Bak o kadar şey yazdık burda, herkes bir taraftan sana akıl verdi, sen de anlıyorum dedin, aklım başıma geldi dedin, oh dedik, ne güzel dedik. Peki bu ne şimdi? Face'de ilişkisini "boşanmış" yapmışmış da sen de delirmek üzereymişsin de... Arkadaşım niye deliriyosun? O adamdan zaten bir halt olmaz. Durumunu "boşanmış" yaptığında deliriyosan, duvarına "ttyche dön bana, sensiz yapamıyorum" falan yazsa sevinçten havalara uçarsın sen. Gerçekten kızıyorum artık. Hem sen bu adamı takip etmeyi bıraksana artık. Ne diye girip girip ne yapmış, ne yazmış diye kontrol edip duruyosun? O da zaten böyle davranacağını bildiği için "keyfim yerinde" ya da "boşanmış" gibi durum iletileri yazıyo. Sen gör, aynen böyle delir diye yapıyo. Yani şu durumda bile seni etkilemeye, seni yönetmeye çalışıyo. İzin verme artık buna! Seni tanımam etmem, ama sana eziyet eden biri için hala sinirlenmen, üzülmen, ah vah etmen sinirlerimi bozuyo yemin ederim. Eğer bu "şunu şunu yapmış çok kızgınım, bunu bunu söylemiş çok mutsuzum" tavrını değiştirmezsen bir daha sana tek satır yazı yazmıycam. Hayır biz de burda boşa kürek çekiyoruz gibi oluyo, kusura bakma.