- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
hayır öpmem ne münasebet o benimkini öpsün ,öpsün ama alnına koymasın tabiKızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Kızlar bayram günü sevgilinizin,eşinizin,nişanlınızın elini öper misiniz? benimki deli etti beni. neymiş elini öpecekmişim oda benim alnımdan öpüp harçlık verecekmiş . Allah Allah dedim direk ben . Ne biliyim ben öpmem ya. öpen var mı
Güzel bir harçlık verecekse öperim :))
Diger konunda da soylemistim, is ariyordun ertesi gunu patronumla sevgiliyim diye konu actin!!! Cevap vermedin!!
Bana, her seyi kafanda kuruyosun gibi geliyor!
Diger konunda da soylemistim, is ariyordun ertesi gunu patronumla sevgiliyim diye konu actin!!! Cevap vermedin!!
Ben kucukken bi filmde gormustum cok hosuma gitmisti, iki yildir evliyim her bayram esimin elini opup harcligimi aliyorum vallailk basta bunu esime soledigimde benimle dalga gecmisti ama artik alisti o da
Boyle bi adet bizim cevremizde kimsede yok ama bizim icin bayram esprisi oluyo hosuma gidiyo, simdi oglumuz dogacak bundan sonra oglumla siraya girip babamizin elini opucez o da bizim harcliklarimizi verecek
Haha hayır cnm sevglm ama adam çoktan ben senin beyinim demeye başladıEvli misiniz :)
Açılış 50 TL kabulse öperim değilse yanakla idare et
Dersin
Hahahahayır öpmem, hanımağa gibi kadınım bütün site benim elimi öpsün
Büyütmek degil sadece merak edip sordumDudaklarini öptüğün insanin elini öpmek çok koymasa gerek? Neden böyle saçma şeyleri büyütüyorsunuz ki?
Benim eşim bayramlarla, adetlerle alakasi olmayan bi insan olarak geyiğine elini öpturur. Hatta her duştan çiktiğinda da öptürür snfsggsf Eksilmiyorum, ezik de olmuyorum.
öpeyim hanım ağam ,mapushanede yata yata koğuş ağası ünvanı kazanmak kolay değilhayır öpmem, hanımağa gibi kadınım bütün site benim elimi öpsün
Kişi kendinden bilirmiş işi canim. Demek ki kendin kfandan çok kuruyorsun ki herkeside öyle sanıyorsunDiger konunda da soylemistim, is ariyordun ertesi gunu patronumla sevgiliyim diye konu actin!!! Cevap vermedin!!
Cevap vermemiş. Bende merak ettim..Diger konunda da soylemistim, is ariyordun ertesi gunu patronumla sevgiliyim diye konu actin!!! Cevap vermedin!!
Hahah 1000 den aşağısı kesmezvereceği harçlığa göre değişir valla, sonunda kazanç varsa şakasına öp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?