El konuşmaz ev konuşur

melekeda

Wait for it.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.468
3.753
53
Eşimin abisi akrabalar içinde eşimin erkeklikten düştüğünü bizim çocuğumuz olmayacağını söylemiş bugün hep ağladım. İkimizde de sorun var ama doktorlar bendeki sorunun daha çok olduğunu söylüyor bu arada eşimin ailesine kesinlikle birşey anlatmadık kendi kendine konuşmuş. Ciğerim yanıyor...

Kızlar evlilikte 3 yıl doldurmama daha 8-9 ay var. Tüp bebek yapsam tutmazsa , 3 yıl dolunca yine de rapor çıkarabiliyor muyum bilen varsa yardım etsin bu kış geçmez bana...

Eşimin abisi akrabalar içinde eşimin erkeklikten düştüğünü bizim çocuğumuz olmayacağını söylemiş bugün hep ağladım. İkimizde de sorun var ama doktorlar bendeki sorunun daha çok olduğunu söylüyor bu arada eşimin ailesine kesinlikle birşey anlatmadık kendi kendine konuşmuş. Ciğerim yanıyor...

Kızlar evlilikte 3 yıl doldurmama daha 8-9 ay var. Tüp bebek yapsam tutmazsa , 3 yıl dolunca yine de rapor çıkarabiliyor muyum bilen varsa yardım etsin bu kış geçmez bana...
İnsan böyle zamanlar da dostunu düşmanını görür
Esin de gördü...

Bos konuşanlar için üzülmeye değmez inan ki ...hayat o kadar kısa.

Allah'ım hayırlı zamanda evlat nasip etsin ...

Daha 3 yıl bile olmamış. abi kardeşinin g*tünü açmaya çalışıyor. Bu Allah tan gelen bir şey bi eksik kusur değil sağlık sorunu. Tıpkı kalp gibi tansiyon gibi bir sağlık sorunu.Öyle abi olmaz olsun.ayrıca veren de alan da Allah.herkese verdiği gibi almasını da biliyor, ya da verip de hayırsız evlat olup süründürebiliyor. İnsanlar hiç düşünmüyorlar ibret almıyorlar. Sen niye üzülüyorsun ki o kendine üzülsün acınacak halde

Boşver o terbiyesizleri, herşey dört dörtlük olsa yine bir kusur bulurlar.
Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla en hayırlı zamanda bir bebeğiniz olur

Abi değil düşman sanki.
Kına yaksın bi paket kına gönder ona.
Hadi diyelim öyle insan öyle bişey der mi ayıptır yahu bu insanlar Ne gevşek ne çeneleri düşük..

Kız inşallah Rabbim sana en kısa sürede kendinden bi evlat nasip eder tedavisiz kendiliğinden bi evladın olsun inşallah tez vakitte.. o abiye de güzel kapak olur erkeklik nasılmış görür o zaman.. Hoş ortalık çocuk sahibi olmuş ama erkek olamayan insanlarla dolu.. Allah sana yardım etsin..

Bide sözde abisi.. Ne erkek abiymis,boşver kafana takmaya değmez

Eşim de abisini çok sever... Eltim hamile olduğundan rahat böyle... Ben 3 yılı bekleyecektim ama böyle şeyleri duydukça ağlıyorum tüp bebek prosedürünü de tam bilmiyorum rapor istiyorum

3 yıl cok uzun bir süre değil.
2 buçuk yıldan sonra tup bebekle ikizleri oldu bir arkadaşımın.
hemen arkasından doğal yolla bir tane daha.
onlar 4 yaşını doldurmadan bir tane daha:halay:
4 tane evladı var şimdi.
Allah sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hayırlısı için dua edin.bakın eşinizin kardesinizin yaptığını el yapmaz.
Allah kimsenin eline diline düşürmesin.
:dua:

Erkeklikten düşme ne demek ya

Bazıları çocuk yapmanın elzem birşey olduğunu sanıyor.

Kaynın dedikoducu aşşalık bir pislik.

Bunun gibi kadınlar da var.

Bir kere şahit oldum buna. Ben erkek anasıyım benimle bir olamaz dedi bir kadın, eltisi için.

Ula sanki erkek olunca başına taç takıyorlar salaklar.

Bende de 2 oğlan var. Bir artısını görmedim. Bu kadar gerilmek niye anlamadım. Kız veya erkek ayrımı yapan kadınlardan nefret ediyorum. Bu türler evlat büyütmesin hele ki erkek evlat hiç.

Back
X