El iyisi bi kocam var !

Beliki hamilelik ten kaynaklanıyor olabilir hani Cok duygusal olabiliyoruz ama esinizle ciddl ciddi konusabilirsiniz senin yanında kendimi degersiz hissediyorum bana cunku ilgi gostermiyr deger vermiyorSun artık diyebilirsiniz beni istemiyorsan da acık acık konusalm die bilirsiniz evinizde bakara suresi acıp daha iyi huzur bulacagınıza inanıyorum bize iyi gelmisti ki baya deisti esim insallah musmutlu bir hayat sürersiniz bir de bi laf vardır ya kacan kovalanır hah siz fazla ustune gitmeyin onun yaptıklarını siz ona uygulayın konusmayın bakalım susmak belki ona dusunme ozgurlu yaratır

Bence otur konus nelerin seni uzdugunu kırdığını bide hamilelikte daha bi yogn duygular yaşadığını soyle yani açıkça yaptığı şeyleri soyle gerekirse onada sor senin bı suçun varmıymıs böyle bi tavra burunuyor karşılıklı konuşulması taraftarıyım sen tek taraflı üzülme birazda uzuntunden oda pişmanlık duysun canım inşallah duzelir kocan evine kedi dışarıda kilere aslan olur

el iyisi olana kadar bana iyi olsun. önemli olan evin içi.dışı deglki. bana sinir yapana bende yaparim. ailenede söyle bence yaşadiklarini bilsinler. sonradan seni suclarlar

Acaba biraz degerinimi anlamali dedim ben. Annene gitsen uzak kalsan biraz? Ozler senin, degerini anlar belki.

Kocanı aslında pek sevmiyorsun gibi yazmışsın ama hamilesin sevmediğin adamı 2.ye ödüllendirmişsin.
Adam sana değer vermiyor.
Seni 2 kelime konuşmaya bile değer görmüyor.

Sen ise bu kanserli ilişkiyi tekrar gözden geçireceğine ilk çocugun için çaba sarf edeceğine 2.ye hamilesin.

K.bakma Sürekli söyledim ama ben en çok 2.çocuga takıldm.

Anlaşılıyor mu yazdıklarımdan ? Evet galiba sevmiyorum çünkü eşim bana hiç bizaman destek olmadı zor gunlerimde yanımda olmadı beni pasiflestirip kendine mahkum etti . Ben artk ben değilim onun istediği gibi biriyim belki de ondandr ona içimin buz gibi oluşu .. 2. Çocuğu bende istemiyodum aslında ama tam kararlı davranmadim o noktadada hata bende malesef şimdi tek düşündüğüm 2 çocukla ne yapacağım ?

Iste ençok sorun yaşadığımız şeylerden biri de bu zaten kendisi asla izin istemez ben çıkıyorum der bazen sorarım kimle diye cvp bile vermez ama bana gelince asla yollamaz .

O kadar sıkıntıya ve kendisine karşı bağınız olmamasına rağmen sevişebildiğinize göre umut var demektir.
Boşanmayın,devam edin.
Bundan sonra da dayanabilirsiniz gibi duruyor.
Dayanamıyorum sorun orda sürekli bi boşanma fikri beynimde dolaşıp duruyo yaptıklarını hazmedemiyorum alisamiyorum da . 3 senedir okadar çok şey yaşadık ve boşanmanın eşiğinden döndük ki . Daha evliligmzin 3. Yılında boyleysek 30. Yılında nasıl oluruz bilmem yada ozaman a çıkar miyiz

Böyle saçma bir cümle duymadım ya eşinizin zihniyeti akıllara zarar.
Evliliğinizden bu kadar bunalmışken ikinci çocuğunu düşünmeseydiniz keşke.
Annemler 1 saat uzaklıkta oturuyo . Beraber gideriz gidelim dersem gider ama yalnız gitmeme asla müsade etmez !

Yo aslında hiç öyle biri değilim aksine sevgimi çok gösteririm ona karşı çoğu zaman anlayisliymdr ama benim.esim istedgi bişey olmayınca çok sinirleniyo . Herşey kendisnn istedgi gbi olsun istyo

Öğretmenim . Haklisinz aslnda eşim çok saplantılı biri ! Suanda restimi çektim bekliyorum ama bu zamana kadar rest cekmelerimin sonunda yine hep ben gittim eşim boşanacsksan boşan diyecektir büyük ihtimalle .

Öğretmenim . Haklisinz aslnda eşim çok saplantılı biri ! Suanda restimi çektim bekliyorum ama bu zamana kadar rest cekmelerimin sonunda yine hep ben gittim eşim boşanacsksan boşan diyecektir büyük ihtimalle .
anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlat, bakalım imzalayacak mı?
eğer imzalarsa cidden sana saygısı sevgisi yok, topluma vitrin, imaj olarak seninle beraber demektir

anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlat, bakalım imzalayacak mı?
eğer imzalarsa cidden sana saygısı sevgisi yok, topluma vitrin, imaj olarak seninle beraber demektir
Imzalayacagini düşünüyorum . Benim eşim çok gururlu biridir 3 senedir hangi konuda anlaşmazlık yasadiysak hep alttan alan taraf ben oldum kendisine değiş bak bu huyunu beğeniyorum dediysemde ben böyleyim istemiyorsan sen bilirsin dedi .

ya bu odunu yontacaksın, ya da yakıp gideceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…