EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Aaa barış tabi ablacım daha dayak yiyip işkence görüp öldürmemiş ki seni ..

Hayır neden kendini bu iğrenç duruma sokuyosun madem soktun nasıl devam ediyosun..

Dedeleri korudu diyosun dedeleri olmasaymış darp edicekmiş besbelli gözünün açılması için daha ne olması gerekiyo allah aşkına?

Ego yapmaya çalışan eşinin, olmayan insanlığına ediyim ben.
Bunları yazmak o kadar zor ki insanlık olsa yapmaz herhalde

Baba şiddet uyguluyor ama babaya üzülüyor. Siz hayatınızdan önce babanizi silin . Sonra eşinizi . Eşiniz kim ki herkesin içinde size el kaldırıyor . Annen le konuşuyorsun diye . Ve bunun için birileri eşinizi gazlamis olmalı bence yada şuna bak misafirlikte telefon elinden düşmüyor gibi bir laf duymuş olabilir mi .ki bu onu haklı çıkarmaz . Annenizle konustugunuzu biliyor muydu . Sogumusken kendine yeni bir hayat kur yıllarca babaya ses cikartmamissin esinede aynısını yapma bak babada ise yaramamış susmak

😞😭😭😭😭😭😭😭

Bunları yazmak o kadar zor ki insanlık olsa yapmaz herhalde
Bak aile yapını yaşantını bilemem o yüzden boşan diyemem ama sen şuan o evden gitmezsen ve ona yaptığı şeyin suçunu göstermezsen bunun devamı kat kat fazla gelir ve anladığım kadarıyla küçüksün bundan 3 4 sene sonra 2 günde bir çocuğunla birlikte darp edilmeye mahkum kalırsın..

Bak aile yapını yaşantını bilemem o yüzden boşan diyemem ama sen şuan o evden gitmezsen ve ona yaptığı şeyin suçunu göstermezsen bunun devamı kat kat fazla gelir ve anladığım kadarıyla küçüksün bundan 3 4 sene sonra 2 günde bir çocuğunla birlikte darp edilmeye mahkum kalırsın..

Haklısın gitmek gerek

Demezler mi dediler o küçük düştü aslında bağırdılar çağırdılar niye böyle yaptın Dediler ne edepsizsin dediler saydılar çok yani bide bunlar yetmemiş gibi demeye devam ediyor ki babanın evine yolayım seni diyerek hakaret ediyor benle

Babanin evine yollayim dedigi an cekip gitmeliymissin. Bukadar sinirlenmesi normal degil8 aylik evlisnz bide cicim aylarniz Bir kere yukselmis Devamida gelir

Canım benim, sakin olmaya çalış. Babanın o yaptıklarını bile bile bunu yapması kabul edilebilir bir şey değil. Ailesinde de yok böyle bir şey, kendi kendine almış yürümüş odun.
Yaşın daha çok küçük. Sanırım hemşiresin, bu eziyeti reva görme kendine. İş bulabileceğin bir mesleğin var. Kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin. Kendine inan.
Ya o an ailesi yanınızda olmasaydı? Daha da fazla canını acıtacaktı belki de. Lütfen bu eziyeti kabul etme. Kendine güven, hayatını kurmaya çalış.

Şu an kendisi nasıl? Nasıl davranıyor sana karşı?

Öyle yapacam bakalım dün burnum kanadı gece sinirden Dİr heralde değil mi
Ben ironi yapmıştım. Zaman ver, üç gün geçsin,beş ay geçsin ne olacak ki?? İnsanlık sürümü mü yüklenecek kocana?
Yüz sene de geçse bu adam böyle bir adam işte. Sen babandan cok çekmişsin. Ama nisanliyken bile sana el kaldıran insanla evlenip çocuklarınim da aynı çileyi cekmesini istemissin.
Üzücü gerçekten... Bu adamdan bir cacık olmaz. Kendini kurtarmaya bakmalisin

Eşinizin kuzenini kıskanmaktan çok daha büyük sorunlarınız var.
Bana şiddet gösterecek adam, ben de onu kıskanacağım? Bi kendinize gelin Allah aşkına. Adamın elinden alan Olmasa kim bilir Başınıza ne gelecekti. Siz hala kuzen diyorsunuz.

Boşanmayacaksanız her an kelle koltukta beklemeniz gerek. Bari eşinizi kızdıracak şeyler yapmamamaya çalışın bundan sonra. Gerçi neye kızdığı da belli olmuyor eşiniz olacak dananın.

Ama yalvarırım boşanın. Çocuğunuz da yok. Girer bi işe çalışırsınız. Ne zaman dayak yiyeceğim acaba diye insanlar bekler mi? Hele ki kendi seçtiğin birinden.

Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki bunları yazmaktan önce bir olayı anlatayım ben evliyim eşimin amcalarına gittik orda herkes oturuyor cay içiyor ben de annemle konuşuyorum whatsapta babamı sordum İnan o hasta çünkü eşim aşağı indi elini kaldırdı bana ne yapacağımın bilemedim dedeleri korudu beni ben annemle konuşuyorum diye bağırdı çağırdı elini kalkdıırmca çok üzüldüm yani İnan elim ayaayağım titriyor bunu yazıyorum ama anneme de anlatamam yüreğim acıyor rezil etti beni orda İnan soğudum ondan sizce barışmalıyım yoksa biraz zaman mı
Boşan kurtul bu pislikten. böyle bir hakkın var daha nasil katlaniyorsun ben anlamiyorum ki ortaçağda değiliz ki

Back
X