- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi december90
-
elbisen çok hoş ayakkabıyı da gümüş tonlarında ya da pudra rengi alabilirsin :)
bak kuzum bakoooo çk güzlmiş ayakkabın deryam ya,dantelli ayakkabılaa bayılıyorum,ben bi bakayım akşam..
bak ümoşumun buldukları süpermiş, özellikle sağdaki yeşil çok çok güzel
Merhaba kızlar,
CUMARTESİ GÜNÜ ABİMİN NİŞANI VAR,ALDIĞIM ELBİSE,AYAKKABI VE ÇANTAM:)
BAKALIM BEĞENCEK MİSİNİZ?
Eki Görüntüle 310934 Eki Görüntüle 310935 Eki Görüntüle 310936 Eki Görüntüle 310937 Eki Görüntüle 310938
NASIL SİZCE KIZLAR?YORUMLARINIZI BEKLİYORUM?TAKI OLARAK,SAÇ MODELİ OLARAK HALA KARARSIZIM :s
bak kuzum bak
Bak ümoşumun buldukları süpermiş, özellikle sağdaki yeşil çok çok güzel
güzel yada çirkin demiyeceğim bence sadece tenine pek gıtmemıs bu renk sankı bıraz daha esmer bır tene mı yakısırdı dıyorum..belkıde fotolarda ole cıkmıs ta olbılr.ayakkabı ve cantayı herkes gıbı ben de begenmedım eger elbısem gözterıslı degıl de sadeyse ayakkabılar şatafatlı olmalı bence böle bır elbıseye de altın veya gumus rengı ykısır...gule gule kullan
hımmmmm süper elbiseler bayıldımmmmm
Saç modeli söyle bana ,saçlarım havalı olsun bari:)toplatmıcağım ,açık brakayım diyorum ne dersin
oyy yavrum o senin güzelliğin
bak kuzum bak
bak ümoşumun buldukları süpermiş, özellikle sağdaki yeşil çok çok güzel
bende çk beğendim kuzum,
benim bi beğendiğim elbise vardı,tek omuzlu vucudu sarıyor,tam pop üzerinde valonlu modeli yapmışlar.çok hoştu,hele bir tane drapeli bir elbise vardı allahım diyorum,ocakta spora başlıyorum bu basenleri yok edip o vucudu saran elbiselerden almalıyım:)
hımm,uzun istiyordum bende ,ama basenlerimden kastı elbise,bir beden büyüğünü giyincede üst kısımdan bol geldiydi yani i,artık düğün için daha asil bişey bakarım..[/QUO
anladım hayatım güzel bir kızısn inş sacın ve makyajın dilediğin gbi olur abinede mutluluklar
Kuzumm bu elbiseler basende göstermezz rahatlıkla giyersin çokta havalı olursunnnn heeeeee saçlarınıı nasıl yaparsınn onada bakarım model şimdi ama yüzün güzel ne yapsan yakışır mesela ben burnumu sevmiyprumm ondan hep açık bırakıyorum toplayınca kendimi kötü hissediyorumm
evettt kuzumm o yeşili ben giysemm var yaa gözleridmde yeşilll eheheh Döll
kendinle barışık ol bence bir elibse için gerek yok ama sağlığım için kendimi iyi hissetmek için dersen hemen başlaaaaa
hımm,uzun istiyordum bende ,ama basenlerimden kastı elbise,bir beden büyüğünü giyincede üst kısımdan bol geldiydi yani i,artık düğün için daha asil bişey bakarım..[/QUO
anladım hayatım güzel bir kızısn inş sacın ve makyajın dilediğin gbi olur abinede mutluluklar
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ÇOK SAOL YORUMUN İÇİN,DARISI İSTEYENLERİN,BEKARLARIN BAŞINA
canım elbisen çok güzel çok yakışmış benim fikrim belindeki aksesuardan yola çıkarak dore rengi ayakkabı tercih etmen saçların için de bir fikrim var eğer saçların uzunsa maşa yaptır üstten hafif toplat yine dore taşlı bir toka tak ve saçını sağa yada sola at fotondan esinlendim bi an düşündüm çok yakıştı=)=)
dağınık model düşün topuz yaptırma derim
arkadaşlar nasıl atılacağını öğretinde atayım size fotomu cok yakışır
canım konuya cevap vere giriyorum burda öle insert falan yok((
canım elbisen çok güzel çok yakışmış benim fikrim belindeki aksesuardan yola çıkarak dore rengi ayakkabı tercih etmen saçların için de bir fikrim var eğer saçların uzunsa maşa yaptır üstten hafif toplat yine dore taşlı bir toka tak ve saçını sağa yada sola at fotondan esinlendim bi an düşündüm çok yakıştı=)=)
dağınık model düşün topuz yaptırma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?