EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Boşan kurtul bu pislikten. böyle bir hakkın var daha nasil katlaniyorsun ben anlamiyorum ki ortaçağda değiliz ki
Katlanmak zor acı çekmek zor herşey zor insanlık kalmamış adamlık da öyle afedersin ama kendi s..lerine güvenerek adam olacaklarını sanan insanlar var ben ölsem yada hastanelik olsam mesela belki umrumda olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanmayacaksanız her an kelle koltukta beklemeniz gerek. Bari eşinizi kızdıracak şeyler yapmamamaya çalışın bundan sonra. Gerçi neye kızdığı da belli olmuyor eşiniz olacak dananın.

Ama yalvarırım boşanın. Çocuğunuz da yok. Girer bi işe çalışırsınız. Ne zaman dayak yiyeceğim acaba diye insanlar bekler mi? Hele ki kendi seçtiğin birinden.
Size sarılmak istedim ki şuan annem gibi konuştunuz 😭

Eşinizin kuzenini kıskanmaktan çok daha büyük sorunlarınız var.
Bana şiddet gösterecek adam, ben de onu kıskanacağım? Bi kendinize gelin Allah aşkına. Adamın elinden alan Olmasa kim bilir Başınıza ne gelecekti. Siz hala kuzen diyorsunuz.
Haklısınız 😔

Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki bunları yazmaktan önce bir olayı anlatayım ben evliyim eşimin amcalarına gittik orda herkes oturuyor cay içiyor ben de annemle konuşuyorum whatsapta babamı sordum İnan o hasta çünkü eşim aşağı indi elini kaldırdı bana ne yapacağımın bilemedim dedeleri korudu beni ben annemle konuşuyorum diye bağırdı çağırdı elini kalkdıırmca çok üzüldüm yani İnan elim ayaayağım titriyor bunu yazıyorum ama anneme de anlatamam yüreğim acıyor rezil etti beni orda İnan soğudum ondan sizce barışmalıyım yoksa biraz zaman mı
Nasil o hakkı bulabiliyorlar ki kendilerinde. Erkek ya da kadın hic fark etmez fiziksel ve psikolojik siddet kim uyguluyorsa karsi taraf kendisini kaybedebilecegini yasatmali. O izlenimi vermeli. Hepimiz aile icinde cok sey yasiyoruzdur. Ama nerde durmamiz gerektigini erkekte kadinda ogrenmeli. Yok boşanalım yok ayrilalim bunlar gercekten bazilarimiz icin cok kolay bende o insanlar arasindayim. Ama isi bastan saglam tutmak gerek. Esiniz kim ki insan arasinda size el kaldiriyor. Bu gücü kimden alıyor. Hislerinizi de esinizi de bizden iyi tanıyorsunuz ama sizi kaybedebilecegini gosterin ona. Eline kesinlikle vursamda kırsam da gitmez imaji vermeyin

kuzum daha 8 aylik evlisin,
nesine katlanacaksin allasen,

hani olursun 20 yillik evli, 3 cocuk, adam da sana ilk kez el kaldirmistir,
hadi o zaman diyelim e katlaniver
(ki o zaman da demeyiz de, hani o zaman daha zor kopruleri yikmak kabul etmek gerekir ki)

canini sokakta bulmadin degil mi,
neden katlanasin su duruma, tek bir mantikli gerekce var mi ?

Düşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işte

Evladım neden boşanmayı düşünmüyorsun,bak bu hayata bir kere geliyoruz değilmi.
Senin gibi bizlerde neden mutluca huzurla güven dolu bir hayat yaşamayalım.
Kelle koltukta bir hayatın var senin,bu adamın ne yapacağının garntisi varmı yok elbette.
Babanın sana yaşattıklarını sana karşı koz olarak kullanıyor.

Ben İnan çok zor şeyler yaşadım dayak şiddet 20 yaşıma gelene kadar 22 yaşındayım şuan babamdan gördüğüm saysızlığı eşimden de görüyorum ben hiç hayatımda sevgi görmedim saygı da babam beni öldürmek istedi boğazımı sıktı ondan kurtulmak istedim oda benimle evlendi dedi işte bizim aile de bunnlar yoktur diye söyledi ama oo kadar Canım acısa da yine acıyor acıyor eskiler de olsa yarası kalıyor
Çalışmayı deneyin ve en kısa sürede kendinize bi hayat kurup iki taraftan da ömrümüzün sonuna kadar kurtulun

Bosanin ve kendinize özgür bir hayat kurun. Kendinizi iyilestirmeden evlenmenin sonuclari bunlar. Bir pislikten kacarken digerine tutulmussunuz ama sükür yasiniz genc. Baskalarin yaninda size el kaldiran gün gelir sizi dört duvar arasi öldürür. Bunun sakasi yok. Elleri kirilsin insallah

Ve asla çocuk yapmayın.. Çocuk olunca aradaki bağ kopmuyor maalesef yüzyüze bakmak zorunda kalıyorsunuz.. Size en ufak bişeyde kırılası elini kaldıran yarın öbür gün çocuğu kullanır size karşı.. En kısa zamanda iş bul ve hayatını kurtar baba dediğin adamada eş dediğin adamada muhtaç olmadan kendi ayaklarının üzerinde dur.. Daha yaşın çok geç kimseye eyvallahın olmasın

Düşünüyorum zaten anan o da baştan meraklı zaten götürüyüm seni babanın evine demesini biliyor nasıl insansa gün gelir ona da biri yapar o zaman biter işte

Buda psikolojik siddet. Pislik biliyor sizin babanizdan kurtulmak icin evlendiginizi onun icin bunu sizi sindirmek icin söylüyor

Bi kere oldu bu nişanlıyken ama affettim benim hayatım babam dan kaynaklı şiddet ben dayakla geçti eşimden de bunu görmek acıtıyor
Üzgünüm ama maalesef Siz bunu tercih etmişsiniz . Nisanliligin amacı insanların birbirini tanimasidir . Eşiniz kendini çok açık şekilde göstermiş ama siz devam etmeyi secmissiniz

Öyle bişey varmı cidden

Bu siteye bakmani tavsiye ederim. Iletisime geç, onlar gereken bilgileri var.
Burdada kadin dayanisma derneklerinde gönülü çalisanlar yada bilgi sahibi olan kadinlar lütfen bu arkadasimiza yardim edin.

sende bi korku gördüm bilmiyorum
henüz 22 yaşındasin..
anlaşıldığına göre yeni evlisin..
eşinle nasıl taniştin da evlendin nişanliyken de el kaldirmiş da niye ayrılmadin babamdan dayak yemeye devam ederim diye mi kabul ettin evliliği..
şimdi nasıl boşansam diye mi düşünüyorsun. boşanip babaevine dönerim dayak yiyecegim mi düşünüyorsun?
HAYIR öküzden boşanip baba evine dönme memur olurken bulunduğu yere degil uzak yeriniz olsun.
bak kızım ;
22 yaşındasin. şimdiden KPSS ye hazirlan. önünde çok güzel yolunuz var hayatinin baharindasin acilarin sana DERS olsun.

Eğer bu adamla devam ederseniz. Daha kötüsü olabilir daha da artabilir. Çocuklarımız olup bu şiddet onlara da olabilir. Düşüncesi sağlıklı birisi değilsiniz bana göre ekrandan yansıyor bu resmen. Bence bu hayatı bu kafayı değiştirin

Babandan siddet gordugunu bildigi icin, ayrilirsan babanin evine gidemeyecegini bildigi icin boyle yapiyor. Seni cantada keklik goruyor.
Ne yap et ise girmeye bak. Cebinde paran olursa cekip gitme cesaretin olur. Ona da höst dersin yeri gelince.

Back
X