El kızıymışım

el kızı mı? önce kv söyledi sandım , der dedim ama eşinizin söylemesi büyük saçmalık. siz eşiniz için el kızı değil, onun ailesi, eşi, yol arkadaşı, can yoldaşı evladının annesisiniz. hiç hoş değil. ben olsam kesin çemkirirdim. siz annenle benden elkızı diye mi bahsediyorsunuz? bu ne saçmalık derdim.

Eski konu hortlamis ama benim esimin annesi geçenlerde beni "Aha buda oğlumu benden çalan kız" diye misafirlere tanıttı. Bende "Memnun oldum hırsız ben" dedim :KK70: :KK70::KK70:
Eşiniz sanırım ailesinin özelinin dışarı çıkmasına karşı demiş onu sanirim. Sonra ne oldu?

Evlenmeden önce eşimin düğünü birlikte yapalım mı teklifini kabul edip maaşının tamamına yakınını taksitlerle yatırdım. Bir liranın hesabını yapacak duruma geldiğim oldu. Üstüne çeyiz için biriktirdiğim ilk paramı, eşim borç olarak babasına vermemi rica etti. Bir çeyrek parasından biraz fazlaydı o zaman. Salaklık bende verdim. Bayramda eşimin ailesi bize geleceklerdi, lütfedip "bir çeyrek takalım askitotomsu ya" demişler. Eşim de iş çıkarmayın demiş anlattıklarına göre
Konum neden böyle hortlamış ki tekrar anlamadim :kahve:

Eski konu hortlamis ama benim esimin annesi geçenlerde beni "Aha buda oğlumu benden çalan kız" diye misafirlere tanıttı. Bende "Memnun oldum hırsız ben" dedim :KK70: :KK70::KK70:
Eşiniz sanırım ailesinin özelinin dışarı çıkmasına karşı demiş onu sanirim. Sonra ne oldu?
Sonra şöyle oldu. Telefonunu karıştırdığını soylemedim ama üst-üste el kızıyım sen de boyle oldugumu dusunuyorsundur falan diye söyledim her lafin arasında. Ya da bir şey sorduklarında ben el kızıyım bana laf düşmez dedim birkaç kez. Eşim de anladı ve bozuldu. O ne kadar kötü bir tabir bir daha öyle söyleme dedi. Sonra da kapandı gitti konu... taaa ki bugüne dek :KK66:

Sonra şöyle oldu. Telefonunu karıştırdığını soylemedim ama üst-üste el kızıyım sen de boyle oldugumu dusunuyorsundur falan diye söyledim her lafin arasında. Ya da bir şey sorduklarında ben el kızıyım bana laf düşmez dedim birkaç kez. Eşim de anladı ve bozuldu. O ne kadar kötü bir tabir bir daha öyle söyleme dedi. Sonra da kapandı gitti konu... taaa ki bugüne dek :KK66:
Bence arada hatırlat iyi olur:)))
19 yıllık evliyim sevgili görümcem her fırsatta bana elkızı der eşinese direk diyemez eloğlu diye benim üzerimden yürür işte aynısınız birlik olun birbirinizi destekleyin diye, en son kendi damadının yanımızda olduğuju unuttu (1,5 yıllık damat), yine aynı gafı yaptı, eltimde yanımızdaydı, dedim evet ama dikkat et bak biz 4 kişiyiz! Damadını hatırlayınca sustu ve bozuldu, içeri geçip eltimle attığım golü kutladık:)))

Az önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!
Yuhh eşin diyor. Ben de konuyu görünce kv görümce filan sana el kızı diyor sandım. Aksine kendi eşin diyormuş. Sen de ona eloglu muamelesi yaparsın bundan sonra. Hakedene hakettigini vermek lazım

Az önce esimin whatsapina baktım telefonundan. Bakmamam gerekti ama işte baktım. Annesiyle bir konuşmasını gördüm. Benden el kızı diye bahsetmiş. Babama tembihle el kızının yanında her şeyi konusmasin yazmış. Konu da şu gorumcem biriyle evlendi hem evlendiği kişiden hem de ailesinden nefret ediyorlar. Ben de iyi niyetliler aslında demistim. Bunu söylemiş. Kendi meselesi değil ya öyle konusuyor diye. El kizi ne demek yaa bunu için mi evlendim ve bu adamdan çocuk yaptım ben !!!

Yabanci bi ulkede bi soz var " kiz cocugu yetistirmek, baska birinin cicegini sulamaktir " diye. Gicik olup unutamiyorum bu sozu. Esinis el kizi demis misilleme yapin el oglu oldugunu anlasin.

Sizi gercekten ailesi olarak gorse bu sozu soylemezdi bence :( Temkinli olun.

kayınvaliden deseydi salla gitsin derdim ama eşinin böyle düşünmesi çok yanlış evlendikten sonra eş aileden önce geliyo sanırım cocugunuzda var ben olsam direk sorardım el kızı olarak görüyosan niye aynı hayatı paylaşıyoruz diye

Canım kötü niyetle demek istememis .bnede bazen aileme elin oğlu şöyle demeyin diyorum.ordaki amaç senin alınabileceğin yanlisa cekmez benve.hatta esin seni bile kayirmis bence cogu erkek annesine esini savunmaz

Ben insan sadece hayat arkadaşını koynuna alır sanıyordum...
El kızını koynuna almasın madem.

bayramda kayınvalidemin yanına gittim. Uyuyordum misafir geldi. Uyandım ama kalkmadım(odadan çıkmadım) konuşmalarına şahit oldum. Misafir bayan diyor ki ; evlat gibiler değil mi
-Kayınvalidem de: Valla evlat gibi olamazlar ,evlat ayrı..
ki eşim tek çocuk :) Neyse velhasilkelam ne eşin için ne de ailesi için onlardan olduğunu sanma :)

Ben gayet alıştım

Back
X