Ne zaman nasıl geçecek bu acı?.....
Ya ben de boşandınız sandım,
Evlilik teklifi edip nikahta bıraktı sandım,
Ne sağlam psikolojiniz var,ne değersiz canınız var,ne çok boş vaktiniz var,
Flörtünüz bile olmamış birine bu kadar zaman ve kafa yormaya,
Bol vakit,oh, bol üzülmeler.Canımın acıması için flörtüm, nişanlım ya da kocam mı olması gerekiyordu?
Acım varken, psikolojimi vaktimi sorgulamazsanız sevinirim iyi günler.
+1Ya ben de boşandınız sandım,
Evlilik teklifi edip nikahta bıraktı sandım,
Ne sağlam psikolojiniz var,ne değersiz canınız var,ne çok boş vaktiniz var,
Flörtünüz bile olmamış birine bu kadar zaman ve kafa yormaya,
Hanım efendi çok yoğunsunuz belli ki. İşinize bakın, üslubumu bozmak istemiyorum.Bol vakit,oh, bol üzülmeler.
Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm. Neden ben değilim neden nedenFlörtte ilk kural karşındakinden bir ışık görmektir, sen nasıl X kişisine değil bu kişiyi beğendiysen o da seni değil Y kişisini beğenmiş olabilir. Karşınızdakinde bir ışık görmeden açılmakla yanlış yapmışsınız, şimdi biraz da ego zedelenmesi yaşıyorsunuz. En güzeli çevrendeki diğer fırsatlara bakmak
Öyle mi diyorsunuz. Bir arkadaşım da bana bütün bunlar hırsından diyorGözleriniz dolup arkalarından bakakalmaniz hirsinizdan,aşktan değil. Siz belki çok guzelsiniz o kızlardan lakin Rabbim uygun görmedi kim bilir.
Elbetteki vardır bir hayır, vardır Rabbimin bir bildiği.... Ben içimin soğumasını istiyorum olmuyor olmuyorHakkında hayırlısı böyleymiş demekki, olmamasında da vardır bir hayır . şimdi üzülüyorsun ama ilerde bunları gülerek hatırlayacağını düşün . Hayatında çok daha seveceğin mutlu olacağın biri çıkacak ve iyiki bu kişi olmamış diyeceksin. Genelde böyle olur çünkü. Klişe olacak ama evli insanlar boşanıp başkasıyla evleniyor öyle düşün, bu kişi başkasıyla birlikteyse bunda da vardır bir hayır
Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm
Çok haklısınızBen de dışarıdan baksan çok yakışıklı diyeceğin birilerine yüz vermedim, itici geldiler. Şu anda hoşlandığım kişi benden kısa bile olabilirAma benim dibim düşüyor. Bu tür hoşlanma meseleleri kişiseldir, sorun senin daha çirkin ya da daha birşey olman değil emin ol, sadece senden çekim almamış.
Sol eliyle kalem tutmasına, gülerken kaybolan çekik gözlerine, çayın şekerini dilinin altına koyup öyle içmesine, üst dudağındaki hiç geçmeyen yaraya, sıkıldığında bacaklarını oynatmasınaPeki neyine aşıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?