- 14 Nisan 2018
- 152
- 39
- 28
- Konu Sahibi dikenlertaci
merhaba hanımlar benim bu ara mikrop kapma korkusuna sürekli el yıkama takıntım başladı fark ediyorum ve kendimi durdurabiliyorum yani kendi kendime söz verdim gereksiz yerde el yıkamıcam diye ve buna uyuyorum ama şöyle bir sorun var ben nerede gerekli olduğunu nerede takıntı olduğunu anlayamıyorum o yüzden birkaç sorum var size
telefonla oynadıktan sonra yemek yemeden önce elinizi yıkar mısınız ya da diyelim yemeğin fotosunu çektiniz ya da arada bakmanız gerekti mesaj vs ya da video açtınız onu durdunuz telefona dokununca yemeğe ellemeden yıkar mısınız tekrar
tuvaletten önce el yıkar mısınız sonrası gibi evde de
dışarıda bir yerde yemek yemeden önce ellerinizi yıkar mısınız
evdeyken elinizi ağzınıza burnunuza götürmeden ya da sivilce patlatmadan önce yıkar mısınız
diş fırçalamadan ağız çalkalamadan önce el yıkar mısınız
elinize krem sürmeden önce temiz olsun diye yıkar mısınız
dışarıda giydiğiniz kıyafete dokunduğunuz zaman veya anahtara dokunduğunuz zaman el yıkar mısınız
sizce el hangi eylemlerden önce ve sonra yıkanmalı
teşekkürler
telefonla oynadıktan sonra yemek yemeden önce elinizi yıkar mısınız ya da diyelim yemeğin fotosunu çektiniz ya da arada bakmanız gerekti mesaj vs ya da video açtınız onu durdunuz telefona dokununca yemeğe ellemeden yıkar mısınız tekrar
tuvaletten önce el yıkar mısınız sonrası gibi evde de
dışarıda bir yerde yemek yemeden önce ellerinizi yıkar mısınız
evdeyken elinizi ağzınıza burnunuza götürmeden ya da sivilce patlatmadan önce yıkar mısınız
diş fırçalamadan ağız çalkalamadan önce el yıkar mısınız
elinize krem sürmeden önce temiz olsun diye yıkar mısınız
dışarıda giydiğiniz kıyafete dokunduğunuz zaman veya anahtara dokunduğunuz zaman el yıkar mısınız
sizce el hangi eylemlerden önce ve sonra yıkanmalı
teşekkürler