el kaldırma..

birine layık olduğundan daha fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya da kendini kahredersin.
yoksa layık birine değer vermemek de kötüdür. yani değer vermekle kendinden değer kaybetmiyorsun önemli olan kime ne kadar değer vermen gerektiği.

tatlım aynen dediğin gibi seni avcunun içinde sanıo kölem sanıo seni adi bak çok ciddiyim benımkıyle aynı benımkıne tekmeyı basınca evın onune gelıp yalvarıodu aglayarak sen benden ayrılamazsın ki lovely sen benim kölem gibiydin nasıl oldu bu ne oldu sana diodu işte ayagıma kapanırken bile hayvan karaktersiz adi.

arkadaşım, hatalı anladığın bişey var. ben ilişki durumunu ''boşanmış'' olarak ayarladıgı için değil, o ''boşanmış'' kelimesinin altında yazan anlam için deliye döndüm. çünkü altında yatan anlam şu ki : ''seni kullandım kullnadım, faydalandım şimdide başımdan attım gitti''.. boşandık yani karı koca hayatı yaşadık ve bitti boşandım anlamını taşıması. ben ayrıldıgı için değil, altında yatan anlam için deliye döndüm. hepiniz ilgilendiniz sağolun, varolun hep de dua ettim hepinize. ancak algısı kapalı değilim ki yazdıklarınızı anlayabiliyorum. üzüldüğüm durum bambaşka iken, boşa kürek çekmek olarak nitelendirmen beni üzdü ve yaklaşımını sevmedim. bundan böyle asıl ben tek satır yazmam bu siteye arkadaşım.

Sakın yaşadıkların için fazla üzülme. Yaşanması gerekiyordu ve yaşadın. Bu bir hayat tecrubesi ve inan bana seni çok daha iyi bir insan haline getirecek hatta çoktan değişmeye başlamışsındır bile. Bunu sonradan daha iyi anlayacaksın. Karşındaki bir zamanlar çok sevdiğin ve hala daha aşık olduğun kişinin ne yaptığına ise fazla takılma bırak bakalım kendi haline. Bu erkek milleti nasıl birbirini tekrarlıyor anlaşılır gibi değil. Hepsi birbirinin kopyası gibi. Birde o çok sevilen erkeğin böyle durumlarda nasıl çirkefleştiğini görünce şaşırıp kalıyor insan. Buradaki arkadaşlara da kızma çünkü herkesin bir hikayesi var ve sadece insanlar başından geçenlere göre bir uyarma gereği duyup ona göre yorum yapıyorlar. Unutmak mı ya da unutmamak mı? henüz bu sorunun cevabını çözemedim. Kendi fikrim o unutulmak istenen kişinin asla unutulamadığı sadece bir kilit altına alınıp bir yerlerde saklanıldığı. Kendin için en iyi olanı sen bulacaksın.

Yanlış anladığım noktalar için özür dilerim, amacım seni üzmek değildi. Aksine üzülmeni istemememdi. Yakın bir arkadaşıma nasıl yardımcı olmaya çalışıyosam sana da aynı şekilde yardımcı olmaya çalıştım, ama sanırım gösterdiğim samimiyete dayanan üslup seni rahatsız etti. Bana kırılma, niyetimin ne olduğunu bil yeter. Umarım bu günleri çabucak atlatırsın. Kendine iyi bak.

ya kimse yazıcaklarım için kusura bakmasn cidden,diğer açtığın konularıda okudum ve acayip sinrlendm,eğer kırıyorsam şimdiden özür dilerm........ ya senin hayatında başka bişey yokmu bağımlı falanmısın sen, senin kendne hiç mi saygın yok? bu kadar şey yaşamıssın emnm bu sadece bzm bildklermz hala adamın yakasına yapışmıssın bu adam seni döverde satarda sen bunları istyosun, sonrada ah vah die ağlayıp durma burda. yok ben onun için sbahlara kadar ağladm yok kendmden çok onu sewdm yok telefonu kapalydı polisi aradım. ona oha diorum ya annesi az bile demiş sana ortalığı ayağa kaldrmıssın. seninki ne aşk ne sewgi sen bildğin saplantı takıntı halne getrmişsn, sen bu çocuktan ayrılamzsn diyim, ya kendne hiç mi saygın yok köpek yerne koymuş seni hala neyn peşnden koştun sen??? gt önce bi tedawi ol bunlar hiç normal şeyler değil. fazla kırıcı oldum snırım ama bu kadarnada pes ya. kadınlık gururu olur azck ya. neyse Allah yardmcın olsun

arkadaşlar önce bzm kendmze saygımız olsun sonra karşımızdaki adamdan saygı bekleyelim.....

veren el nasıl almayı bılırse..

o kalkan el de bırgun inmesını bilir..

bır ınsan olarak haketmedınız yutmayın..affetmeyın derım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…