El ele gördüm...

O pantolonun isminin culetto oldugunu bilmiyodum, bu ne ki diye arattim baktim. Ay ne guzelmis ya o, zayiflayinca bende alicam

Her şeyde bir hayır var işte.sabah sabah Allah çıkarmış karşına. 3 ayda 3 kiz diyorsun ayrica.sen onu tanımadan dış görüntüsüyle sevnissin kadanda ulaşılmaz, mükemmel bi erkek yaratmıssin ama gördüğün gibi adam abazanin onde gideni. Hic oyle arkasından bakıp aglayacak bi sey de değilmis işte boşuna üzülüyorsun

Canımın acıması için flörtüm, nişanlım ya da kocam mı olması gerekiyordu?
Acım varken, psikolojimi vaktimi sorgulamazsanız sevinirim iyi günler.
Acı çekmek için illa bir yaşanmışlığa bence de gerek yok.Her acı kendi içinde değerli ve önemlidir. O insan sizin iç dünyanızda ve ona karşı duygularınız var. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki insan reddedilince narsistik bir incinme yaşıyor. Zamanla geçecek. Yaşamasam geçecek demezdim. Geçiyor. Güzel bir ömür ve güzel bir insanla gerçek bir sevgi yaşamanızı diliyorum...

Platonik aşklar çok tatlı oluyor ama emin ol tanısan his fln kalmaz sen hayalindeki adamı seviyorsun gerçekte o çok başka biri
Çok haklısınız. Hayalimde gözümde mükemmel, ama gerçekte başka biri oluşu yüzüme tokat gibi çarpıyor..

Kaderimiz ortak deyinsenize. Ne zaman nasıl geçecek bu acımız?

Ah bir tiksinebilsem, normalde midemin kaldırmaması gerekir ama nerdeee

Size özelden yazabilir miyim?

gördüğün gibi adam abazanin onde gideni. Hic oyle arkasından bakıp aglayacak bi sey de değilmis işte boşuna üzülüyorsun
Çok haklısınız çooook
Hep aynı kişiyle görsem eyvallah diyeceğim ama bir gördüğüm kızı bir daha görmüyorum yanında

Çok naziksiniz
Eh tabi bazılarına göre(beğeni kasmak ve dikkat çekmek için) kocam olması gerekiyormuş, flörtüm bile değilmiş falan filan. Bunun adı aşk, anlayabilene.
Çok teşekkür ederimm

Sizce de olayı fazla dramatize etmiyor musunuz? Bence mevzu burada sevdiğiniz bi insanı başkasıyla görüp üzülmek değil. Sizin olayınız nasıl benle olmaz nasıl beni istemez de başkasını ister düşüncesi. Hissettiğiniz şey de acı değil öfke. Egonuza yedirememişsiniz anlaşılan ama bunlar olabilir şeyler. Sizden yeterli elektriği alamamıştır, sempatik bulmamıştır, güzel bulmamıştır, karakterlerinizin uyuşmadığını düşünüyordur vs. Bunlar olabilecek şeyler neden bu kadar kafanıza taktınız

Kız yarı yarıya benmiş bu adam. İyi baktınız değil mi, erkekti yani? Ben olmayayım?

Kendi kendinize yapıyorsunuz, yapmayın. Yaşamadığınız için o görüntüye, kabuğa, kafanızdaki adamı yerleştiriyorsunuz, bir hayal için üzülüyorsunuz.

Bazı arkadaşlarım da ona öfke dolusun ve öfkeyle bakıyorsun diyorlar. Ne olduğunu artık inanın ben de bilmiyorum. Tek bildiğim can acısı, onun da sebebini bilmiyorum

O kadar doğru cümle kurdunuz ki, gördüğüm görüntünün içine kafamdaki adamı yerleştiriyorum ve mükemmel oluyor.
Ama gerçekte bir bakıyorum kızlar, abazanlıklar... Bu da canımı acıtıyor sanırım

Bazı arkadaşlarım da ona öfke dolusun ve öfkeyle bakıyorsun diyorlar. Ne olduğunu artık inanın ben de bilmiyorum. Tek bildiğim can acısı, onun da sebebini bilmiyorum
Bence dediğim gibi siz sadece sizi istemeyip başkasını istemesine takılmışsınız ama bu o kadar önemsiz bi mevzu ki. Yani düşünce tarzınız çok sakıncalı. Ben tanınmaya değer değilim de onlar mı değer vs. Demişsiniz bu çok yanlış bi düşünce. Yani beğenmemiş de olabilir ama bu olabilir yani ağlanacak bir şey değil

Bence de yanlış düşünüyorum, olabilir beğenmeyebilir hoşuna gitmeyebilirim enerji almaz vs vs. Ama beynim de kalbim de bunu kabullenmiyor

Bence de yanlış düşünüyorum, olabilir beğenmeyebilir hoşuna gitmeyebilirim enerji almaz vs vs. Ama beynim de kalbim de bunu kabullenmiyor
Burada plasebo etkisi devreye giriyor. Bunu her ne kadar dile getirirseniz kalbinizin ve beyninizin bunu kabullenmemesi normal. Oysa kendinize ve çevrenize doğru telkinlerde bulunursanız (doğru telkine siz karar verirsiniz artık) beyniniz de kalbiniz de bunu kabullenecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…