el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

Öyle tatlı tatlı anlatmışsınız ki aileniz şeytan gibi olmuş. Eski konuları gündeme taşımış arkadaşlar allahtan. Bu tarz kocammm diye ölenlerin sonu hiç iyi olmuyor ananızın ablanızın dizinin dibinde ağlarken anlarsınız yaptığınız hatayı.

Anneme bok çuvalı diyecek kızın ağzını bi tarafına kadar yırtardım açıkçası siz kardeş olmuşsunuz bu laflara sessiz kalan adamla da evlenmişsiniz. Düşman başına bi evlatsınız,yazık.
 
Her kosulda benim ailem>esimin ailesinden. Uzgunum ama herkes kendi ailesini tutsun,herkes kendinden ve ailesinden sorumlu olsun. Esiniz sizin ailenize tahammul edemeyecek durumda ise siz de seciminizi esinizin ailesinden yana kullanirsaniz ileride sizi de ailenizi de insan yerine koymazlar. Simdi anlamazsiniz bunu daha yenisiniz,ileride dogru soyledigimi anlayacaksiniz ama is isten gecmis olacak
Tam aradığım yorum.
Herkes kızın ailesine saldırmış ama konu çok taraflı yazılmış. Mesela denk değiller diye abla karşı çıkmış konu sahibi bu olayı bayağı taraflı anlatmış. Benim de kardeşim kendisine denk olmayan birisi ile evlenmek istese iyi misin sen derim ki ablama demisligim var. Mesela okumuş öğretmen, mühendis olmuş kadın ilk okul mezunu bir tornaciyla evlenmek istese dur yapma demeyen abla asıl fesat ve kötüdür.
İkincisi görümcenin bu olayı yetiştirmesini öyle masumane anlatmış ki sanırsınız minnoş 3 yaşında çocuğun ağzından laf almışlar.
Ayrica ablası o sözleri söylemediğini karşı taraf ise söylediğini iddia ediyor. Ablaya inanmaktansa iki günlük eş ailesine inanan da ne bileyim.
İlerleyen zamanlarda çok konu açar konu sahibi daha bu gidişle..
 
Konuya her yorum yazıldığında bir sinir basıyor beni.
Konu sahibi biricik görümceleri ve kayinvalidesi ile bol bol görüşüp mutlu mesut yaşıyordur şimdi.
Ablası ve annesi de hayatı kendine zorlaştırıyordur.
 
X