- 29 Şubat 2020
- 165
- 15
- 18
- Konu Sahibi Kedisssizzz
Yok şuan zaten bu durumda düşünememDünyaya bir kere geliyorsun
İnsan gibi yasamak senin hakkın değil mi ?
Çocuk var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok şuan zaten bu durumda düşünememDünyaya bir kere geliyorsun
İnsan gibi yasamak senin hakkın değil mi ?
Çocuk var mı ?
Katlanmak zor acı çekmek zor herşey zor insanlık kalmamış adamlık da öyle afedersin ama kendi s..lerine güvenerek adam olacaklarını sanan insanlar var ben ölsem yada hastanelik olsam mesela belki umrumda olurBoşan kurtul bu pislikten. böyle bir hakkın var daha nasil katlaniyorsun ben anlamiyorum ki ortaçağda değiliz ki
Size sarılmak istedim ki şuan annem gibi konuştunuzBoşanmayacaksanız her an kelle koltukta beklemeniz gerek. Bari eşinizi kızdıracak şeyler yapmamamaya çalışın bundan sonra. Gerçi neye kızdığı da belli olmuyor eşiniz olacak dananın.
Ama yalvarırım boşanın. Çocuğunuz da yok. Girer bi işe çalışırsınız. Ne zaman dayak yiyeceğim acaba diye insanlar bekler mi? Hele ki kendi seçtiğin birinden.
O halde ayrılmayı düşünebilirsin.Yok şuan zaten bu durumda düşünemem
HaklısınızEşinizin kuzenini kıskanmaktan çok daha büyük sorunlarınız var.
Bana şiddet gösterecek adam, ben de onu kıskanacağım? Bi kendinize gelin Allah aşkına. Adamın elinden alan Olmasa kim bilir Başınıza ne gelecekti. Siz hala kuzen diyorsunuz.
Düşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işteO halde ayrılmayı düşünebilirsin.
Nasil o hakkı bulabiliyorlar ki kendilerinde. Erkek ya da kadın hic fark etmez fiziksel ve psikolojik siddet kim uyguluyorsa karsi taraf kendisini kaybedebilecegini yasatmali. O izlenimi vermeli. Hepimiz aile icinde cok sey yasiyoruzdur. Ama nerde durmamiz gerektigini erkekte kadinda ogrenmeli. Yok boşanalım yok ayrilalim bunlar gercekten bazilarimiz icin cok kolay bende o insanlar arasindayim. Ama isi bastan saglam tutmak gerek. Esiniz kim ki insan arasinda size el kaldiriyor. Bu gücü kimden alıyor. Hislerinizi de esinizi de bizden iyi tanıyorsunuz ama sizi kaybedebilecegini gosterin ona. Eline kesinlikle vursamda kırsam da gitmez imaji vermeyinMerhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki bunları yazmaktan önce bir olayı anlatayım ben evliyim eşimin amcalarına gittik orda herkes oturuyor cay içiyor ben de annemle konuşuyorum whatsapta babamı sordum İnan o hasta çünkü eşim aşağı indi elini kaldırdı bana ne yapacağımın bilemedim dedeleri korudu beni ben annemle konuşuyorum diye bağırdı çağırdı elini kalkdıırmca çok üzüldüm yani İnan elim ayaayağım titriyor bunu yazıyorum ama anneme de anlatamam yüreğim acıyor rezil etti beni orda İnan soğudum ondan sizce barışmalıyım yoksa biraz zaman mı
Ekonomik özgürlüğünü eline al ve ayrılDüşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işte
Düşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işte
Çalışmayı deneyin ve en kısa sürede kendinize bi hayat kurup iki taraftan da ömrümüzün sonuna kadar kurtulunBen İnan çok zor şeyler yaşadım dayak şiddet 20 yaşıma gelene kadar 22 yaşındayım şuan babamdan gördüğüm saysızlığı eşimden de görüyorum ben hiç hayatımda sevgi görmedim saygı da babam beni öldürmek istedi boğazımı sıktı ondan kurtulmak istedim oda benimle evlendi dedi işte bizim aile de bunnlar yoktur diye söyledi ama oo kadar Canım acısa da yine acıyor acıyor eskiler de olsa yarası kalıyor
Düşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işte
Üzgünüm ama maalesef Siz bunu tercih etmişsiniz . Nisanliligin amacı insanların birbirini tanimasidir . Eşiniz kendini çok açık şekilde göstermiş ama siz devam etmeyi secmissinizBi kere oldu bu nişanlıyken ama affettim benim hayatım babam dan kaynaklı şiddet ben dayakla geçti eşimden de bunu görmek acıtıyor
Öyle bişey varmı cidden