"Ben universite mezunu olucam 1ay sonra ve muhtemelen iyi yerlerde bir pozizyonum olucak" demissiniz. siz bu adamla beraber oldugunuz muddetce hic bir yere gelemezsiniz.Diplomayi alir kirar bacaginizi oturur evde hergun salya sumuk aglarsiniz.Sevgilinizde orasi senin burasi benim gezer .Sizin kendinize sayginiz olmadigi muddetce kimsenin size saygisi olmaz.Siz yarin gelip iki guzel laf etsin boynuna sarilir affedersin cunku hala acaba suclu benmiyim diye dusunuyorsunuz.KUsura bakmayin ama siz bunlarin hepsini hak ediyorsunuz.BIraz agir oldu belki yazdiklarim ama malesef gercek.Umarim bir an evvel kendinize yaptiginiz kotulugun farkina varirsiniz.
yorumunuz için çok teşekkür ederim.. haklısınız ne diyebilirim kibundan sonra geri dönmeyeceğim çnkü sahiden çok kararlıyım. o sadece benim sevgimi kullandı ve ben de buna izin verdim evet bu noktada suçluyum. kendimi bu kadar ezdirdiğim için kötüyüm ve herşeye karşın bu kadar nasıl değersiz olabildiğime üzgünüm ama hakettim tabiki biliyorum, herşey benim suçum
Siz kararinizin arkasinda durdugunuz muddetce emin olun kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.SImdi hayat cok cekilmez gelebilir size ama bir sure sonra kendinizi cok iyi hissedeceksiniz.Kendinize guveniniz geri gelecek.SIze deger veren insanlari hayatiniza sokacaksiniz.Bunlari yapmak icinde hayatinizdaki gereksizleri cikarmaniz lazim.Hic uzulmeyin gecen 3,5 yila.Zararin neresinden donerseniz kardir.Ne kotu giden 20 yillik evlilikler bitiyor.Siz daha yolun basindasiniz.
aynen katılıyorum her harfine her noktasına kadar :) bi kadına ne yaparsa yapsın el kalkmamalı, işine gelmiyorsa bırak gitsin ama bi insanı köpek gibi (afedersiniz) hırpalamak nedir, bu hangi kitapta yazar. hem de sevgisiyle bu kadar ezilmiş eğilmiş herşeyini feda etmiş bi kadını.. sanırım ona fazla prim verdim, beni bırakamaz düşüncesi yaptı onu bu şekilde. ancak hiçbir hakkımı helal etmiyorum zaten.. iyi ki ailem ve sizler varsınız yoksa herşey çok daha acı olurdu benim için.. ilk zamanlar elbette kötü olucak ancak benim fikirlerimin önemsenmediği hatta tehdit ve dayakla yaşadıgım bi evde zaten olmaz ki, benm de annem babam var sahipsiz değilim kii....
canım kızlar.. iyi ki varsınız. hepinize gönülden teşekkür ederim. bi insanı en rahatsız edecek olan his şüphesiz ki ''vicdan''dır. buraya yazmamın amacı elbetteki vicdanımı rahatlatmak değil, ancak bire bir doğruları yazarak engin düşüncelernizden yararlanmak idi. eminim ki bu ayrılık acısı da yokluk ve hiçlik hissi de sizlerle beraber yok olucak.. dün gece mesaj atmış aynen şöyle:
'' Niye hep bende suç buluyorsun anlamıyorum bir kere dediklerin için özür dilemedin beni dinlemedim o anda ağzımdan çıktı he diyorsan bitti birşey diyemem silmişsin zaten ben yine de dediklerim için özür dilerim.''
Klasik aklanma cümleleri.. Kalbiniz ne diyor sizin, o önemli ?
Yaaa aynı mesajlar resmen benım eskı hayvanın kardesımı bu nedr. sakın kanma şimdi sen tırnaklarını gösterdın ya özr dılemeler başlar hatta gelır kapında ağlar yatar sabahlara kadar sakın kanma ben ettim sen etme lutfen bak yalan ben hep affettım ama gene aynı tas aynı hamam gercı artık benımkı farklı boyutlardı ben bı cınayete kurban gıtmedıgıme şükredıorum lutfen bak sen güçlü bi kzsın yapabılırsın önune bak Allaha ve ailene sığın
kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(
t
yok canim icimde zerre kadar hissiyat yok suan icin.. beyimiz tatilde zaten. bide beni sinir eden aynen sunu yazmis sayfasina: ''SARABIMIZI DA ICTIK YERINDE KEYIFLER YERINDE..''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?