elbisesizlik

yahu afedersinde benim çocuğumun en önemli ihtiyaçları giderilmeyecek ben hala kocamın gururunu düşüncem.bu da ulvi bi özellik mi olacak.
ben öğretmenlik yapıyordum ama sonra evde çocuğuma sevgi vermenin daha önemli olduğunu anladım falan diyorsun.lafa bak sanki bunca çalışan kadın keyfinden çalışıyor onlar bilmiyor evde sevgi vermeyi. sonra da köylere gidemez oldu. o çocuklar bu haldeyse sebebi sensin . maddi isteğin olmasa da melek çilekeş anneyi oynayıp pohpohlanmak istedin.ucuz, mağduru oynama numaralarını yiyen varsa buyursun.ben tokum

zerre inanmadım.çalışmak zor geliyor desene kısaca?
gecenlerde telefon numarasını nick yapmış aynı senin gibi yakınan birisi vardı.bir kızı bir oğlu varmış donu bile yokmuş falan.aynı kişisiniz sanırım burdakileri saf yerine koyup hala vazgeçmeyeceksin anlaşılan?
o değil de yıl 2014.doğusu batısı,kuzeyi güneyi nerde ve şartlarda olursa olsun "ben çalışacağım" diyene her türlü uygun işler var.arkadaşlar örnek vermişler bi kaçtane. çoğuna cevap bile yazmadın,ötekilere de burun kıvırıyosun.
tabi burdan sömürü yaparak,dünyada hala iyi,temiz insanlar olduguna inanmak isteyen ve sana yardım edecek kadınlardan beleşe çocuk kıyafetleri cukkalamak daha akıllıca değil mi?
bikaç zaman sonra farklı bir nick alıp bu kez kendin içinde birşeyler isteyebilirsin..ne güzel dünya.
en tiksindiğim insan tipi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…