- 26 Haziran 2019
- 452
- 5.956
- 58
- 31
- Konu Sahibi dikenlertaci
Evet biraz kendinizi kaptırmışsınız, ama bende çoğu zaman elimi yıkarım dediğim gibi ama ben hiç takıntı olarak görmedim, paradan sonra mutlaka el yıkanmalı zaten, siz birazcık şu konuda kendinizi telkin edin ben takıntı olarak değil alışkanlık için yapıyorum o zaman belki biraz daha rahatlarsınız. Ben de bazen dışarıya yemek yemeğe çıkınca elimi bi şeye sürmek istemiyorum çünkü biliyorum ya yemek yiyeceğim. Biraz kendini bu takıntı değil diye rahatlatmaya çalışın lütfen, çok güzel bir alışkanlık el yıkamakya mesela geçen piknik yaptık kızlarla elimizi yıkadık ama onlar sonra elleri ile pizzayı ödemek içiin paraya dokundular dışarıda aldıklarımıza vs dokundular sonra da yemek yediler ama ben elimi yıkadıktan sonra yemek yemeden önce hiçbir pis şeye dokunmamak için büyük çaba harcıyorum ya da babam da eve gelir yıkar ama sonra kumandaya telefona çantasına vs dokunur sonra yıkamadan yemek yer ben bunlarda takıntı yapıyorum veya ilaç içmeden önce hapı elimle ağzıma atıyorum diye içtikten sonra da kutular eczaneden geliyor diye yıkıyorum bu da abartı geliyor