O pantolonun isminin culetto oldugunu bilmiyodum, bu ne ki diye arattim baktim. Ay ne guzelmis ya o, zayiflayinca bende alicamKonu sahibesi bence biraz taktik yapın
Misal aynı bölümdeyseniz kantine başka bir çocuğun koluna girip gülüp konuşarak gidin. Bu çocuğun flörtün olması gerekmiyor, arkadaşın da olabilir önemli olan poz atmak
İki numaralı kural göreceğin günlerde süper görün. Annene biraz sömürü yapıp bütçe koparabilirsen mesela Zara'dan bir şeyler kap. Bu sezon culotte moda, güzel bir tane kap, ben çiçek desenli aldım mesela. Altına dolgu topuk sandalet de çek süper olursun. Bu sezon abartılı küpe moda, Mango'da gayet uygun fiyata vardı tak takıştır.
3. olarak çocuğu gördüğünde takmicaksın. Tek başınaysan gözlerin dolmasın, bakışların değişmesin yani. Arkadaşlarınlaysan gül, konuş, eğlen. Keyfin yerinde olsun.
Fiyakan tam olacak yani, anladın mı?
Böyle takılırsan senin çocuk pfff bu kız arkamdan ağlıyordu ne oldu buna dicek. Hoş bu çocuktan hayır gelir mi orası da muamma. Bir onunla bir bununla geziyor. Seni de 1 ayda bırakabilir bunu göze al öyle taktiğe giriş girişceksen.
Acı çekmek için illa bir yaşanmışlığa bence de gerek yok.Her acı kendi içinde değerli ve önemlidir. O insan sizin iç dünyanızda ve ona karşı duygularınız var. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki insan reddedilince narsistik bir incinme yaşıyor. Zamanla geçecek. Yaşamasam geçecek demezdim. Geçiyor. Güzel bir ömür ve güzel bir insanla gerçek bir sevgi yaşamanızı diliyorum...Canımın acıması için flörtüm, nişanlım ya da kocam mı olması gerekiyordu?
Acım varken, psikolojimi vaktimi sorgulamazsanız sevinirim iyi günler.
Çok teşekkür ederimmÇok tatlısınız ve inşallah hep bu kadar masum kalırsınız.
Teşekkür ederim, umarım karşıma çıkarÜzme kendini şimdilik bu duyguları hissetmekte haklısın.ama
Bir gün karşına o muhteşem,sadık ve en önemlisi seni çok sevecek adamla elele olduğunda bugünlerine gülüp şükredeceksin.
Çok haklısınız. Hayalimde gözümde mükemmel, ama gerçekte başka biri oluşu yüzüme tokat gibi çarpıyor..Platonik aşklar çok tatlı oluyor ama emin ol tanısan his fln kalmaz sen hayalindeki adamı seviyorsun gerçekte o çok başka biri
Yokmuş demek ki, haklısınızUniversitenin en yakisiklisini reddettim, en tipsiziyle ask yasadim. Dunyanin en mukemmel erkegini terkettim en terbiyesiz en kabasina vuruldum. Sence haketmekle ilgisi var mi?
Kaderimiz ortak deyinsenize. Ne zaman nasıl geçecek bu acımız?canım inan güzellik ve çirkinlik ile alakası yok benzer durumdaym bende ve herkes karşımdaki için her yönden güzellik kültür vs çok çok fazla olduğumu söylemesine rağmen benm gönlüm halen ondan yana atıyor ancak o dönüp bakmıyor bile
Ah bir tiksinebilsem, normalde midemin kaldırmaması gerekir ama nerdeee3 ayda zaten bir suru kizin elini tutmus biri bence senin elini tutmasin. Sen cok icten duygular beslemissin sanirim ama onun bu duygulari anlayabilecek biri oldugunu dusunmuyorum. Zira oyle olsa 3 ayda daldan dala atlamazdi. Ondan tiksinmeye calis bence yeterli sebebin var, inan sogumak icin cok etkili
Size özelden yazabilir miyim?Konu sahibesi bence biraz taktik yapın
Misal aynı bölümdeyseniz kantine başka bir çocuğun koluna girip gülüp konuşarak gidin. Bu çocuğun flörtün olması gerekmiyor, arkadaşın da olabilir önemli olan poz atmak
İki numaralı kural göreceğin günlerde süper görün. Annene biraz sömürü yapıp bütçe koparabilirsen mesela Zara'dan bir şeyler kap. Bu sezon culotte moda, güzel bir tane kap, ben çiçek desenli aldım mesela. Altına dolgu topuk sandalet de çek süper olursun. Bu sezon abartılı küpe moda, Mango'da gayet uygun fiyata vardı tak takıştır.
3. olarak çocuğu gördüğünde takmicaksın. Tek başınaysan gözlerin dolmasın, bakışların değişmesin yani. Arkadaşlarınlaysan gül, konuş, eğlen. Keyfin yerinde olsun.
Fiyakan tam olacak yani, anladın mı?
Böyle takılırsan senin çocuk pfff bu kız arkamdan ağlıyordu ne oldu buna dicek. Hoş bu çocuktan hayır gelir mi orası da muamma. Bir onunla bir bununla geziyor. Seni de 1 ayda bırakabilir bunu göze al öyle taktiğe giriş girişceksen.
Çok haklısınız çooookgördüğün gibi adam abazanin onde gideni. Hic oyle arkasından bakıp aglayacak bi sey de değilmis işte boşuna üzülüyorsun
Çok naziksinizAcı çekmek için illa bir yaşanmışlığa bence de gerek yok.Her acı kendi içinde değerli ve önemlidir. O insan sizin iç dünyanızda ve ona karşı duygularınız var. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki insan reddedilince narsistik bir incinme yaşıyor. Zamanla geçecek. Yaşamasam geçecek demezdim. Geçiyor. Güzel bir ömür ve güzel bir insanla gerçek bir sevgi yaşamanızı diliyorum...
Sol eliyle kalem tutmasına, gülerken kaybolan çekik gözlerine, çayın şekerini dilinin altına koyup öyle içmesine, üst dudağındaki hiç geçmeyen yaraya, sıkıldığında bacaklarını oynatmasına
Bazı arkadaşlarım da ona öfke dolusun ve öfkeyle bakıyorsun diyorlar. Ne olduğunu artık inanın ben de bilmiyorum. Tek bildiğim can acısı, onun da sebebini bilmiyorumSizce de olayı fazla dramatize etmiyor musunuz? Bence mevzu burada sevdiğiniz bi insanı başkasıyla görüp üzülmek değil. Sizin olayınız nasıl benle olmaz nasıl beni istemez de başkasını ister düşüncesi. Hissettiğiniz şey de acı değil öfke. Egonuza yedirememişsiniz anlaşılan ama bunlar olabilir şeyler. Sizden yeterli elektriği alamamıştır, sempatik bulmamıştır, güzel bulmamıştır, karakterlerinizin uyuşmadığını düşünüyordur vs. Bunlar olabilecek şeyler neden bu kadar kafanıza taktınız
O kadar doğru cümle kurdunuz ki, gördüğüm görüntünün içine kafamdaki adamı yerleştiriyorum ve mükemmel oluyor.Kız yarı yarıya benmiş bu adam. İyi baktınız değil mi, erkekti yani? Ben olmayayım?
Kendi kendinize yapıyorsunuz, yapmayın. Yaşamadığınız için o görüntüye, kabuğa, kafanızdaki adamı yerleştiriyorsunuz, bir hayal için üzülüyorsunuz.
Bence dediğim gibi siz sadece sizi istemeyip başkasını istemesine takılmışsınız ama bu o kadar önemsiz bi mevzu ki. Yani düşünce tarzınız çok sakıncalı. Ben tanınmaya değer değilim de onlar mı değer vs. Demişsiniz bu çok yanlış bi düşünce. Yani beğenmemiş de olabilir ama bu olabilir yani ağlanacak bir şey değilBazı arkadaşlarım da ona öfke dolusun ve öfkeyle bakıyorsun diyorlar. Ne olduğunu artık inanın ben de bilmiyorum. Tek bildiğim can acısı, onun da sebebini bilmiyorum
Bence de yanlış düşünüyorum, olabilir beğenmeyebilir hoşuna gitmeyebilirim enerji almaz vs vs. Ama beynim de kalbim de bunu kabullenmiyorBence dediğim gibi siz sadece sizi istemeyip başkasını istemesine takılmışsınız ama bu o kadar önemsiz bi mevzu ki. Yani düşünce tarzınız çok sakıncalı. Ben tanınmaya değer değilim de onlar mı değer vs. Demişsiniz bu çok yanlış bi düşünce. Yani beğenmemiş de olabilir ama bu olabilir yani ağlanacak bir şey değil
Burada plasebo etkisi devreye giriyor. Bunu her ne kadar dile getirirseniz kalbinizin ve beyninizin bunu kabullenmemesi normal. Oysa kendinize ve çevrenize doğru telkinlerde bulunursanız (doğru telkine siz karar verirsiniz artık) beyniniz de kalbiniz de bunu kabullenecektirBence de yanlış düşünüyorum, olabilir beğenmeyebilir hoşuna gitmeyebilirim enerji almaz vs vs. Ama beynim de kalbim de bunu kabullenmiyor
2 ay oldu neredeyse unutamadım ben. ki halen facebook'umda ekli. günde kaç kere girip bakıyorum bende bilmiyorumKaderimiz ortak deyinsenize. Ne zaman nasıl geçecek bu acımız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?