- 30 Aralık 2009
- 4.660
- 20.046
- 833
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Evli olabilir zannımcaAyrıca yazmadı ben de yazmam olur biter
Üçten aşağı değildir çocuk sayısı da.Evli olabilir zannımca
Haklısın ama heyecanlandimCanım kardeşim adam sorduğun soruya cevap verince seninle flört etmiş olmayacak. Neden seni kahveye, sinemaya, yemeğe davet etmiş gibi davranıyorsun?
Bilmem cevap vermedi.Evli olabilir zannımca
Yooo o kadar basit değil ki o isler
Koca kadınsın. Dürtüsel tuhaf bir yapın var. Ay sinir oldum burda be. Herkes yapma etme demiş sen hala bugün belki mesaj atarım diyorsun.
Yahu adam evlidir belki. Eşi meşi okur. Adın çıkar. Küçük bi il orası çok büyük bi yer değil Samsun. Durduk yere boşuna adını mı çıkaracaksın. Dün 1 bugün 2. Uslu dursana biraz. Ne aşkı ne flörtü. Yerleş alış işine evine vs. Bu ne ya. Aklı 5 karış havada insanlara sinir oluyorum. 42 yaşındaki bi insan azcık düşünerek hareket eder. Bu ne.
Azmış demedi, macera anlayışına atıfta bulunduYa anladim benim için azmış diyorsunuz ki azmış da olabilirim ve bu doğal değil mi?
Ay abartmayın yahu, size ne bize ne? Sizlik bir olay yok, bu kadar içselleştirme de normal değil ona bakarsan.Şiddete karşıyım ama bazen işte bazen ahhh bazen.......laftan sözden anlamayan insanları bizden uzak eyle Ya Rabbiiiiii!
Mesaj atti.o değerlendirme anketi dedi.bizi degerlendirirsenizntsk ederiz dedi sarilma emojisi vardı.iyi günler dedi.iyi günler dedim.bir cacık olmaz.unutayim gitsinAyol adam işiniz hallolmazsa arayın yardımcı olayım dedi diye midenizde kelebekler uçuşmuş nasıl o kadar kolay değil
Sarılmış adam sen de ne istiyorsun anlamadım, amuda kalkmış emojisi mi?Mesaj atti.o değerlendirme anketi dedi.bizi degerlendirirsenizntsk ederiz dedi sarilma emojisi vardı.iyi günler dedi.iyi günler dedim.bir cacık olmaz.unutayim gitsin
Gitsin ya ufff beklediğim gibi olmadı.konuyu kapadı ben de kapadım.bitti.Sarılmış adam sen de ne istiyorsun anlamadım, amuda kalkmış emojisi mi?
Değerlendirme anketi mi?Mesaj atti.o değerlendirme anketi dedi.bizi degerlendirirsenizntsk ederiz dedi sarilma emojisi vardı.iyi günler dedi.iyi günler dedim.bir cacık olmaz.unutayim gitsin
Amaç kafamı karıştırmak benimle oynuyor hem resmi konuşuyor hem sarilma emojisi göndermiş.ben böyle adam sevmem.Memleket memleket insan ayırmayı sevmiyorum ama yine de yapıyorum. Yerlisi mi bilmiyorum da Samsun un erkekleri genelleme yapılacaksa yakışıklı ve çapkın oluyorlar. En iyisi arkadaş çevrenden birileri tanışman
Bir güncelleme.yapmistik cuma.gunu.onun anketi.imis.bizi degerlendirirseniz.seviniriz yazmış sonrasında sarilma emojisi koymusDeğerlendirme anketi mi?
Geçmiş konularını okudun mu. Kendine yapıyor. Bana ne. Ama zırt pırt konu açıp bizi de sinir etmeyi başarıyor. Her adımı sorunlu. Her hareketi plansız. İçselleştirmedim. Çok şükür. Sadece kendine gelmezse Samsun'da da barınamaz bikaç yıla tayin istemeye başlar. O bunu dedi bu bunu dedi. Müdür beni istemiyor vs. Bi de onlara sormak lazım hanımefendiyi.Ay abartmayın yahu, size ne bize ne? Sizlik bir olay yok, bu kadar içselleştirme de normal değil ona bakarsan.
Kız senin adam operatör robot çıkmasınBir güncelleme.yapmistik cuma.gunu.onun anketi.imis.bizi degerlendirirseniz.seviniriz yazmış sonrasında sarilma emojisi koymus
Nereden benim oluyor bu adam sacmalamaKız senin adam operatör robot çıkmasın
Hahah hemen dışladın adamı aşk olsun bu kadar mıydı sevgin yıkıldı adamNereden benim oluyor bu adam sacmalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?