canım kızlar çok zor elbettedile kolay 4 sene.. ancak bi insan saygıyı yitirdi ise, onca yaptıklarına karşın hala da anlamıyorsa ve hakkaten garip davranışlar sergiliyor tutarsız davranışlarda bulunuyorsa, hakkaten bırakmak gerekmiş. her gece ağlasam da üzülsem de ağlasam da, onunla oturdugumuz aynı kafedeki o sandalye boş kalıcak olsa da evet bitmeli, biticek ve ona dair herşeyi silicem hafızamdan. üzüldüğüm husus zaten, onca sey yapıp yine de yaranamamak, sevgimin ve verdiğim değerin anlaşılamaması çok acı çok üzücü.. diğerleri ne yapıyor da el üstünde tutuluyor ben neden böyleyim demek çok üzücü sahiden, kahroluyorum ama.. hayat bu işte kızlar
canim benim yuregine saglik, guzel kalbinin yansimalarini gordum satirlarinda cok tesekkur ederim guzel bakisin ve iyi niyetin icin. insallah atlaticam canim, belki zor olucak ama atlaticam, hepinizin varligi ile. dilerim ki hepimizin hayati istedigimizden daha mukemmel olur ve herkese kalbindekini sunsun rabbim.
iyi yapmışsın ne demek kadın konuşmaz ya ona mı soracaksın konuşup konuşmamayı ne biçim sevgili o. kaba saba odun
madem farkındasın lütfen kurtul bu çocuktan canım.kendine hemen yeni uğraşlar bul,arkadaşlarınla vakit geçir ama adı o çocuktan söz etmemelerini rica et tamamen çıkar hayatından.o tabii ki senin peşinde olacak,nerede bulur bir daha senin gibi yoluna kendini sereni?sakın geri dönme.zaten bir süre geçtikten sonra ben nasıl kendime bunu yaptım diyeceksin.
şuan üzülüyorum ama bunları haketmediğim için üzülüyorum canım o bırakıp gitti die eyvahlanmıyorum.. sorun onca sey yapıp bu kadar değersiz olmam. ben severek ilgi göstererek hata yaptım o halde. bundan snraki ilişkimde belli etmim sevgimi dicem ama o zaman da ben olarak yaşamicam ki bu ilişkiyi. beynim kabul etmiyor inanın.. zorluyorum kendimi ama olmuyorgeri dönmicem tabiki, umarım bana bu yaşattıklarını kendisi de yaşar tek isteğim bu.
Mrb..cnm yazdigin butun msjlari okudum erkek milleti onlara hic bisey olmuyo 2gun sonra hayatlarina devam ediyorlar olan kadina oluyor..biz aldatiliyoruz biz uzuluyoruz..biz eziliyoruz..sana bosver diycem ama ne yaparsa yapsin su an senin gozun kimseyi gormuyor seninle ayni seyleri bende yasadim..herseyi yaptim 3 yilin sonunda evlendim ne kadar dogru yaptim bilmiyorum ne kadar MUTLUYUM..onuda bilmiyorum isin cok zor Allah yardimcin olsun..
desteğin için teşekkür ederim arkadaşımallah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. çok zor. sen kadınsın konuşma, sen kadınsın gezme tozma.. evlenemem ben bu kişiyle canım, gerekirse ayrı bi evde tek başıma yaşarım ama asla evlenmem, ki babam evlenirsen o adamla bi daha bana baba deme dedi bi tane ailem var sonuçta onun için atıck değilim.. of ya hakkaten dert dert
Allahim senin derdinin dermanini versin aşk icinde ne yazikki mantik olmuyor ama emin ol sen onu tınlamadikca kimin degersiz oldugunu o gorucek sen agir durmaya devam et benimki ayrilik lafini agzima alinca ayaklarima kapaniyordu..simdi ayrilacam desem adamin umrunda olmaz bu zamanda eski asklar eski degerler ne yazikki kalmadi sana tavsiyem bu durusunu bozma..ve unutma kimse senden daha degerli degil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?