- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Hahah blmyrm da brde harçlık vericem dedi paşambu erkekleri hangi egoyla yetiştiriyor bu analar yahu sevgiliymiş bide
Eskiler zamanında varmış cnm el opme :)Bizde gecen sene esimle bayramlasirken kv opsene kocanin elini demisti. Ben sasirdim tabi hoc gormemistim boyle bisey. Esim annesine ters ters bakinca sustu geri
Hahah evet kendisi çoktan evin erkeği yerine koydu kendiniBir de sevgiliniz yani bunu isteyen :)
Eskiler zamanında varmış cnm el opme :)
:)) harçlık ta veriyor mu enişte :)Ben de öperim hatta esim hoslanmaz ama gulusuruz ne var ki bunda bayram sabahi nese oluyor evde...
Kendini evin erkeği yerine koyması hoşuna gidiyor mu?Hahah evet kendisi çoktan evin erkeği yerine koydu kendini
Gülerek öperim o dalga geçmek için 5 tl uzatır. Hatta bugün hadi bayramlasalim diyip el öptüm sonrada benimkini öptü. Hiç gocunmadim gocunmadim da.
Ben kucukken bi filmde gormustum cok hosuma gitmisti, iki yildir evliyim her bayram esimin elini opup harcligimi aliyorum vallailk basta bunu esime soledigimde benimle dalga gecmisti ama artik alisti o da
Boyle bi adet bizim cevremizde kimsede yok ama bizim icin bayram esprisi oluyo hosuma gidiyo, simdi oglumuz dogacak bundan sonra oglumla siraya girip babamizin elini opucez o da bizim harcliklarimizi verecek
Espiri yapıyor galibaSevgili banada garip geldi. Eğlencesine mi söylüyor,ciddi ciddi mi?
Vermez olu mu 5 tl standart:)) harçlık ta veriyor mu enişte :)
İsin garibi kv kpin elini opmuyo ama bana diyo kocanin elini opsene diyeEskiler zamanında varmış cnm el opme :)
Ne kadar güzel çok şekersinizBen kucukken bi filmde gormustum cok hosuma gitmisti, iki yildir evliyim her bayram esimin elini opup harcligimi aliyorum vallailk basta bunu esime soledigimde benimle dalga gecmisti ama artik alisti o da
Boyle bi adet bizim cevremizde kimsede yok ama bizim icin bayram esprisi oluyo hosuma gidiyo, simdi oglumuz dogacak bundan sonra oglumla siraya girip babamizin elini opucez o da bizim harcliklarimizi verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?