EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Normaldede surekli telefonunzlami mesgulsunuz? Cok sikmi gorusuyorsunuz ailenizle? Babaniz suan hasta kotu durumdami? Yoksa gunluk kalp rahatsizlignsan dolayimi gorusuyorsunuz? Bunlar bence onemli seyler. Surekli zirt pirt telefon elinzdeyse. Esiniz bir kac defa rahatsiz oldugnu hatirlatmasina ragmen yine telefnunka surekli ugrasiyorsanz adami biktirmissiniz herhalde. El kadirmasni dogru bulmuyorum o ayri

Normaldede surekli telefonunzlami mesgulsunuz? Cok sikmi gorusuyorsunuz ailenizle? Babaniz suan hasta kotu durumdami? Yoksa gunluk kalp rahatsizlignsan dolayimi gorusuyorsunuz? Bunlar bence onemli seyler. Surekli zirt pirt telefon elinzdeyse. Esiniz bir kac defa rahatsiz oldugnu hatirlatmasina ragmen yine telefnunka surekli ugrasiyorsanz adami biktirmissiniz herhalde. El kadirmasni dogru bulmuyorum o ayri
Hayır ben normalde öyle biri değilim yani çok sık elime alan biri değilim telefonu ama kendisini çok sık yapar elin içini telefonla oynaşmalar ben de düşünüyorum belki biri vardır diye inan zorlanıyorum ama ben öyle biri değilim en çok telefonla oynayan biri değilim işimde gücümdeyim Sadece bana müzik olsa yeter Ben müzikle rahatlayan bir insanım ama işte bazen olmuyor

Şiddet gördüğünü bilerek kandırmış seni evlenmiş sürdürmek için sebebin ne? Babansa babanda zaten şiddet uygulayan bir adam hayatını mahvetme daha çok gençsin. Umarım kızgınlıkla buraya yazıp geçince barışmazsın. Ah çok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılan kadınlara 🥺

Benim anlamadığım eşiniz neden milletin icinde telefonla konusuyorsun diye mi size el kaldırdı.Tövbe yarabbim😔
Ordakiler demedi mi ne yapiyorsun sen?Nasıl hayatlar bunlar 😞

Şiddet gördüğünü bilerek kandırmış seni evlenmiş sürdürmek için sebebin ne? Babansa babanda zaten şiddet uygulayan bir adam hayatını mahvetme daha çok gençsin. Umarım kızgınlıkla buraya yazıp geçince barışmazsın. Ah çok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılan kadınlara 🥺
Ağlaya ağlaya yazıyorum keşke evlenmeseydim kendime zarar versem İnan ne olur bilmiyorum bir kere yaptım anan İnan insanın Canı açıyor Belki hastanede olunca sahipli hissederim oradaki insanlarla

Benim anlamadığım eşiniz neden milletin icinde telefonla konusuyorsun diye mi size el kaldırdı.Tövbe yarabbim😔
Ordakiler demedi mi ne yapiyorsun sen?Nasıl hayatlar bunlar 😞
Demezler mi dediler o küçük düştü aslında bağırdılar çağırdılar niye böyle yaptın Dediler ne edepsizsin dediler saydılar çok yani bide bunlar yetmemiş gibi demeye devam ediyor ki babanın evine yolayım seni diyerek hakaret ediyor benle

Normalde nasildir? Sinirlimidir? Iyi dusun tart. El kaldirmasi normal degil. Ailesi sakinlestirmis dovebilirmiste yoksa. Cok gencsin, boyle bir evlilik surdurmek zorunda degilsin.

Normalde çok sinirli değildir Orada bir amcasının kızı var ben orada yalnız başıma oturuyorum ne yanıma geldi ne bir şey yapar anca o o kız olmadan rahat yok ona inan ben de kıskanıyorum artık o da evli 1.02 çocuğu var sürekli peşlerinde ya bir de benim yanımda gelse ben de inan mutlu olurum ama onda öyle bir şey yok anca Rebah

Aaa barış tabi ablacım daha dayak yiyip işkence görüp öldürmemiş ki seni ..

Hayır neden kendini bu iğrenç duruma sokuyosun madem soktun nasıl devam ediyosun..

Dedeleri korudu diyosun dedeleri olmasaymış darp edicekmiş besbelli gözünün açılması için daha ne olması gerekiyo allah aşkına?

Ego yapmaya çalışan eşinin, olmayan insanlığına ediyim ben.

Baba şiddet uyguluyor ama babaya üzülüyor. Siz hayatınızdan önce babanizi silin . Sonra eşinizi . Eşiniz kim ki herkesin içinde size el kaldırıyor . Annen le konuşuyorsun diye . Ve bunun için birileri eşinizi gazlamis olmalı bence yada şuna bak misafirlikte telefon elinden düşmüyor gibi bir laf duymuş olabilir mi .ki bu onu haklı çıkarmaz . Annenizle konustugunuzu biliyor muydu . Sogumusken kendine yeni bir hayat kur yıllarca babaya ses cikartmamissin esinede aynısını yapma bak babada ise yaramamış susmak

Back
X