el kaldırma..

yorumunuz için çok teşekkür ederim.. haklısınız ne diyebilirim ki bundan sonra geri dönmeyeceğim çnkü sahiden çok kararlıyım. o sadece benim sevgimi kullandı ve ben de buna izin verdim evet bu noktada suçluyum. kendimi bu kadar ezdirdiğim için kötüyüm ve herşeye karşın bu kadar nasıl değersiz olabildiğime üzgünüm ama hakettim tabiki biliyorum, herşey benim suçum

Siz kararinizin arkasinda durdugunuz muddetce emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.SImdi hayat cok cekilmez gelebilir size ama bir sure sonra kendinizi cok iyi hissedeceksiniz.Kendinize guveniniz geri gelecek.SIze deger veren insanlari hayatiniza sokacaksiniz.Bunlari yapmak icinde hayatinizdaki gereksizleri cikarmaniz lazim.Hic uzulmeyin gecen 3,5 yila.Zararin neresinden donerseniz kardir.Ne kotu giden 20 yillik evlilikler bitiyor.Siz daha yolun basindasiniz.

tabiki çok şükür evlilik vs olmadı. ben haketmedim, benim gibi bi kız haketmedi yani. ben haksız olsam da hep geri adım attım ona, hep alttan aldım canım dedim, gerektiğinde ben erkek gibi oldum, derslerine girdim sen uyu dedim. kendimden vazgeçtim kısaca.. benim gibi kıza yapılmamalıydı bunlar, en çok bunu hazmedemiyorum işte. el üstünde tutulan bi insan nasıl olur da bu kadar değişir. gözlerine baktım kızlar.. gözlerinin içine. o kadar değer verdim o kadar korudum kolladım kendimden geçtim. ama köpek akdar değerim olmadı işte. şimdi mesaj atmış, özür diliomuş.. neye yaradı ki? sadece beni üzmekten başka neye yaradı bu mesajı.. okumasam görmesem çok daha iyiydi. ben kırgınım kızlar, içimdeki parçalar tarifsiz. ''yanıma geleyim deme'' yazan bi adama ertesi gün gülümseyip şirinlikler yapıyorum.. onun üstüne ''ağzına burnuna çakıcam şimdi'' cümlesini duyuyorum hani derler ya yer yarılsaydı da içine girse idim aynen öyle.. çok mutsuzum, neyi ne için yapmışım kimin için yapmışım şuan idrak edemiyorum. bana yazık, emeklerime yazık, onca gözyaşıma yazık, onun için yaptıgım herşeye yazık. ben haketmedim, onun he lafına tamam canım diyen kız haktmedi.. ama hayatta hep hakedilenler yaşanmıyor ki dimi ama.. böyle iyiyim ben, onsuz içim ezik yaralı ama iyiym.. bi daha kimseyi böyle sevmem ve bu şekilde taviz vermem kendimden.. sağ olun var olun kızlar..

Ha işte, güçlü kadın imajı budur.. İnşaallah atlatacaksınız.

Evlilik öyle zor ki..Elbette sevgiliykende ayrılmak çok güç ama böylesi evliyken daha acı.

Tatlim konularini okumadim suan bu yazdigini ve bi kac yorumu gordkten sonra kendimi. Gordum bian 19 yasindayim ve 4 yilluik bi iliskim vardi ayrldk 1yil olcak ve okadar asagalandm ki ve okadar dayak yedimki tekme tokat ama salaklik bende ayrilmadim simdi senden rca ediyorum ayril yol yakinken lutfen cnku sonun bana benzicek bak ben simdi cok mutluyum baskasiya brlikteyim ve el ustndeyim ltfen cok pisman olucaksin yoksa

Biz kadınların en büyük problemi haketmeyen insanlara haketmedikleri degeri vermek sanırım. Bütün konularınızı usenmeden okudum, umarım güçlü bir sekilde kararınızın arkasında durursunuz. Duramazsanız çok mutsuz, ziyan olacak bir hayat bekliyor çünkü sizi

Tüm konularınızı okudum ve gerçekten pes dedim! En büyük suç sizde bence. Suçunuzda böyle bi adamla hala birlikte olmanız. Adam başlı başına bi hata zaten. Kusura bakmayın ama birilerinin size gerçekleri söyleyip aklınızın başınıza getirmesi gerekiyor artık. Ne pislik ararsanız var bu adamda. Aldatmıştır bile başka bi ülkeye gidipte o sokağa giden bi insan ne bekliyorsun. Heleki siz nasıl izin veriyosunuz böyle bişeye. Geri dönmeyin kesinlikle. Tamamen bitirin. Çok daha iyisini bulacağınızdan şüpheniz olmasın.

canım kızlar.. iyi ki varsınız. hepinize gönülden teşekkür ederim. bi insanı en rahatsız edecek olan his şüphesiz ki ''vicdan''dır. buraya yazmamın amacı elbetteki vicdanımı rahatlatmak değil, ancak bire bir doğruları yazarak engin düşüncelernizden yararlanmak idi. eminim ki bu ayrılık acısı da yokluk ve hiçlik hissi de sizlerle beraber yok olucak.. dün gece mesaj atmış aynen şöyle:

'' Niye hep bende suç buluyorsun anlamıyorum bir kere dediklerin için özür dilemedin beni dinlemedim o anda ağzımdan çıktı he diyorsan bitti birşey diyemem silmişsin zaten ben yine de dediklerim için özür dilerim.''

Klasik aklanma cümleleri.. Kalbiniz ne diyor sizin, o önemli ?

Yaaa aynı mesajlar resmen benım eskı hayvanın kardesımı bu nedr . sakın kanma şimdi sen tırnaklarını gösterdın ya özr dılemeler başlar hatta gelır kapında ağlar yatar sabahlara kadar sakın kanma ben ettim sen etme lutfen bak yalan ben hep affettım ama gene aynı tas aynı hamam gercı artık benımkı farklı boyutlardı ben bı cınayete kurban gıtmedıgıme şükredıorum lutfen bak sen güçlü bi kzsın yapabılırsın önune bak Allaha ve ailene sığın

t
Klasik aklanma cümleleri.. Kalbiniz ne diyor sizin, o önemli ?

yok canim icimde zerre kadar hissiyat yok suan icin.. beyimiz tatilde zaten. bide beni sinir eden aynen sunu yazmis sayfasina: ''SARABIMIZI DA ICTIK YERINDE KEYIFLER YERINDE..''

simdi aradi acmadim kizlar.. beni ne zannedio acaba? cidden emrine amade kulu gbi goruo beni herhalde. gel dediginde gel git dediginde git.. guzel ismis sahiden. o nisbet mesaji yazip da aramasi cok garip ama muhtemelen sarhos ondan aradi sacmalicakti yani.. icim titredi arayinca ama acmadim canim benim sozlerin icin cok cok tesekkur ederim. su hayatta en onemli aile dostlar ve tabiki kadinlar klubundeki yuzunu adini bilmedigim degerlilerim :)

araniza yeni katildim, daha önceki konularini bilmiyorum ama hicbir kadin böyle hayvan gibi muameleyi hak etmiyor !!!
Isler iyice kötü olmadan ayril bence.. cünkü bunun sonu sana zarar verecektir hayvan hep hayvan kalir cünkü degismez!!

t

yok canim icimde zerre kadar hissiyat yok suan icin.. beyimiz tatilde zaten. bide beni sinir eden aynen sunu yazmis sayfasina: ''SARABIMIZI DA ICTIK YERINDE KEYIFLER YERINDE..''

Buna sevindim ttyche.. Kendini ateşe atma olur mu ?

İnan bana sevgi yetmiyor, sevgi asla yetmiyor.

sevgi yetmiyor elbette kızlar isterse beni az sevsin ama saygısı ve sadakati olsun o zaman sorun kalmaz ki zaten kimse bu muameleyi haketmiyor bi kadın ne yaparsa yapsın haketmiyor ancak ben hiç haketmedim.. bana her zaman destek oluyorsunuz, yazılarınızı okudukça kendimi çok daha iyi ve güçlü hissediyorum inanın. :)

kolay degıl sevdıgın bırınden ayrılmayı duşunmek...
kahredersın kendını aglarsın..onsuz nasıl yapacagım dersın ..
o benım bırıcık aşkım vsvs dersın..
sonunda evlenırsın işte o zaman
o benım yavrumun babası..
evımın dıregı vs vs dersın..
yuzun gozun şişler ıcınde bır omur gecırmeye calışırsın ..
hee yurutemedın işte o zaman ya sen katıl olursun(allah korusun)..
ya kocan senı başka yerlere suruklemış olur..
bekarken kahrolmak en ıyısı degıl mi..

Allah'ın belası herif. Seni aşağıladığını zannederken asıl aşağılık olanın kendisi olduğunun farkına varamaması ne kadar acı. Aradığında için falan sızlamasın arkadaşım, çünkü senin o anki hislerinin zerresine bile değmez bu adam. İlla üzüleceksen harcadığın zamana, verdiğin tavizler yüzünden çektiğin sıkıntılara üzül. Umarım seni özürlerle, gözyaşlarıyla, gerçekleşmeyecek vaadlerle kandırmasına izin vermezsin.

Son düzenleme:
canım kızlar çok zor elbette dile kolay 4 sene.. ancak bi insan saygıyı yitirdi ise, onca yaptıklarına karşın hala da anlamıyorsa ve hakkaten garip davranışlar sergiliyor tutarsız davranışlarda bulunuyorsa, hakkaten bırakmak gerekmiş. her gece ağlasam da üzülsem de ağlasam da, onunla oturdugumuz aynı kafedeki o sandalye boş kalıcak olsa da evet bitmeli, biticek ve ona dair herşeyi silicem hafızamdan. üzüldüğüm husus zaten, onca sey yapıp yine de yaranamamak, sevgimin ve verdiğim değerin anlaşılamaması çok acı çok üzücü.. diğerleri ne yapıyor da el üstünde tutuluyor ben neden böyleyim demek çok üzücü sahiden, kahroluyorum ama.. hayat bu işte kızlar

Canım bu gün el kaldırır yarın vurur, Bu gün hata yapar affedersin git gide bağlanırsın, herseferinde affedersin ve hep affeden hep taviz veren sen olursun bir gün birde bakmışsın sen artık sen değilsin ve senin tavizlerinden sürekli faydalanıyor, Hayat çok kısa ve yaşanıcak çok şey var hayatın tadını çıkart sana karşı saygısız, senin kişiliğini kabullenemiyecek, seni sadece bakışları ile dahi olsa aşşağılıyacak birisi ile harcanamıycak kadar değerli bir şey hayat..
Aman be tatlım dünyadaki tek erkek omu sanki.. Baktın seni aşşağılıyor baktın seni incitip sürekli senin dönmeni bekliyor, baktın hatalar sürekli devam ediyor ve hiç bir değişiklik yook, baktınki hep fedakarlık eden taraf sensin, sende senin için fedakarlıkta bulunucak birini bul.. Unut şu adamı artık, açma telefonlarını eninde sonunda bıkar aramaktan...
Hatta bak akıllı telefonlar için black list şeklinde seni arayanı sana göstermeden telefonu suratına kapatan programlar var :) kullanmışlığım vardır tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…