- 1 Ağustos 2014
- 220
- 102
- 38
- Konu Sahibi tersimpistir
-
Anlamadığım bazı şeyler var yargılıyormuş gibi gelecek belki de ama,neden kalender ev hanımı konumundasınız ki?Mis gibi bir işiniz var,işinizi yaparsanız hem borçlara katkınız olur,hem de kendinizi kötü hissetmezsiniz.Eğer bu konu gerçekse ve çalışamayacak durumdaysanız,neden gurur yapıp söylemiyorsunuz ailenize.Aile kötü gün için yoksa ne için var?Kadınlar kulübü dedim derdimi açayim dedim ama hemcinslerim tarafından neyse çok şey söylemek isterdim
ben de böyle düşündüm nedense içten gelmedi bu konu. Gerçi bu ara pek bir yardım konuları açılır oldu...Şimdi herkes beni linç edecek ama bu konunun yalan olduğunu düşünüyorum,oğlunuzun bir tane bile iç çamaşırı yok siz buraya siteye gelip geyik yapıyorsunuz ben buna inanmam kusura bakmayın...
Peki sizin orda öğretmenlik yapabileceğiniz yer var mı?Allaha yemin ederim ki söylediklerim yala
değil ki ve yemin ederim ki asla yardım dilemek için yazmadım ben çok uzgunum
Kadınlar kulübü dedim derdimi açayim dedim ama hemcinslerim tarafından neyse çok şey söylemek isterdim
Bence köylere taşının nolacak ki,en azından ciddi bir gelir elde edersiniz.Evet var tabiki ben ücretli olduğum için köylere veriyorlar benim de oyledir şansım yok.çocuklarıma bakacak kimsem yok ailem yurt dışında kayinvalide yaşlı onun bakıma ihtiyacı var neyse ben çok yanlış anlaşıldım galiba.beni anlayanlara çok teşekkür ediyorum benim amacin sadece derdimi paylaşmak tı yardım dilemek değil.burası belediye yardım kurumu yada valilik değil.
Şu yibolarda falan nöbet işleri oluyor onları düşünmez misiniz peki? En azından gece eşiniz evdeyken kız yurdunda nöbet tutup biraz gelir elde edilebilirsiniz...Evet var tabiki ben ücretli olduğum için köylere veriyorlar benim de oyledir şansım yok.çocuklarıma bakacak kimsem yok ailem yurt dışında kayinvalide yaşlı onun bakıma ihtiyacı var neyse ben çok yanlış anlaşıldım galiba.beni anlayanlara çok teşekkür ediyorum benim amacin sadece derdimi paylaşmak tı yardım dilemek değil.burası belediye yardım kurumu yada valilik değil.
Telefonumun akıllı olduğunu nereden biliyorsun acaba sana bu telden laf bile yetiştiremiyorum.ben niye size açıklama yapıyorum sanki kapına gelip yardım diledim evet ailemden istemiyorum çünkü eşimi düşünüyorum size göre kolay olan şeyler bana zor geliyor sikintiyi belli etmek gibi mesela.
Canım burda bence sen bu konuyu takdir beklemek için açmışsın bence:Telefonumun akıllı olduğunu nereden biliyorsun acaba sana bu telden laf bile yetiştiremiyorum.ben niye size açıklama yapıyorum sanki kapına gelip yardım diledim evet ailemden istemiyorum çünkü eşimi düşünüyorum size göre kolay olan şeyler bana zor geliyor sikintiyi belli etmek gibi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?