• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eLBİSE SEÇİMİİİ :)

osgex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
157
6
46
Denizli
2mq9b9j.jpg

2hrjsi9.jpg

aRKADAŞLAR yılbaşını sevgilim ve arkadaşları ile (20-25kişi) Marmaris'te kutlayacağız.Gitmeye niyetim yoktu bazı ama gitmeye karar verdim.İlk kez böyle beni elbiseyle falan görecek.O yüzden çok heyecanlıyım.
Sizce model olarak üstteki gibi prenses tipi elbise mi giyeyim yoksa alttaki gibi dar mı ?

Sadece model soruyorum buradaki elbiseleri kast etmiyorumm

Son düzenleme:
aslında ikiside güzel elbise ama vücut ölçülerine göre değişir benim mesala bacaklarım çok çok ince olduğundan bana kabarık bi elbise yakışmıyo dar olması gerek

aslında ikiside güzel elbise ama vücut ölçülerine göre değişir benim mesala bacaklarım çok çok ince olduğundan bana kabarık bi elbise yakışmıyo dar olması gerek
Benim bacaklarım da çok ince ama pentide kalın ten rengi çorap buldum aynı o ince ten rengi çoraplar gibi duruyorrr kamuflajjj :1:
Kalın gösteriyor

Benim bacaklarım da çok ince ama pentide kalın ten rengi çorap buldum aynı o ince ten rengi çoraplar gibi duruyorrr kamuflajjj :1:
Kalın gösteriyor

bak o iimş doğrusu :9::9: bence rahat edebilecein bi kıyafet al o formda olup çok değişik durabilecek bi elbise bulabilirsin bence

Ben de öyle düşünmüştüm en başta ama ablam herkes öyle giyinir bence farklı giyin falan dedi bu modeli aklıma soktu kafamı karıştırdııı

Farklı olmak güzel ama bence en önemlisi rahat olman bu 2 saatlik birşey değil ki hadi idare edesin.Yılbaşında dışarı çıkacaksınız ve eğleneceksiniz uzun süre üstünde olacak sürekli tedirgin olacağın bir kıyafet giymemelisin.Kendini hangi elbisenin içinde rahat ve yakıştığını düşünüyorsan onu giy canım

2mq9b9j.jpg

2hrjsi9.jpg

aRKADAŞLAR yılbaşını sevgilim ve arkadaşları ile (20-25kişi) Marmaris'te kutlayacağız.Gitmeye niyetim yoktu bazı ama gitmeye karar verdim.İlk kez böyle beni elbiseyle falan görecek.O yüzden çok heyecanlıyım.
Sizce model olarak üstteki gibi prenses tipi elbise mi giyeyim yoksa alttaki gibi dar mı ?

Sadece model soruyorum buradaki elbiseleri kast etmiyorumm

Vücuduna uyuyorsa keskinlikle pembiş olanı������ çok güzell
Ama tabi rahatına düşkünsen farklı modellerde bulabilirsin

Son düzenleme:
kesinlikle pembe olan. O tip eteklere bayiliyorum. Ama yilbasi gecesi icin fazla iddiali bi renk ve kumas. Zaten sen de sadece modeli sormussun. O model belinde taslar olmayan siyah bi elbise muthis olur ustu de straplez degil de atlet kesim olsa tadindan yenmez, hatta bahsettigim formda bi elbise bulursan nolur bana da haber ver ben de arayistayim da :1:

Gecen gun firuze dizisinde ceyda ates bu kesim bahsettgim formda deri harika bi elbise giydi dur hatta bulursam fotografi ekliyim ik dk

Bence ilk resim düğüne gider gibi kusura bakmayın.
İkincisi şık duruyor.

kesinlikle pembe olan. O tip eteklere bayiliyorum. Ama yilbasi gecesi icin fazla iddiali bi renk ve kumas. Zaten sen de sadece modeli sormussun. O model belinde taslar olmayan siyah bi elbise muthis olur ustu de straplez degil de atlet kesim olsa tadindan yenmez, hatta bahsettigim formda bi elbise bulursan nolur bana da haber ver ben de arayistayim da :1:

Gecen gun firuze dizisinde ceyda ates bu kesim bahsettgim formda deri harika bi elbise giydi dur hatta bulursam fotografi ekliyim ik dk

Evet yaaa gördüm çok güzellll vallaaaa buldum öyle bi elbise ama çok pahalı tüh :)
Sanırım bu tip giyeceğim... straplez giymem zaten çekiştirip dururum askılı ve koyu renk bu model bir elbise bulursam müthiş olacak...

bence alttaki model kesinlikle. yada ben hep o tarz elbiseleri tercih ettiğimdendir ama hem seksi hemde çok zarif duruyo. hatta alttaki model bi elbisem zaradan almıştım çok şık duruyo.

buldumm! Bozsisters tasarimiymis

$CollageImage2-680x450.webp$3959_firuze-dizisi-3-bolum-kiyafetleri-dizisponsorlaricom_2-1.webp

Telefondan giriyorum insallah yuklenmistir. Fotolarda cok iyi gorunmuyo ama vucudu cok iyi gosteren bi elbise ozellikle bacak boyun inanilmaz uzun gosteriyo, cryda ates cok kisa bi kiz ama elbiseyle 1.80 gibi duruyodu

sen yolladign iki elbiseden de vazgec, dar olan da fazla seksi geldi bana. Bi de benin fizigme pek gitmiyo o modeller ondan da isinamamis olabilirim. Dur bakim ven de bakiniyorum. Buldukca paylasicam bana da fikir verirsiniz hazir konu acilmis:)

Kizlar yilbasi gecesi icin elbise paylasimi yapin lutfen vakit daralinca kararsizlik had safhada bi de ikizler burcu olunca tahmin edersiniz:)

Nill buralardaysan ozellikle senden bi oneri bekliyorum :34:

bi kac model ekliyorum ama iclerinden saks mavisi elbiseyo gorunce aramayi biraktim o elbiseye bayildim !

Nerden bulucam onu bi el atin kizlar :26:

$yilbasi-elbise-modelleri-20.webp$yilbasi-elbiseleri-1.webp$2.webp$yilbasigecesielbiseleri.webp$payetli-elbise.webp

Eklentiler

• $yilbasi-gecesi-elbise-3-472x333.webp
    $yilbasi-gecesi-elbise-3-472x333.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 131
  • $1KarenMillenColourfulShiftDress140.webp
    $1KarenMillenColourfulShiftDress140.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 76
Back
X