Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbise konusunda kararsızım

maths183

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
19
6
36
Kocaeli

merhaba aranıza yeni katıldım bu site bana çok güzel fikirler verdi nişanım 1 ay sonra bu hafta nişan alışverişini yapıyoruz isteme nişan bir arada evde olacak sizce hangisi daha uygun ? aslında kısa düşünüyordum ama bu giydiklerimin yanında çok sönük kaldılar o yüzden paylaşmadım :26:

3 numara v yaka fizigine de en yakisan o ama bende herkes gibi neden siyah die dusundum aile arasi olsa bile bu senin nisanin birak biraz iddali olsun bence de kirmizi sax mavisi gibi daha canli bi renk olsun bu ara altin sarisi gibi elbiseler de hos gorunuyo benim fikrim

3. Fotoğraftaki elbise bence daha güzel. Ayrıca açık tenliyseniz bordo renk de yakışır, fazla iddialı duracak diye düşünmeyin. Aile arasında bile olsa sizin için özel bir gün ve bir defa olacak..

öncelikle hayırlısı olsun canım.. ben 1.ve 2.resimdeki elbiseleri çok beğendim,yakıştırdım. Allah yardımcın olsun :)

Model olarak bunların arasından üzerinizde en iyi taşıdığınız bence de V yaka siyah elbise olmuş.. renk konusunda bende arkadaşlara katılıyorum :)

kesinlikle en son model diyorum çok güzel bir elbise ve çok yakışmış her zaman siyah asil renktir benim de nişanlığım siyahtı ve herkes bayıldı zevk meselesi tabi ama tavsiyem eğer siyah almayacaksan cırtlak bir renk alma bence çok çirkin oluyorlar modelin güzelliğinden ziyade elbisenin rengi göz alıyor

canım başka renkler dene bir.kendi nişanında siyah hiç olmaz bana kalırsa.
kilolu bayanlar kilolarını gizlemek için siyah kullanabilirler
siz kilolu değilsinizki.mutlaka başka renklerde elbiselere bakın.ılla kırmızı olmak zorunda değil.sonuçta hem söz hem nişan.siyah dışında tüm renkleri deneyin.
ama yok ben bu elbiselerde birini istiyorum diyorsanızda o zaman 2.olsun.

Neden siyah ? Beyaz tenliye birtek siyah mı yakışıyor yapmayın allah aşkına renkli giyinin biraz kayınvalideler giysin siyahı

arkadaşlar renk konusu herkesin kendi kişisel zevkidir bence çok fazla kafasını bocalamayalım renk ile ilgili,sadece model konusunda yardımcı olsak daha makbul geçicek sanırım, ben 2 ve 3.resimdekini beğenmiştim gerçektende özellikle 3.resimdeki çok asil zarif durmuş bence üstünde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…