• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eLBİSE SEÇİMİİİ :)

xc3g3t.jpg

f1xlc0.jpg

9v8jk2.jpg

bordo olanin yaka kismina bayildim ama etek kismi cok dar bana gitmez o, zayifm ama bel ve kalca inisim cok yuvarlak degil senin vucuduna uygunsa o elbise harika, ozellikle rengi. Diger ikisine gelince en sondaki o geceye kesinlikle olmaz nisan elbisesi gibi o, digeri de sirr dekoltesi muthis ama o da renkten kaybediyo. Yilbasi gecesi icin kesinlikle koyu renkler tercih etmelisin. Koyu yesil koyu mavi bordo filan. Ne tur bi mekana gidiceksiniz o da onemli

bordo olanin yaka kismina bayildim ama etek kismi cok dar bana gitmez o, zayifm ama bel ve kalca inisim cok yuvarlak degil senin vucuduna uygunsa o elbise harika, ozellikle rengi. Diger ikisine gelince en sondaki o geceye kesinlikle olmaz nisan elbisesi gibi o, digeri de sirr dekoltesi muthis ama o da renkten kaybediyo. Yilbasi gecesi icin kesinlikle koyu renkler tercih etmelisin. Koyu yesil koyu mavi bordo filan. Ne tur bi mekana gidiceksiniz o da onemli

Bara gideceğiz gece kulübü.İlk kez gideceğim ben bilgim yok hiç ne giyerler ne ederlerrrr bir de gelen hatunları görseniz manken gibi hepsi.!!!!!
Haliyle insan stres oluyor tutuştum ben ne giysem ne etsem diye.Bir de sevgilim beni elbiseyle ilk kez görecek.:):):)
Heyecan stres dorukta

Yardım edin lütfennnn

Son düzenleme:
Yaa hay Allah ben de birinciyi düşünmüştüm çok mu abartı olur ya çok kararsızımmm:18:

Birinci güzel ama renk ve kabarıklık fazla geldi bana. Hani bunlar değil ama benzeri gibi diyorsan da arkadaş paylaşmış bende onun paylaştığı elbiseyi çok beğendim.

buldumm! Bozsisters tasarimiymis

Eki Görüntüle 903510 Eki Görüntüle 903511

Telefondan giriyorum insallah yuklenmistir. Fotolarda cok iyi gorunmuyo ama vucudu cok iyi gosteren bi elbise ozellikle bacak boyun inanilmaz uzun gosteriyo, cryda ates cok kisa bi kiz ama elbiseyle 1.80 gibi duruyodu

İddialı ve sade duruyor. Şeker kız olma bence :) Sevgilin seni görünce şöyle bir gözleri açılsın :)

Cessair'imm canimm da burdaymiss :38:

Osgex canim fizigine ozellikle bacaklarina guveniyosan kisa dumduz siyah bi elbise altina isiltili bi ayakkabi ya da canta bile yeter. Bi de sarisin misin esmer mi biraz detay ver:) bacaklarini sevmiyosan pantolon da olur ustune şık bi bluz ile

Birinci güzel ama renk ve kabarıklık fazla geldi bana. Hani bunlar değil ama benzeri gibi diyorsan da arkadaş paylaşmış bende onun paylaştığı elbiseyi çok beğendim.

İddialı ve sade duruyor. Şeker kız olma bence :) Sevgilin seni görünce şöyle bir gözleri açılsın :)

Evet o beni hep böyle şeker bişey gördü ve şimdiye kadar hiç iddialı giyinmedim.Genelde kot pantolon bluz ceket gömlek falan...

O biraz mütevazi bu elbiseler de çok frapan ama sordum mini elbise giyebilir miyim diye bir kerelik giy bakalım yakışacak mı dedi
'Bakalım yakışacak mı' demeyeydi iyiydi:1::1:

Osgex canim fizigine ozellikle bacaklarina guveniyosan kisa dumduz siyah bi elbise altina isiltili bi ayakkabi ya da canta bile yeter. Bi de sarisin misin esmer mi biraz detay ver:) bacaklarini sevmiyosan pantolon da olur ustune şık bi bluz ile

Sarışınım.Avatardaki resim bana ait..Fiziğimmm ımmm 1.67 boyum var göğüslerim küçük sayılır:1: kilom 50 bacaklarım da düzgün denebilirrr.Ama ben ince buluyorum bacaklarımı ve bu sefer kot pantolon giymek istemiyorummmm

mrsfreesia canım benim özlemişim seni ve mesajlarını cıvıl cıvılsın yine :)

konu sahibi arkadaşım bak bu konuda mrsfreesia'ya güven, kendi de şık giyinir :)

bende heveslendim senin için birkaç model bakmaya başladım beğendiğim olursa atacağım buraya, iddialı bir şey istediğinde kararlısın değil mi?

konu sahibi arkadaşım bak bu konuda mrsfreesia'ya güven, kendi de şık giyinir :)

bende heveslendim senin için birkaç model bakmaya başladım beğendiğim olursa atacağım buraya, iddialı bir şey istediğinde kararlısın değil mi?

Teşekkür ederimmmm.Çok iddialı olmasın ama iddia olsun tabiki ilk kez görecek sonuçtaaa

Son düzenleme:
bitanem benim eksik olma:) ben de seni cok ama cokk ozlemisimm :13:

cessair'im de cok şık, cok zevkli bi bayandir bak mutlaka dikkate al.

Ben de elbise bakiniyorum bi taraftan ama gorsellerde cukan elbiseleri cok begensek de nasil bukucaz o sikinti. Osgex canim trendyol ve markafonide yilbasi gecesi icin ozel kampanyalar var simdi aklima geldi. Bakicam ben oraya bi gir sen de orasi uygundur hem fiyat olarak da

bitanem benim eksik olma:) ben de seni cok ama cokk ozlemisimm :13:

cessair'im de cok şık, cok zevkli bi bayandir bak mutlaka dikkate al.

Ben de elbise bakiniyorum bi taraftan ama gorsellerde cukan elbiseleri cok begensek de nasil bukucaz o sikinti. Osgex canim trendyol ve markafonide yilbasi gecesi icin ozel kampanyalar var simdi aklima geldi. Bakicam ben oraya bi gir sen de orasi uygundur hem fiyat olarak da

Anneannem terzi hemencecik dikiverir aynısını ah bir model renk falan bulsamm ceyda ateş'in elbsesini çok beğendim o aklımda amaa yine de kararsızım

Son düzenleme:
Kızlar bakın ben bir elbise beğenmiştim geçenlerde Beren Saat dizide giymişti. Elbisenin tam halini bir türlü bulamadım ama üstü şöyle atayım bir fikir olur en azından.

$beren saat 2.webp $beren saat.webp

Kızlar bakın ben bir elbise beğenmiştim geçenlerde Beren Saat dizide giymişti. Elbisenin tam halini bir türlü bulamadım ama üstü şöyle atayım bir fikir olur en azından.

Eki Görüntüle 903521 Eki Görüntüle 903522

Benim öyle çatalım yok kiii :43: Ama elbise çok güzelmiş olmadı ben de siyah düz bir elbise giyerim tek omuz falan altına da saks mavi topuklu olabilir mi acabaa

cessair attığın elbisenin yaka kısmına bayıldım en sevdiğim kesimdir o sade ve çok iddialı. oyle bi sey bulabilsem keşke ya.

ozgex canım sen de anneanneyi hiç yorma dediğim sitede çok güzel seyler var ama buradan link atamıyorum. 40 a 50ye çok sık elbiseler var. yalnız bu trendyol beni kanser edecek:47: pc yi açtım benim pc de mi sorun var sitede mi anlamadım sekiz saatte açıyo bi sayfayı

.........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar siyah delisi olarak size Bersha'nın beğendiğim siyah elbiselerini atıyorum.

$b.webp $bershka 2.webp

$bershka 3.webp $bershka 4.webp

$bershka 5.webp

Ben bunlara bayıldım vallahi fiyatları da uygun görünüyor :)

Artık bende yılbaşında bir elimde çekirdek diğer elimde mandalina kıyafetlere açar bakarım :)

Tombala oynayıp Cem Yılmaz'ın gösterisini bininci kez izlemeyi planlıyorum...

Kıyafet alacak olsam kesin siyah alırdım. Sonra da giymek diye bir şey içime oturmuş yıllardır her şeyi siyah aldırıyor bana. İlla alırken sonra giyebileceğim her yere uyacak olsun diye diye sonra giymediğim 10 civarı siyah kıyafetim olmuştur. Üşüyünce de üste siyah ceket.
Klasik oldum ben artık, bu yıl insanlar renkli giyiniyorlar canım demem o ki sen siyahı istersen son seçenek olarak düşün bir sürü modeli var zaten...

Back
X