- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
Merhaba kızlar,
CUMARTESİ GÜNÜ ABİMİN NİŞANI VAR,ALDIĞIM ELBİSE,AYAKKABI VE ÇANTAM:)
BAKALIM BEĞENCEK MİSİNİZ?
Eki Görüntüle 310934 Eki Görüntüle 310935 Eki Görüntüle 310936 Eki Görüntüle 310937 Eki Görüntüle 310938
NASIL SİZCE KIZLAR?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM?TAKI OLARAK,SAÇ MODELİ OLARAK HALA KARARSIZIM :s
almışın artık değiştircek halin yok ama abinin nişanı çok özel şöyle uzun kuyruklu bişi alsaydın çok asil olurdu ama evet o ayakkabı kesinlikle olmaz
bence elbisen hoşş
ayakkabı da hoş
ama gece için biraz sade kalıyor
elbisen zaten sade ve kısa olduğundan ayakkabılar ön planda olacak
çanta çok önemli değil her daim elinde olmayacak zaten ama ayakkabını bence de biraz daha araştır
cnm elbısenın rengını cozemedım ıkı resımdede farklı hangısı tam rengı?
Buarada elbisen hoc ama ayakkabı bence olmazz cantayıda duruma gore degıstırmelısınn derımm
Beğenmedin mi
nasıl bişey olsa,kuuzm ya.?vizon rengi olursa elbiseyi boğar diye siyah düşünmüştüm ben
canım elbisen güzel ama bence artık uzunlar daha asil duruyor yani almıssın artık tabi yapcak bişi yok ama bence o ayakkabıyı giyinme hiç olmamış bide ayakkabıyla çantayı bir al yani biri süet biri rugan olmasın elbiseyi ve seni basitleştirir
burcumm bak benim bi ayakkabım var, o buna çok hoş olur, vizonla pudra rengi arası bişey, dantelli. Burda rengi tam belli olmamış parlamış azcık ama, çantasıyla takım...
Belki öyle bişey bakabilirsin...
Soldaki gibi bişi
Eki Görüntüle 310942
kuzumm ya sen çok güzel birisinnn güzelliğin valla baş döndürücüüüü neden böyle bir elbise seçtin elbise güzel ama mezuniyet elbisesi gibi kuzumm yaa bencede birazda abiye olsa abinin nişanı zaten böyle vücudunu sarsa fenamı olurduuuu
çok saol canım ama,kuzum uzun elbiselere hep baktım,benim aklımda olan oydu ama basenlerimden olmadı malesef,çok dar yapıyor uyuzlar,kastı baya bi..artık düğüne havalı bişey bakıcam
benn sanaa beğendiğim elbise modellerini gönderiyim durr bak onlara olmadı diktirirdinn kuzumm yaaa düğüne artık nişanı çıkar bari böylee napalımm elbiseyi almışın bir kere ayakkabı ve çantadan kurtarırız onu güzel bir saç makyajj zaten güzelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?