elbisesizlik

tersimpistir

:-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
220
102
38
Çocukları ma giydirecek adam gibi elbise yok. Bir yere gidince adam akıllı birşey yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok borcu var eşimin sıkboğaz etmek istemiyorum uzmek istemiyorum çünkü o dünyanın en iyi insanı:-(

ne kadar güzel dünyanın en iyi insanına sahipsin eminim sende onun için öylesin... cebi dolduran para giyim kuşam bunların hiçbir önemi yok. o kadar çok insan varki varlık içinde yokluk çeken sen böyle bir eşe sahip olduğun için bence herkesten daha zenginsin. bir çoğumuz yokluğu zaman içinde yaşamışsızdır belki uzak belkide yakın bir zamanda bir şekilde atlatılır bu dönemler. elinde avucunda olsa zaten verecek adam bu yüzden üzme bence sende bu kadar kafana takmamaya çalış. yakınlarınızın giymediği giysileri isteyebilirsin ben bile bu yaşımda arkadaşlarımdan alıyorum bazen bu yüzden utanma bence

Cnm Allah sabir versin
Allah yardimcin olsun bi imtihanin icindeyiz cnm hepimiz senin de imtihanin buymus
Rabbim beterinden korusun insallah
Para pul bulunur edinilir insallah yeter ki sevginiz sayginiz azalmasin
Tanidiklariniz yok mu is falan ayarlasa araci olup
Ya da siz cocuklarinizi ailenizden akrabanizdan birine biraksaniz da siz de calissaniz ?

Vallahi acimdan ölsem eşimin gururunu yerle bir etmem yapamam bunu sonra kendini bize karşı yetersiz hisseder. İşi var çalışıyor ama kazandığı parayı hoop borçlara

Aslında ben ücretli öğretmenlik yaptım uzun süre ama evlendikten sonra ve çocuk sahibi olunca bir çocuğun paradan çok anne ilgisi ve sevgisine ne kadar muhtaç olduğunu anladım

bence iyi kötü bir iş bulmalısın ev hanımları için evlere iş veren yerler var üç kuruşta olsa yine en azından bir eksiği kapatırsın eve bir ekmek bile alsan yine kardır canım

Birde istersen yaşadığın şehri yaz, brlki yakınlarında olanlar irtibata geçer, ellerinde varsa verirler.. Başkada bişi gelmedi aklıma

nerde nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bir çok yerde çalışan aileler çocuklarına bakıcı arıyor kendi çocuğuna bakarken bir çocuğa daha bakarsın en azından evinde hem cocuğunla ilgilenir hemde ekonomik açıdan eşine destek olursun

çocuklar kaç yaşında? çok mu küçükler bilmiyorum ama çalışmalısınız.. zor zamanlardan geçiyorsanız ailecek eşinize destek olmanız lazım.. çocuklarınızın eksikleri için..

Ben çocukken hatırlıyorum da bir bayram ailem kıyafet alamamışti. Babamın işleri o dönem ters gidiyormuş. ..annem çok üzülmustu babam desen zaten neredeyse yüzümüze bakamaya cak kadar gözlerini kaçırıyordu ama benim hiç umrumda olmamıştı çünkü mutlu bir çocuktum. ..annem babamla yanımızda hiç kavga etmezdi..
hep babama destek idi...çocukluğum doya doya yaşadım. Isleri duzelince annemin ilk isleri arasinda bize kiyafet almak vardi...Yani demem o ki aslında çocukların mutlu olmasi sadece güzel kıyafetlerle geçmiyor tatlım. ..Anne baba olarak uzulmemeniz imkansız. ..ama küçük çocuklar ise o kadar takılmazlar bence yaşları kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…