El iyisi bi kocam var !

sizin kocanız için bir deyim var bizim orada
dışardan gören yatır sanır içine giren çarpılır
Ay buna çok güldüm ilahii... Ama konunun sahibinin eşinin bi modeli de bende herkes bayılır saygılı uyumlı efendi konuşkan vs diye örnek bi erkek profili çizer ama evde kavga esnasında yada morali bozuksa yada normal bi zamanda bana yaptıklarını dediklerini duysarlar sorunu bende sanırlar ben daha net ve içi dışı bir bi insanım kötü görünen de ben oluyorum tabi bu durumda

böyle mutsuz evliliklerin olduğu konuların sonunda hep bir hamilelik iliştiriliveriyor.
buraya konu açacak kadar aydınlanmış arkadaşlar mutsuz evlilikte korunmayı nasıl araştıramıyorlar.üstelik 3 sene de çok çutlu gibi 2. çocuk .Allah ailenize huzur versin ne diyeyim.

o halde sen de eşinin taktiğini uygula.
ele iyi ol, onu yok farzet. mecbur kalmadıkça muhatap olma. onun işlerini aksat, yemeği , temizliği, ütüsü gibi.
sen yemeğini ye, topla, kaldır. kendi çamaşırını, ütünü hallet, onunki kalsın. laf ederse, kimle iyi geçiniyorsan onu çağır yapsın de. gidersen git vb ayrılmayı ima eden laf söylerse altta kalma, çocuk doğunca ilk işim senden ayrılmak ve gerçek yüzünü herkese ifşa etmek olacak de. asla yumuşama ve geri adım atma, eşin düzelene kadar.

Evliliginiz hakkinda yorum yapmaktan cekiniyorum, daha 21 yasindayim sizi boyle sevgi ve ilgiden mahrum birakan adama ne diye 2. cocugu yaparsiniz anlamiyorum? Bu bebisleri evliligi duzeltiriz mantigiyla mi yapiyorsunuz ya da korunma yontemlerinden haberiniz mi yok? Isiniz cok zor, bence kirildiginizi belli edin, ustelik hamilesiniz hormonlardan 2 kati daha fazla duygusalsiniz, konusmak lazim

sadece şunları diyeyim ağlama huyumuz eşlerimizin hoşuna gitmiyor ve çoğu sakinleştirme işini yapmıyor....2.si ise çoğu erkek aile içi konularını dısarı anlatmaz bizim gibi paylasmayı sevmezler. yani bu konularda çoğu böyle diğer konularda hiç normal değil bnm eşimde tam tersi dışarda sessiz sakin ağır başlı bnm yanımda hareketli cıvıl cıvıl...Ben buyum diye bişey olamaz de ben senn için değişmeye calısıyorum de sende benm için biraz kendini törpülesen de

kendisi arkadaşlarıyla görüşüyor da siz neden yapamıyorsunuz?
koskoca kadının izin almasını saçma buldum. o sizden izin almıyorsa siz neden izin alma ihtiyacı hissediyorsunuz?

böyle böyle ipleri ellerine veriyoruz sonra da kurtar kurtarabilirsen.
ben arkdaşlarımla buluşacağım deyip çıkmanız lazım. izin ne demek?

Sizin eşiniz musibet istiyor anlaşılan . başına bir şey gelse hastalık vb sizden iyisi olmaz yumaşar pamuk gibi olur itici şey.
karşınıza alıp bir konuşun derim mutsuz olduğunuzu anlatın ama ayrılığı dilinize almayın. yıprandığınızı vs abartarak anlatın . elalem için değil kendiniz için yaşamak istediğinizi duygularınızı net bir biçimde ifade edin zamanla gözlemleyin her gün aynı şeyi konuşmadan zamana bırakıp takibe alın bakalım davranışlarını size karşı illaki farklılık oluşacaktır.

Sahi onu nasıl başarıcaz banada öğretr misiniz hiç istemiom ağlamak her zamanda olmuo ama büyük kavgalarımız da kendmi ağlamaktan helak olmus buluyorum

Canim benim esimde eller iyisidir butun sulale benden daha cok sever ve esimi hep ornek gosterir bende esimi coj seviyorum ama bi gun ayni seyleri bende yasadim disarda konuskan esim evde suskun disarda sakin adam evde baska vs vs.. birgun sinirlendim tartistim neden boyle yapiyorsun diye neden boylesin diye nasil davrandigimin farkinda degilim dedi ve ozur diledi cok sukur fazla uzun surmeden eski haline dondu bak ben herseyi esimle konusaraktan hallederim sende oyle yap karsina al konus tavrini koy ortaya sonucta elalem icin evlilik yurutmuyoruz insallah duzelir canim ..

ne güzel bizim evliliklerimiz öle ama bazılarında karsı taraf işine gelirse dio o yuzden hemen cocuk yapmamalı işime gelmio deyip gidebilmeli

Sahi onu nasıl başarıcaz banada öğretr misiniz hiç istemiom ağlamak her zamanda olmuo ama büyük kavgalarımız da kendmi ağlamaktan helak olmus buluyorum
Sadece ağlamaktan başka bir şey yapamıyorsan,önce kendine güvenmeyi öğreneceksin.Bazı kadınlar ağlayınca erkeklerin vicdan yapacağını düşünür kendini acındırmayı kalkan sanırlar.Ama öyle olmuyor.Her akıtılan gözyaşı,adama böbürlenme olarak geri dönüyor.İnsanın hayatta bir duruşu olmalı.

Kişilik bozukluğu var heralde hoş sende çok seviyor gibi değilsin ama 2. Çocuğuda yapıyorsun çok şaşırıyorum böyle şeylere

bnm kardeşimde 1 senelik evli 2 tarafatda karsılık izin alma konusu oluo bazı evliliklerde böyle heralde bizde de şöle söyler bende o güne kendme plan yaparsam yaparım yapamazsam evmle ilglnrm

Çoğu kişinin eşinde aynı problem var galiba özellikle hamileliklerde eşlerden çok yakınılıyor..Çocuktan sonra eşiniz değişmiş olabilir,yok herşey normaldi 2. hamilelikle başladıysa bu sorunlar eşiniz evlilik hayatından sıkılmış olabilir.Yada sizinle ortak yapacak birşeyler bulamadıgı için böyle bir durumla karşılaşmışsınızdır.Odunu başından yontacaksın ki, evliliğiniz ona göre şekillensin..

çok haklısın ben o bazı kadınlardandım işte ama anladım ki daha da gaddarlaşıo biraz yavastan basladım aslında eşime kendisi gbiolmam lazım onun öncelği kendisiidir bnm önceliğimse o ve evim ama yavastan değişiyorum bilio musun öğreniyorum sanırım evlilik işini kendime zaman ayırıorum kendme maddi mkan için ayrıcalık sağlıyorum varsın evim 4 4 lük olmayı versin herşey 4 4lük yürümüo ki zaten özellikle çalısan kadın için

Ev işiymiş yemekmiş şuymuş buymuş...bunlar teferruat.İnsan hayatta önce kENDİNE SAYGI DUYMALI KENDİNE DEĞER VERMELİ.Karşındaki insan kocandır.Seversin.Bazı hatalarını görmezden gelir tolere edersin.Ama hatalar,senin hayatını kısıtlayıp karartıyorsa,tavizler sana saygısızlık olarak geri dönüyorsa bi yerde dur demesini bilmek gerek.Kimse vazgeçilmez değildir.Kimseyi hayatının merkezine koymamayı bilmek gerek.

Çok haklısın valla zaten bendime saygı duyup değer verince eşim daha cok deger vermeye baslıyorr

Aynı sorunları yaşadım ama daha fazlasıyla ama çok düşkün falan değildi benim eşim

Anneme göndermiyor ne demek esir mi almış sizi yuhh yani. Kendi de kimseyle görüşmesin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…