- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
Lafı ağzımdan aldınızGülerken çok itici geliyor yazmasaydınız tekrar görüşmekte fayda var derdim ama o itici gelme durumu değismez gibi geldi
Ben de eşimle ilk tanıştığımda en çok konuşuyor, 7de kardeşlermiş, hepsi ayrı derttir, yılışık ayrıca diye düşünmüştüm. 2 senedir birlikteyim, 2 aydır evliyim. İlk izlenime aldanma, ben de zamanla hoşlandım, zamanla aşık oldum. İyi ki ilk izlenime göre görüşmeyi kesmemişim diyorum şu an kendime.
İlkinde gerçekten hiç mi olumlu duygunuz yok muydu
Bu da öyle 3 gün oldu. Ama önemsediğini hissettiriyor. Bu da beni üzüyor, kalbini kırmak istemiyorumHiç olumlu tarafını görmedim ilk buluşmada. Ancak o yılmadı, O hafta sürekli iş çıkışlarımı bekledi, benimle görüşmeye çalıştı. Sabah direk bana yazıp, akşama yatana kadar bana yazıyordu. 1 hafta boyunca böyle devam etti. Sonra konuşması çok fazla gelmemeye başladı. Bir süre sonra ilk görüşmedeki düşüncelerimin tamamen kaybolduğunu gördüm.
Bu da öyle 3 gün oldu. Ama önemsediğini hissettiriyor. Bu da beni üzüyor, kalbini kırmak istemiyorum
Ayrıca gülerken çok itici geliyor.
gülüşü itici geliorsa olmaz o iş..başıma geldiğinden biliyorumBayanlar iyi geceler. Yine ben yine evlilik. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Birisiyle tanıştım pazartesi tanıştık farklı bir ilden beni görmeye yaşadığım şehre geldi. İşi gücü iyi ailesi statüsü hatta karakteri de diyebilirim. Hiçbir olumsuzluk yok ama bende bir duygu oluşmadı. Ne olumlu ne olumsuz. Bir kıvılcım bekledim ama yok. Ayrıca gülerken çok itici geliyor. Başka bir sebep yok. Bazı arkadaşlarım zamanla oluşabilir dese de ben merak ediyorum. Güle güle mi diyeyim yoksa duygum olmadığını söyleyip yine de zamana mı bırakayım? O duygu zamanla oluşur ilk görüşte aşık olan vardır ama bende öyle değilimdir zamanla belli olur dedi. Not: ziyadesiyle beğendi beni. Lütfen bir akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?