- 18 Nisan 2015
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi BayanGeveze
-
http://i.hizliresim.com/g5jny3.jpgkeskeon profilden cekseydin. Boyle dumduz bi elbise mi? onunde model falan yok mu? Bence biraz sade o yuzden guzel bi kolye ile tamamlayabilirsin. Taki az ama etkileyici olsun
16 yaşundayımyaşınıza bağlı bence 20nin altındaysanız iyi takıyla güzel olur sonuçta kına düğüne tabiki daha değişik birşey alırsınız.ben yaşının üstünde elbise giymeyi doğru bulmuyorum açık sarı takılarla ve örgülü saç modeliyle hoş olcak bence
kesinlikle uygun ozaman sade ol tabiki yaşına göre giyin doğal güzelliğinin keyfini sür16 yaşundayım
Kalitesiz diyen olunca çok moralim bozuldu açıkcası ve çok ucuz bi fiyata da almamıştık :/16 yaşına bence oldukça uygun kına gecesi için
Basta ben de begenmemistim ama yasini dusununce elbise gayet sade hos gekdi. Bir de ilk fotograf kalitesi kotu o yuzden kakitesiz gibi durmus. Kizlarin da dedigi gibi altin rengi gibi takilar kullanabilirsi n. Saclarunu da daginik ordurebilirsin hani arada onlerde kulak kisminda bi iki tel kivircik sac birakarak. Gozlerine abartmadan dumanli bi makyak ruj olarak da nude tonlari kullanirsin. Fistik gibi olursun. Boyun kisaysa aslinda elbiseyi kestir derdim ama para vermissin kiyabilir misin bilemeyecegim :/ benim bumodek elbisem vardi upuzun diz hizasinda kestirdim dizin bi tik yikarisi daha da guzel durdu. oyle de dusunebilirsin. altina da topuklu.
Basta ben de begenmemistim ama yasini dusununce elbise gayet sade hos gekdi. Bir de ilk fotograf kalitesi kotu o yuzden kakitesiz gibi durmus. Kizlarin da dedigi gibi altin rengi gibi takilar kullanabilirsi n. Saclarunu da daginik ordurebilirsin hani arada onlerde kulak kisminda bi iki tel kivircik sac birakarak. Gozlerine abartmadan dumanli bi makyak ruj olarak da nude tonlari kullanirsin. Fistik gibi olursun. Boyun kisaysa aslinda elbiseyi kestir derdim ama para vermissin kiyabilir misin bilemeyecegim :/ benim bumodek elbisem vardi upuzun diz hizasinda kestirdim dizin bi tik yikarisi daha da guzel durdu. oyle de dusunebilirsin. altina da topuklu.
teşekkürlerElbise güzel değil.Fizigin güzel duruyor ama boyu falan yakısmıs bence.Baska bak olmazsa bunu giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?