- 17 Mart 2018
- 214
- 420
- 33
- 28
- Konu Sahibi Turuncuyaprak
-
Imkanlar olcusunde:
Kimseden birsey beklemeyeceksin
Caninin istedigini yapacaksin.
Ye ic gez toz
Mutlu olmanin yollarini ara
Ama sen ara
Bekleme birisinden
Kimse kimseyi dusunmuyor cunku
Bu durum benim esimde De var.evden hiç çıkmasam adam mutlu olacak:)kendisi işte oluyor genelde.hafta sonu da evde olmak istiyor.konuşa konusa anlamasını sağlamış oldum biraz.yine de kendisi olmadan dışarı çıksam pek rahat vermiyor.alıştım bu huyuna.idare ediyorum o zamanlarda.Hep böyle. Pek düşünceli bir insan değil. Bir ay dışarı çıkmasam şu kız evde bunaldı bir gezdireyim diye düşünmez. Kendim dışarı çıkmama da huzursuz oluyor. Kapalıyım aslında ama kıskanıyor. Güzel olduğumu düşünmesini seviyorum ama her kıskançlık beni mutlu etmiyor
Bu durum benim esimde De var.evden hiç çıkmasam adam mutlu olacak:)kendisi işte oluyor genelde.hafta sonu da evde olmak istiyor.konuşa konusa anlamasını sağlamış oldum biraz.yine de kendisi olmadan dışarı çıksam pek rahat vermiyor.alıştım bu huyuna.idare ediyorum o zamanlarda.
Erkeklerin çoğu öyle.böyle kabul etmek lazım.hayatı kolaylaştıracak şeyler yapmalı.ne şekilde olduğu önemli değilBen de alıştım. Komutla çalıştırcaz yapacak bişey yok. Söylemeden düşünmek özelliği yok malesef benimkinde
Açıkçası biraz korkuyorum genelde sözünden hiç çıkmam. Bazenleri yaptığımın farkına varmadan onu kızdırırım. Onda da canıma okur
siz de insan evladısınız, eşiniz de öyle. o sizden üstün değil. nedir bu korku?
Üstünlük gibi bir durum değil. Kendisi de benden korkar. Geçen hoşlanmadığım birine dalgınlıkla selam vermis eve gelene kadar düşünmüş simdi napcam ben diye. Eve gelir gelmez özür diledi. Kötü mü bilmiyorum ama birbirimize yanlış yapmaktan cok çekiniyoruz ikimiz de kendimizden cok esimizin istegine uynaya çalışıyoruz. Biraz yorucu bir durum ama bu durumun bağımızı kuvvetlendirdiginu düşünüyorum
e madem bu kadar iyi aranız sorun ne o zaman?
Kendine değer verip elalem için yaşamayarakHiç böyle düşünmemiştim. Peki kendimi el üstünde nasıl tutarım.
Kendine değer verip elalem için yaşamayarak
Biraz bencil olarak
Verdiği değeri görememem. Yani kıskanmak da belki bir deger göstergesidir ama ben dışarı çıkmak oturup sohbet etmek istiyorum. bana butun hobilerinden daha fazla deger verdigini ben yanina gelince oyununu kapattığını hafta sonu icin aroadaslariyla degil de benimle plan yaptığını gormek istiyorum.
Kimin için kendini paralarsan parala en sonunda ama sen de yapmasaydın diyebilir bu aile de olsa böyle eş de çocuk daO kadar haklısın ki. Bencil olmazsan ezilen olursun bu devirde
İstemediğin seni yapmayacaksın. Kimseye kendini beğendirmek için şekilden şekile girmeyeceksinHiç böyle düşünmemiştim. Peki kendimi el üstünde nasıl tutarım.
Bi arkadaşın da dediği gibi 3 gün ağlarlar bir daha akıllarana gelmezsin, konu tam olarak nedirKızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım
Verdiği değeri görememem. Yani kıskanmak da belki bir deger göstergesidir ama ben dışarı çıkmak oturup sohbet etmek istiyorum. bana butun hobilerinden daha fazla deger verdigini ben yanina gelince oyununu kapattığını hafta sonu icin arkadaşlarıyla degil de benimle plan yaptığını gormek istiyorum.Bi arkadaşın da dediği gibi 3 gün ağlarlar bir daha akıllarana gelmezsin, konu tam olarak nedir
Kızlar biliyorum kimileri bu durumdan istisna çok değer görüyor. Ben sadece yalnız olmadığımı bilmek istiyorum. Küçük bir dertleşme postu işte. Şimdi soruyorum. El üstünde tutulmak için illa tabuta mı girmek lazım
Ben mesela çok kıskanç biriyim konuşmasını istemediğim kişiler oluyor ve gerçekten iletişimini kesiyor. Itaat konusu o yuzden benim icin cok sorun degil. Benim kızdığım şey böyle benim sözümden çıkmayarak deger gösterdiğini sanıyor. Ya bir cicek al. Bir yere gezmeye götür. Otur benimle sohbet et. Varsa yoksa bilgisayar oyunu. Bu açlık oyunları gibi bi oyun var takmış kafayı gunde 6 -7 saat oynuyor. Bu oyunun benden onun gözünde degerli olmasi da canımı yakıyor. Soğuyorum haberi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?