- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi gulsum1995
Hiçbir şekilde laf söyleme hakları yok ama sana nacizane bir abla tavsiyesi o kadar sık gitme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee böylede sen kırılıyorsun.Eşim kırılacak darilacaklar diye bişey diyemiyor ortada kalıyor
7 ay kızımı salmadılar mıMerhaba hanımlar. Buda benim hikayem. 8 aylık evliyim ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum burada da tanıdığımız kimse yok.İş nedeniyle buradayiz çalışmıyorum evdeyim. Benim memleketime ayda bir gelip gitmem millete dert olmuş ki gidip kayınvalide ve kayınpedere çok sık geliyor niye bu kadar geliyor gibi laflar demişler. Eşim polis olduğu için bu kadar sık gidip gelemiyor oda beni yolluyor insan ister istemez sıkılıyor bunaliyor. Kayinpederim en son gittiğimde bir ton laf söyledi bu kadar sık gelinir mi bir daha x(oğlum) ile birlikte gel elalemden laf duyuyoruz bizim örfümüzde bu yok gibisinden tabi bende karşılık verdim. Bu arada babam yok vefat etti sadece annem var yalnız başına yaşıyor kardeşim de yok. Sürekli bu gidip gelme mevzusundan laf sokmalar ters çıkışlar yapıyorlar bende taviz vermiyorum çünkü biliyorum ki elini verirsen kolunu kaptirirsin ama artık tahammülüm kalmadı. Bana kendi kızını evlendirdiklerinde 7 ay salmadilar diye savunma yapıyor. Bende en başından bana bu lafları yapacağınızı deseydiniz buralara kadar gelmez birbirimizi üzmezdik dedim. Annemde kalmam bile laf olmus. Boşanmayı düşünüyorum bazen bu eski kafalılar yüzünden çok dar kalıplı insanlar. Eşimde tam tersi anlayışlı kırmayan biri ama sabrım yok ailesine. Benim gibi olan var mı? Teşekkürler iyi akşamlar.
Milleti boşverin, ama her ay aileye gitmek çok sağlıklı bir durum değil, biraz düzene oturtmaya çalışın eşiniz ve kendiniz için yapın bunu , sürekli memlekete gitmeniz eşiniz açısından zor bir durum, biraz eşinizi de düşünerek hareket edin derim , elalemi boşverin takmayın...Merhaba hanımlar. Buda benim hikayem. 8 aylık evliyim ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum burada da tanıdığımız kimse yok.İş nedeniyle buradayiz çalışmıyorum evdeyim. Benim memleketime ayda bir gelip gitmem millete dert olmuş ki gidip kayınvalide ve kayınpedere çok sık geliyor niye bu kadar geliyor gibi laflar demişler. Eşim polis olduğu için bu kadar sık gidip gelemiyor oda beni yolluyor insan ister istemez sıkılıyor bunaliyor. Kayinpederim en son gittiğimde bir ton laf söyledi bu kadar sık gelinir mi bir daha x(oğlum) ile birlikte gel elalemden laf duyuyoruz bizim örfümüzde bu yok gibisinden tabi bende karşılık verdim. Bu arada babam yok vefat etti sadece annem var yalnız başına yaşıyor kardeşim de yok. Sürekli bu gidip gelme mevzusundan laf sokmalar ters çıkışlar yapıyorlar bende taviz vermiyorum çünkü biliyorum ki elini verirsen kolunu kaptirirsin ama artık tahammülüm kalmadı. Bana kendi kızını evlendirdiklerinde 7 ay salmadilar diye savunma yapıyor. Bende en başından bana bu lafları yapacağınızı deseydiniz buralara kadar gelmez birbirimizi üzmezdik dedim. Annemde kalmam bile laf olmus. Boşanmayı düşünüyorum bazen bu eski kafalılar yüzünden çok dar kalıplı insanlar. Eşimde tam tersi anlayışlı kırmayan biri ama sabrım yok ailesine. Benim gibi olan var mı? Teşekkürler iyi akşamlar.
Konu başlığındaki elalemden farkınız yoke neden gidiyorsun sürekli evinde otur.
bir gün bile ayrı kalamam ben sevdiğimden.
O ipler öyle pamuktansa hemen kopacaksa kopsun bu ne iştir ne meraklı insanlar hemen ip koparmaya.Evet düşünüyorum çünkü çok baskıcı bir aile evlenmeden önce böyle değillerdi evlendikten sonra herşeye karismaya başladılar. Benim memleketime gitmem annemde kalmam
Diyemiyor kırılacak darilacaklar bende ortada kalıyorum diyor çünkü biliyorki o lafı dediğinde babası ipleri tamamen koparacak belki de
Ben halkın ta kendisiyim ahahahahahhaKonu başlığındaki elalemden farkınız yok![]()