- 23 Ağustos 2013
- 466
- 357
Merhaba hanımlar, forumun yeni kuralları hepimize hayırlı olsun :)
Ben de ekliyorum ürünlerimi. Bu arada ütüsüz fotoğraflamak zorunda olduklarım için üzgünüm
ELBİSE-1
38 beden lacivert renk. Eteği balon tarzında. Ben birazdan listeleyeceğim nar çiçeği ceket ile kombinlemiştim. Tesettürlü bayanlar öyle düşünebilir.
ELBİSE-2
Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.
ELBİSE-3
Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.
ELBİSE-4
40 beden siyah. Yan kısmında küçük bir yırtık oldugu için üzerini çiçek süslemiştim. Belli olmuyor.
ELBİSE-5
Bu en sevdiklerimden. Gazzella marka 44 Beden. Hardal Sarı- Siyah. Tam tesettüre uygun
CEKET-1
40 Beden. Nar çiçeği çok şık bir ceket. Ben Lacivert elbise ile kombinlemiştim.
CEKET-2
XL yazıyor fakat bence L için daha uyumlu. Koyu lacivert.
ETEK-1
Lacivert Etek. 44 yazıyor fakat 42 için daha uyumlu dar kalıp biraz.
ETEK-2
Lacivert Beyaz detaylı etek. 44 Beden.
ETEK-3
Koyu Yeşil Etek. 44 Beden.
ETEK-4
pembe Kemer detaylı etek. 44 yazıyor fakat dar kalıp 42 için daha uyumlu
ETEK-5
Collezione marka kemerli kot etek. Yazlık. 44-46 beden için uyumlu.
TUNİK-1
Puane Marka Kiremit rengi nubuk. Kemeri Zımba detaylı. Etiketi üzerinde.42 Beden
TUNİK-2
Kışlık sayılır. L/Xl beden
ÇANTA-1
ÇANTA-2
ÇANTA-3
ÇANTA-4
Ben de ekliyorum ürünlerimi. Bu arada ütüsüz fotoğraflamak zorunda olduklarım için üzgünüm
ELBİSE-1
38 beden lacivert renk. Eteği balon tarzında. Ben birazdan listeleyeceğim nar çiçeği ceket ile kombinlemiştim. Tesettürlü bayanlar öyle düşünebilir.
ELBİSE-2
Koton marka. 42 Beden. Bir beden alt ve üstüne de olur diye düşünüyorum. Tam yazlık uçuş uçuş.
ELBİSE-3
Batik marka. 38 beden. 40 ve 42 için de olur diye düşünüyorum. Yine yazlık. Boyundan bağlamalı.
ELBİSE-4
40 beden siyah. Yan kısmında küçük bir yırtık oldugu için üzerini çiçek süslemiştim. Belli olmuyor.
ELBİSE-5
Bu en sevdiklerimden. Gazzella marka 44 Beden. Hardal Sarı- Siyah. Tam tesettüre uygun
CEKET-1
40 Beden. Nar çiçeği çok şık bir ceket. Ben Lacivert elbise ile kombinlemiştim.
CEKET-2
XL yazıyor fakat bence L için daha uyumlu. Koyu lacivert.
ETEK-1
Lacivert Etek. 44 yazıyor fakat 42 için daha uyumlu dar kalıp biraz.
ETEK-2
Lacivert Beyaz detaylı etek. 44 Beden.
ETEK-3
Koyu Yeşil Etek. 44 Beden.
ETEK-4
pembe Kemer detaylı etek. 44 yazıyor fakat dar kalıp 42 için daha uyumlu
ETEK-5
Collezione marka kemerli kot etek. Yazlık. 44-46 beden için uyumlu.
TUNİK-1
Puane Marka Kiremit rengi nubuk. Kemeri Zımba detaylı. Etiketi üzerinde.42 Beden
TUNİK-2
Kışlık sayılır. L/Xl beden
ÇANTA-1
ÇANTA-2
ÇANTA-3
ÇANTA-4