El ele gördüm...

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi akşamlar hanımlar,

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aklim-beynim-kabul-etmiyor.1010242/page-2

Bu konumda birinden bahsetmiştim; hatırlayanlar, beni bilenler bilir..
Hem spor, hem de alttan dersim olduğu için(yaz okulu) okula gidiyorum.

Evvelsi gün sabahın 9 'u otobüsten indim okula geçiyorum, telefona bakarak yürüyorum. Yanımdan iki kişi geçti. Arkamı döndüm O ve yanında bir kız.. el ele'ler.... Beni gördü muhtemelen çünkü diplerinden geçmişim, ben arkamı dönünce gördüm iyi ki de öyle olmuş yoksa benim baktığımı görürdü.

Arkalarından baka kaldım, çocuk gibi arkasından ağladım
Başım döndü o uzaklaştıkça gözlerim dolduğundan görüntü bozuldu bir yere tutundum sonra oturdum..

3 ay içinde 2 kişiyle(birini tanıyorum) el ele gördüm, bir kişiyle adını duydum. 3 ayda 3 kişi.. Daha da benim bilmediklerim......

Ben bir şansı hak etmedim O'na göre, tanınmayı hak etmedim.. Ama o kızlar hak etti. Ben onun üzerindeki montun yerinde olmayı isterken bir sürü kız elinden tutma şansını elde etti...Sahte de olsa başka bir şey de olsa tuttular işte........

Çok mu çirkindim, hiç mi hak etmedim

Neden sabahın köründe karşıma çıktı, nasıl acı bir tesadüf
Canım acıyor çok acıyor... Ne zaman nasıl geçecek bu acı?.....

Canımın acıması için flörtüm, nişanlım ya da kocam mı olması gerekiyordu?
Acım varken, psikolojimi vaktimi sorgulamazsanız sevinirim iyi günler.

Flörtte ilk kural karşındakinden bir ışık görmektir, sen nasıl X kişisine değil bu kişiyi beğendiysen o da seni değil Y kişisini beğenmiş olabilir. Karşınızdakinde bir ışık görmeden açılmakla yanlış yapmışsınız, şimdi biraz da ego zedelenmesi yaşıyorsunuz. En güzeli çevrendeki diğer fırsatlara bakmak

Hakkında hayırlısı böyleymiş demekki, olmamasında da vardır bir hayır . şimdi üzülüyorsun ama ilerde bunları gülerek hatırlayacağını düşün . Hayatında çok daha seveceğin mutlu olacağın biri çıkacak ve iyiki bu kişi olmamış diyeceksin. Genelde böyle olur çünkü. Klişe olacak ama evli insanlar boşanıp başkasıyla evleniyor öyle düşün, bu kişi başkasıyla birlikteyse bunda da vardır bir hayır

Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm. Neden ben değilim neden neden

Elbetteki vardır bir hayır, vardır Rabbimin bir bildiği.... Ben içimin soğumasını istiyorum olmuyor olmuyor

Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm

Ben de dışarıdan baksan çok yakışıklı diyeceğin birilerine yüz vermedim, itici geldiler. Şu anda hoşlandığım kişi benden kısa bile olabilir Ama benim dibim düşüyor. Bu tür hoşlanma meseleleri kişiseldir, sorun senin daha çirkin ya da daha birşey olman değil emin ol, sadece senden çekim almamış.

Çok haklısınız

Üstelik sürekli yanındaki kızlar değişiyorsa uzun vadeli birşey yürütecek kadar hiçbirine birşey hissetmiyor demek ki. Sana da hissetmemiş, teklif senden gelince de egosunu tatmin etmiş hayır diyerek. Ya 2 günde niye benimle gezmedi ki diye üzülüyorsun şu an. O kızlarla senin aranda bir fark yok onun gözünde anlattıklarından, yani çocuk kimseye birşey hissetmiyor şu an sanırım.

Bence aşk değil sizinki hırs olmuş biraz da neden ben değil lafınızdan bunu anladım her insanın arayışı farklıdır belki siz o kişe göre fazla ciddiydiniz kaldıramazdı sizi yanındaki kızlar çirkin olabilir ama bazı erkeler günübirlik yaşamayı severler.Fizyolajik ihityaçlarını gidermek için takılırlar.Sakın ben çirkinim diye kabul etmedi diye düşünmeyin ego da yapomayın mükemmel belki fazla güzel bir kadın olabilirsiniz.Ama bazı erkelerin görüşü gerçekten çok farklı.Hayırlısı bu olsun hiç üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…