- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
aslında bu tatil meselesi değil.
bir tarafta yaşam tarzları birbirine benzer ufak farklılıklar olan bir kesim var.
bir tarafta siz tamamen farklı bir yaşam tarzındasınız.
bir araya gelip ortak bir şey etrafında buluşamayınca da bir taraf sanki o da onlardanmış gibi davranmak zorunda hissediyor kendini.
biz de eşimin ailesi konusunda benzer sıkıntılar yaşadık yaşıyoruz.
biz de saklamayı tercih ediyoruz, ama bir yandan da çok da huzurlu olamıyoruz bu şekilde davranarak.
doğrusu kesinlikle ben böyleyip deyip olduğun gibi davranmak diye düşünüyorum.
Ama özel bazı meseleleri düşündükçe de e bilseler üzülecekler, bilmeseler daha iyi diyorum.
Örneğim eşim alkol alır ama ailesinden kimse bilmez. Kardeşleri bilse eleştirirler, tamam o önemli değil de annesi bilse gerçekten çok üzülür ve hatta hastalanabilir bile. bu durumda söylemek mi doğrudur?
Biz de alıyoruz arada sırada ,aldığımızı bilmiyorlar. Söylemedik. Söylesek ben ahlaksız ilan edilebilirim belki de bilemiyorum ki. Bu kadar büyük şeylere sıra gelene kadar küçük noktalarda azıcık nefes alsam bunu da söylemeyiverelim derim herhalde. Ama mesela ben babamdan alkol aldığımı da gizlemem. Aileler baya farklı evet. Ben de iç huzursuzluğu yaşıyorum işte,engellenmiş ve kızgın hissediyorum..