- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Bizdede dışına baktım yeşil türbe içine girdim estafurullah tövbe derler:)sizin kocanız için bir deyim var bizim orada
dışardan gören yatır sanır içine giren çarpılır
liyorlar ya Ada'm dışarda farklı iyi biri evin içinde terör estiriyor Allah ıslah etsinBizdede dışına baktım yeşil türbe içine girdim estafurullah tövbe derler:)
Ay atalarda amma güzel sözler söylemiş ya.amin aminNasıl öyle olabi
liyorlar ya Ada'm dışarda farklı iyi biri evin içinde terör estiriyor Allah ıslah etsin
Anlaşılıyor mu yazdıklarımdan ? Evet galiba sevmiyorum çünkü eşim bana hiç bizaman destek olmadı zor gunlerimde yanımda olmadı beni pasiflestirip kendine mahkum etti . Ben artk ben değilim onun istediği gibi biriyim belki de ondandr ona içimin buz gibi oluşu .. 2. Çocuğu bende istemiyodum aslında ama tam kararlı davranmadim o noktadada hata bende malesefKocanı aslında pek sevmiyorsun gibi yazmışsın ama hamilesin sevmediğin adamı 2.ye ödüllendirmişsin.
Adam sana değer vermiyor.
Seni 2 kelime konuşmaya bile değer görmüyor.
Sen ise bu kanserli ilişkiyi tekrar gözden geçireceğine ilk çocugun için çaba sarf edeceğine 2.ye hamilesin.
K.bakma Sürekli söyledim ama ben en çok 2.çocuga takıldm.
Iste ençok sorun yaşadığımız şeylerden biri de bu zaten kendisi asla izin istemez ben çıkıyorum der bazen sorarım kimle diye cvp bile vermez ama bana gelince asla yollamaz .kendisi arkadaşlarıyla görüşüyor da siz neden yapamıyorsunuz?
koskoca kadının izin almasını saçma buldum. o sizden izin almıyorsa siz neden izin alma ihtiyacı hissediyorsunuz?
böyle böyle ipleri ellerine veriyoruz sonra da kurtar kurtarabilirsen.
ben arkdaşlarımla buluşacağım deyip çıkmanız lazım. izin ne demek?
Dayanamıyorum sorun orda sürekli bi boşanma fikri beynimde dolaşıp duruyo yaptıklarını hazmedemiyorum alisamiyorum da . 3 senedir okadar çok şey yaşadık ve boşanmanın eşiğinden döndük ki . Daha evliligmzin 3. Yılında boyleysek 30. Yılında nasıl oluruz bilmem yada ozaman a çıkar miyizO kadar sıkıntıya ve kendisine karşı bağınız olmamasına rağmen sevişebildiğinize göre umut var demektir.
Boşanmayın,devam edin.
Bundan sonra da dayanabilirsiniz gibi duruyor.
Annemler 1 saat uzaklıkta oturuyo . Beraber gideriz gidelim dersem gider ama yalnız gitmeme asla müsade etmez !Böyle saçma bir cümle duymadım ya eşinizin zihniyeti akıllara zarar.
Evliliğinizden bu kadar bunalmışken ikinci çocuğunu düşünmeseydiniz keşke.
Yo aslında hiç öyle biri değilim aksine sevgimi çok gösteririm ona karşı çoğu zaman anlayisliymdr ama benim.esim istedgi bişey olmayınca çok sinirleniyo . Herşey kendisnn istedgi gbi olsun istyoEşinle arana duvarmı ördün ?
Belki ondan böyle soğuktur diye düşündüm ama hemen boşanmayı düşünme şunu denesen mesela;huyuna gidip ,dertlerini dinle birlikte çözüm bulun,ben sana güveniyorum vs güzel şekilde çünkü erkekler kendilerini anlayan dinleyen,çözüm bulan ,sevgisini gösteren kadının ayağına dünyayı seriyor .
Öğretmenim . Haklisinz aslnda eşim çok saplantılı biri ! Suanda restimi çektim bekliyorum ama bu zamana kadar rest cekmelerimin sonunda yine hep ben gittim eşim boşanacsksan boşan diyecektir büyük ihtimalle .Sanki paravan evlilik gibi. Nedir bu tribünlere oynama sevdası?
Niye insan karısına bir ömrü zehir eder ki?
Beni zorla ikna etti, yıllarca arkamdan koştu diyorsunuz ya, bu tarz evlilikler sıkıntılı oluyor genelde. Saplantılı adamdan korkmak lazım.
Ciddi bir resti çekin bence. Düzelirse düzelir, düzelmezse yolunuza bakabilmelisiniz. Ne işle meşgulsunuz?
anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlat, bakalım imzalayacak mı?Öğretmenim . Haklisinz aslnda eşim çok saplantılı biri ! Suanda restimi çektim bekliyorum ama bu zamana kadar rest cekmelerimin sonunda yine hep ben gittim eşim boşanacsksan boşan diyecektir büyük ihtimalle .
Iste ençok sorun yaşadığımız şeylerden biri de bu zaten kendisi asla izin istemez ben çıkıyorum der bazen sorarım kimle diye cvp bile vermez ama bana gelince asla yollamaz .
Imzalayacagini düşünüyorum . Benim eşim çok gururlu biridir 3 senedir hangi konuda anlaşmazlık yasadiysak hep alttan alan taraf ben oldum kendisine değiş bak bu huyunu beğeniyorum dediysemde ben böyleyim istemiyorsan sen bilirsin dedi .anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlat, bakalım imzalayacak mı?
eğer imzalarsa cidden sana saygısı sevgisi yok, topluma vitrin, imaj olarak seninle beraber demektir
Aynı şeyi haftasonu annemler icin düşünüyodum aslındayarın çık gez dolaş. sorarsa da sen izin istiyor musun de.
ya bu odunu yontacaksın, ya da yakıp gideceksin.Imzalayacagini düşünüyorum . Benim eşim çok gururlu biridir 3 senedir hangi konuda anlaşmazlık yasadiysak hep alttan alan taraf ben oldum kendisine değiş bak bu huyunu beğeniyorum dediysemde ben böyleyim istemiyorsan sen bilirsin dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?