kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(
kızlar sonunda bu da oldu.. bugün gayet sakin konuşurken, (dün başlık açmıştım) durum tam düzemişken, birden kadın çok konuşmaz sus ağzına çarparım şimdi deyip bana el kaldırdı, eli havada kaldı vurmadı ama ben öyle incindim ki, onu oracıkta terkedip geldim, ve hala hiçbi haber yok :'(
Aksine kendini şimdi değerli hisset
Geri dönerse,tek mesajıyla falan dönmeyi düşünmüyosundur umarım
1.Hala onca şeyin üstüne bu ilişkiye devam ediyorsun.
2.Hala seni ezmesine,aşağılamasına devam ediyorsun.
3.Hala durum düzelmişken diyorsun,yaptığı onca iğrençliğe rağmen.
4.Bi de haber gelmiyor diye üzülüyorsun.
Kusura bakma ama sen böyle oldukça bu herif iyice azıtacak.Biz ne dedik,sen ne yapıyorsun.Hiç ağlayıp sızlama.
bir kadın anlatıyordu da kocası için "dövüyor, aldattı ama bugünümüze şükür, allah daha beterinden saklasın" diye. ben de dedim ki daha kötüsü seni satması ya da öldürmesi kalmış artık diye.
şimdi sevgin, verdiğin değer yüzünden birşeylere cesaret edemiyorsun belki ama hep daha kötüye gidiyor canım. mümkünse telefon numarını değiştir, tek kelime bile etme o adamla. daha beter daha kötü ne olmasını bekliyorsun daha? eziyet çekmeye gelmedin bu dünyaya. allah bu katlandığının şeylerin hesabını sorar senden, benim sana verdiğim cana niye böyle kötü davrandırdın. niye o zalimle olmaya devam ettin diye. daha fazla uzatmadan bitir kendi iyiliğin için.
Ayrilmak icin dayak yemeyi beklemiyorsunuzdur umarim.
haklısın canım, tümüyle benim enayiliğimden olmuş bi durum. kendimi neden bu kadar ezdirdim sanki? sevdim, ama şuan ne kadar boş oldugunu anlıyorum. bi insanın gözünde saygınız yoksa, sevgisi de bi işe yaramıoyrmuş..
kendinize saygınız yok sizin.
Önce saygı,sonra yine saygı.
sorun burda zaten kendime olan tüm özgüvenimi ve sevgimi aldı götürdü. sen kadınsın ben erkeğim eşit değiliz diye diye bitirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?