- Konu Sahibi tersimpistir
-
Yardima ihticacin olabilir bu cok doğal utanacak ne var bunda ? Böyle cocugumun iç camasiri bile yok diye dertlenmekten iyidir bence hem belli kurumlardan hem ailelerinizden yardim isteyinAslında kimseden birşey istemedim bugüne kadar ne bileyim utandım ışte
bu kadar abartı neden çıplak mı dolaştırıyorsun çocukları ya da olana tamah mı etmiyorsun mesleğin tekniker gözüküyor 3 kuruşta mı kazanamıyosun pazara 3 lira verip bir don da mı alamıyosun...hayır önce üzüldüm baktım bu ajite niye yani..bir de bu borç ne borcu çocuklar kaç yaşında sen kaç yaşındasın..Oğluma giydirecek hiç bir tane bile iç çamaşırı yok:-(
evde çocuk bakabilirsin belki aklıma bu geldi.Çok teşekkür derin aslında van da yaşıyorum üyelik yaparken öylesine adama yazdım bebeğim erkek.ayrıca kimse çocuğuna bakmaz çalışma ihtimalim de sıfır kesin imkanım olsa
Çocukları ma giydirecek adam gibi elbise yok. Bir yere gidince adam akıllı birşey yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok borcu var eşimin sıkboğaz etmek istemiyorum uzmek istemiyorum çünkü o dünyanın en iyi insanı:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?