten sür

Platonik aşk çok kötü.
Bir de senaryo gibi yazmışsınız, 3 ayda 3. kızla gördüğünüz biri hakkında neden ben değilde onlar demek de biraz garip yani, Allah korumuş der yoluma bakardım.

canım bence üzme kendini hiç.. bekarken üniversite yıllarımda benim de başıma buna benzer bi olay gelmişti. çevrem tarafından çok beğenilen biri olmama rağmen istediğim kişi olamamıştı hayatımda.. ama gerçekten bu işler nasip , ayrıca çekim olmayınca olmuyor. ama şimdi diyorum ki iyi ki olmamış onunla diyorum.. çünkü beni çok seven ve benim de çok sevdiğim bir eşim var, inşallah yılbaşında bi meleğimiz olacak... uzun lafın kısası her şeyde bir hayır var, hayatını yaşamaya bak

Her işte bir hayır vardır canım. Üzme kendini. Demek ki olmaması daha hayırlı . İnşallah sana deliler gibi aşık biri çıkar karşına.

Fazla romantik film izliyorsunuz. Acilen izlemeyi bırakın
Merhaba, hayatımda romantik film izlediğimi hatırlamıyorum.
Yazdıklarıma hislerime abartı deyip, yok çok film izliyorsun tarzında yorumları saygısızlık olarak algılıyorum kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…