Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri elbisem nasıl kızlar?

canım ben yanlış yere giriyrm galiba öle foto cercevesi gibi falan hiç bişi yok en üstte başlık yeri var altınada mesaj yazdığım yer başka hiç bişi yok

canım senin eklentilerin kapalı k.panelinden eklentiiler kısmına gir ,orada bir ayarlar değiştirilmeli ama eydi bi bakıp sana söleyeyinm canım

tuğbacım Kontrol Paneli - Seçenekleri Düzenle -Çeşitli Seçenekler bölümünde mesaj editörünü Standart Editör-Toolbar olarak değiştirin
Büyük ihtimalle Basit Editör işaretlidir o yüzden görünmüyordur bahsettikleriniz

bunları yaptıktan sonra resim yükleyebilirsn.

ayyy hayatım cok saol ya bende diyorm nasıl oluyr bende yoktu bunlar

canım bence eklenen fotoların hepsi güzel bende öyle bir model kasdetmiştim bende eklemeye çalışıcam bulduklarımı iş yerinde olduğum için hızlı cvp yazamıyorum =)=)

canım bence eklenen fotoların hepsi güzel bende öyle bir model kasdetmiştim bende eklemeye çalışıcam bulduklarımı iş yerinde olduğum için hızlı cvp yazamıyorum =)=)

özellikle 2.modele vuruldum ama şöyle bişey var,bende saç aksesuarı nere taktırcam onu düşünüyorum:)
olsun konumla ilgilenmen,zaman ayırman bile çok güzel ,çok teşekkür ederim canım

özellikle 2.modele vuruldum ama şöyle bişey var,bende saç aksesuarı nere taktırcam onu düşünüyorum:)
olsun konumla ilgilenmen,zaman ayırman bile çok güzel ,çok teşekkür ederim canım

rica ederim canım
2. model örgü gibi sanki değil mi?
kuaföre tokam var dersen o ona uygun bi yer ayarlar canım merak etme=)

ahh ahh benim keşke bu kadar uzun saçlarım olsa ama çk güzelmiş üçüde,
hımm anladım umarım toka bulabilirim

tuğbacm eklentilerden eklediğin için öle bişey olcağını sanmıyorum ya.

ahh ahh benim keşke bu kadar uzun saçlarım olsa ama çk güzelmiş üçüde,
hımm anladım umarım toka bulabilirim

tuğbacm eklentilerden eklediğin için öle bişey olcağını sanmıyorum ya.

uzattır canım bunda dert edecek birşey yok =)
çıtçıt taktırsana

Canım bende ayakkabıyı başka bi renk seçerdim.

Canım ben beğenmedim nişan için elbise çok sade kalmış. uzun ve daha şık bir şeyler olabilir. Ayakkabı ve çantada elbiseyle uyumsuz. Uzun bir elbise al canım ayakkabı ve çantanı uydurmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…