- 4 Mart 2014
- 865
- 457
- 323
Evleneli 3 sene oldu ve ben toz kondurmadigm eşimin artık hiç iyi biri olduğunu düşünmüyorum :-( evlenmeden önce dünyalar iyisi olan eşim evlenince bianda değişti ki zaten her zaman köprüyü geçene kadar ayına dayı diyeceksin fikrini savunan biri . Erkek arkadaşları okuldaki öğretmen arkadaşlarının yanında eğlenceli Şakacı konuşkan olan biri benim yanmda bambaşka birine dönüşüyor . Ailemin akrabaları nin hatta benden ve ailesinden başka herkesin yannda uysal masum sessiz sakin olan adam benim yanımda adeta bi canavara dönüşüyor yaptgim herseye kızıyo artk normal bişey sormaya bile cekinir oldum ! Mesela öğretmen arkadaşlarının yannda telefonu doğru düzgün eline almayan adam evde elnden bırakmaz bişey anlatırım dinlemez . Isyerimdeki sikintilari dinlemek istemez bi sorun olsa sende sorun der hic bizaman arkamda olmaz . Benim akrabalarma karşı da çok iyidir ben demeden gider gelir . Ayrıca Aramızdaki sorunları bi başkasının duymasndan çok korkar ve başkasının kendini asla kötü bilmesini istemez . Mesela ben ağladıgimda beni sakinleştiricegine bizi millete rezil mi edeceksin diye bağırır . Hep düşünüp duruyorum sorun acaba bende mi diye dışarıda bukadar iyi olan adam eve gelince neden agresiflsir ki ? Ki benim peşimde 2 sene koştu Zorla elde etti beni. Ayrılmayı çok istedim ama yapamadım yine istiyorum ama neden kararlı olamıyorum halbuki ona karşı kuvvetli bi bagimda yok ve o hiç bizaman çaba göstermedi ben böyleyim kabul edersen et etmezsen sen bilirsin dedi . Ona göre evliligmz de bi sorun yok çok mutluyuz ama ben nedense hiç mutlu değilim :-( sosyal hayatım yok arkadaşlarımla buluşmaya izin vermez annemlern yanina beni yalnız yollamaz gitmem gerekse bile çok düşkün Muş bana . Bunlarda beni çok bunaltti sanırım ! Smdi kızlar size soruyorum ben napayım ? Ha buarada 2 . Çocuğum a hamileyim
Evleneli 3 sene oldu ve ben toz kondurmadigm eşimin artık hiç iyi biri olduğunu düşünmüyorum :-( evlenmeden önce dünyalar iyisi olan eşim evlenince bianda değişti ki zaten her zaman köprüyü geçene kadar ayına dayı diyeceksin fikrini savunan biri . Erkek arkadaşları okuldaki öğretmen arkadaşlarının yanında eğlenceli Şakacı konuşkan olan biri benim yanmda bambaşka birine dönüşüyor . Ailemin akrabaları nin hatta benden ve ailesinden başka herkesin yannda uysal masum sessiz sakin olan adam benim yanımda adeta bi canavara dönüşüyor yaptgim herseye kızıyo artk normal bişey sormaya bile cekinir oldum ! Mesela öğretmen arkadaşlarının yannda telefonu doğru düzgün eline almayan adam evde elnden bırakmaz bişey anlatırım dinlemez . Isyerimdeki sikintilari dinlemek istemez bi sorun olsa sende sorun der hic bizaman arkamda olmaz . Benim akrabalarma karşı da çok iyidir ben demeden gider gelir . Ayrıca Aramızdaki sorunları bi başkasının duymasndan çok korkar ve başkasının kendini asla kötü bilmesini istemez . Mesela ben ağladıgimda beni sakinleştiricegine bizi millete rezil mi edeceksin diye bağırır . Hep düşünüp duruyorum sorun acaba bende mi diye dışarıda bukadar iyi olan adam eve gelince neden agresiflsir ki ? Ki benim peşimde 2 sene koştu Zorla elde etti beni. Ayrılmayı çok istedim ama yapamadım yine istiyorum ama neden kararlı olamıyorum halbuki ona karşı kuvvetli bi bagimda yok ve o hiç bizaman çaba göstermedi ben böyleyim kabul edersen et etmezsen sen bilirsin dedi . Ona göre evliligmz de bi sorun yok çok mutluyuz ama ben nedense hiç mutlu değilim :-( sosyal hayatım yok arkadaşlarımla buluşmaya izin vermez annemlern yanina beni yalnız yollamaz gitmem gerekse bile çok düşkün Muş bana . Bunlarda beni çok bunaltti sanırım ! Smdi kızlar size soruyorum ben napayım ? Ha buarada 2 . Çocuğum a hamileyim
aynen istemeden oldu .. ozamanlar vazgecemiyodum cok seviyodum ama yaptıkları ona olan sevgimi azalttı hatta yok etti . smdiyse ona hic tahammülüm yok ! onceden 1 gece degi 1 saat küs kalamazken smdi günlerce küs kalabiliyorum .Bu kadar mutsuzluğa rağmen 3senede 2bebek sanırım "korunurken" oldu? Yahu ben böyle bir adamla nasıl sevişebilirim diye düşünüyorum da yok ya yapamam.
yontamiyorum . tatlilikla cözmeye calstm olmadı kavga ettim küstm olmadı artık bende careler tükendi . yakıp gitmek tek carem olsa gerek ?ya bu odunu yontacaksın, ya da yakıp gideceksin.
benim esim cevrenin ne dediğini hakkında ne düşündüğünü cok önemser ailemede karsı iyi olmasını ona buluyorum artık . hem bana iyi olmadıktan sonra dünya aleme iyi olsa kac yazar ! evet sevdgini söylüyo bensizde yapamayacagnı cok iyi biliyorum peki nedir ozaman bu inat ? bu günlerce süren küslük ? evin icinde yüzüme bile bakmayısı , benimle sohbet etmek istemeyisi ? artık ne düşünecegimi sasırdım inan . zaten cocuklugnda kötü seyler yasadgnı düşünüyorum babasına kızar ama kendiside aynısnı bana yapıyoAilene felen saygılı seni seviyor demek ki monoton luga gitmiş evliliginiz yani adama soylediklerin normal geliyor dikkat cekmiyor ama sevgisinden suphen olmasın yazdığın gibiyse böyleleri kaybetmekten korkar sen kendini geri cekersen üstüne sülük gibi yapışır.
seninki küçükken herhalde ağladığında annesi sus sus ayıp felen demiş.
mesela smdi bunları acsam eskileri acma der . ben tek basıma gtmek arkadaslarımla bulusmak istiyorum desem hayır olmaz onlar evine gelsinler der . aileme gtme konusunda tm beraber gidelim niye bu tek gtme istegi der ? cok zorlarsamda bosan ozaman ben böyleyim der.annenlere seni yanlız yollamama sebebi ne, sana düşkün olması değil muhtemelen, arkadaşlarınla buluşmana izin vermemesi de sıkıntı, hem seninle iki çift laf etmiyor hem sosyalleşmene mani oluyor, bence önce bu konulardan başla çözmeye
Bu yeni bişey değil ki 3 senedir süregelen bişey ki hamileyken daha fazla üzerine düşeyim felan demez . Hatta hamilelikte hormonların çalıştığı ni biliyorsun ozaman kırılma diyo banaHamilelikten dolayi sen oyle hissediyo olabilir misin? Çünkü bi cocugunuz var ve karninda 2.sini tasiyosun. Hamilelikte erkekler daha ilgili olmaz mi? Iyimser olmaya calisiyorum. Senin hissettigin gibiyse ayrilamama nedenin ve aranizdaki bag cocuklarin bence
6 bitti Kasım da doğum olacak inşallah . Onlar hep arkamda oldular sagolsunlar annem halen bırak gel diyo .cok üzüldüm bıtanem
Kac aylık hamilesin
Annen baban senı desteklıyor mu
ya da ömür boyu kahrederek çekeceksin.yontamiyorum . tatlilikla cözmeye calstm olmadı kavga ettim küstm olmadı artık bende careler tükendi . yakıp gitmek tek carem olsa gerek ?
Işte sebebi bu niye ilgisiz sin diye sor böyle yaptiginda beni sevmediğini düşünüyorum senden soguyorum felen de bakalım napacak?? Allah sabır versinbenim esim cevrenin ne dediğini hakkında ne düşündüğünü cok önemser ailemede karsı iyi olmasını ona buluyorum artık . hem bana iyi olmadıktan sonra dünya aleme iyi olsa kac yazar ! evet sevdgini söylüyo bensizde yapamayacagnı cok iyi biliyorum peki nedir ozaman bu inat ? bu günlerce süren küslük ? evin icinde yüzüme bile bakmayısı , benimle sohbet etmek istemeyisi ? artık ne düşünecegimi sasırdım inan . zaten cocuklugnda kötü seyler yasadgnı düşünüyorum babasına kızar ama kendiside aynısnı bana yapıyo
Kendine göre ilgili ama bana göre değil .. sadece ilgi meselesi de değil hakaret etmeside sogutuyo kendinden ben öyle desem tm düzelecm demez halen bende suçu arar sen bilirsin derIşte sebebi bu niye ilgisiz sin diye sor böyle yaptiginda beni sevmediğini düşünüyorum senden soguyorum felen de bakalım napacak?? Allah sabır versin
Ah nerde .. huzurun tek santimine ihtycm varYarin oburgun ayrilir bosanirsaniz,millet sizi suclycak. Melek gibi adamdi,kadin artik naaaptiysa kimbilir ne haltlar yedi de mahvetti evliligini diycekler.. ictenpazarlikli bu adam.
Snir oluyorum boyle tiplere. Sorsan dunyanin.en iyi adamidir. E tamam.millete gore oyle de. . Evde huzur varmi sen ondan.haber ver.
Ya keyfi sebepleri gectm mecburi durumlarda bile yollamamasi zoruma giden .. kıskançlık diye düşünüyorum beni ailemden kiskaniyo ve oraya gidince onunla ilgilenmeym kızıyo surat asiyo .. Evde böyle değildir oraya gidince bi gariplesiyo ! Hayır alisamiyorum alisamayacmda .. her insan hatalı seçimler yapabilir ve bunu bir ömür o kisiyi cekmekle kendimizi cezalandiramayz diye düşünüyorum! Benim kurallarım neden yok ? Neden o bekar gibi davraniyo bana gelince bukadar kısıtlama niye ? Ben Insan degilmiym ..Cnm ailene yalniz gitmene neden karsi?3 yildir mi bole bu adam ailenin evi uzak mi cok mu kiskanc yoksa ailenle mi arasi bozuk mutlaka sebebi vardir?
Yalniz bi yere gondermeme mevzusunuda merak ettim 3 yildir böyleyse kiskanc demekki enistemde ole degismezki bu adam ablam gitmez bi yere napsin bastan beri bole bu adam, ya baştan cozcektiniz bu konuyu olmus 3 sene coluk cocuk var
Bazi kurallari vardr erkeklerin cignenmez yoksa surakli huzursuzluk yasarsiniz 3 yildr boyleyse bence artk kabullenmelisiniz
Ah nerde .. huzurun tek santimine ihtycm varbu zamana kadar salak gibi nasıl anlamadysam .. Hep hatayi kendimde aradım ama anladım ki hata bende değil o çift kişilik li adamda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?