- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 113
- 37
- Konu Sahibi olive_bluto
Başkaları için hiçbir zaman yaşamadım yaşayamamda kimse kusura bakmasın. Beni sevecek olan ben olduğum için sevsin sevmiyeceklerse de sevmesin. Hayata bakış açım bu kadar net. Bizde çok gezen ve tatil yapan çiftiz benim ailem bundan memnun asla lafını yapmaz hatta teşvik ederler. Eşimin ailesi bu durumdan çok rahatsız ve mutsuzlar ama bu durum beni hiç ilgilendirmiyor. Ben çalışırken kimse laf etmiyor ama tatil söz konusu oldumu laf söz kimse kusura bakmasın. Hep yanlarında da söylüyorum köpek gb çalışır kral gb gezerim diye ses yok mesela bayramda hepsi bir arada eşimi aradılar eşimde biz tatile gidicez dedi kayınvalidem telefonu eşimin suratına kapadı yapacak birşey yok beni arayamıyor çünkü onların kalıbını girmeyeceğimi biliyor. Biraz sizin duruşunuz birazda kendinizi eşinize anlamanız lazım nereye kadar kendinizden ödün vereceksiniz mesala ben inadına foto atıyorum hep beraber kuduruyorlar ama eşim foto çekilmeyi çok sevdiğim için nasılsa bu foto seviyor hep atıyor normal gözüyle bakıyor.