ELEKTRİK ELEKTRİK OLUR MU ONSUZ EVLİLİK???

Bence ilk izlenim çok önemli. Ama birkac gorusme yapabilisiniz. Fikriniz ya da duygunuz hala degismezse cok uzatmayin derim. Çunku karsi tarafta hayal kırıklığı olusur sanirim ondan yana epey olumlu geçmis. Kararli olmak iyidir

Ben de eşimle ilk tanıştığımda en çok konuşuyor, 7de kardeşlermiş, hepsi ayrı derttir, yılışık ayrıca diye düşünmüştüm. 2 senedir birlikteyim, 2 aydır evliyim. İlk izlenime aldanma, ben de zamanla hoşlandım, zamanla aşık oldum. İyi ki ilk izlenime göre görüşmeyi kesmemişim diyorum şu an kendime.

Ilk görüş önemli. O sonradan sevenler de mutlaka biseyini beğenmiştir bence. Hiçbirşey hissetmediysen zorlamaya gerek yok.

İlkinde gerçekten hiç mi olumlu duygunuz yok muydu

İlkinde gerçekten hiç mi olumlu duygunuz yok muydu

Hiç olumlu tarafını görmedim ilk buluşmada. Ancak o yılmadı, O hafta sürekli iş çıkışlarımı bekledi, benimle görüşmeye çalıştı. Sabah direk bana yazıp, akşama yatana kadar bana yazıyordu. 1 hafta boyunca böyle devam etti. Sonra konuşması çok fazla gelmemeye başladı. Bir süre sonra ilk görüşmedeki düşüncelerimin tamamen kaybolduğunu gördüm.

Bu da öyle 3 gün oldu. Ama önemsediğini hissettiriyor. Bu da beni üzüyor, kalbini kırmak istemiyorum

Bence zaman verin ben zamanında birkaç olumsuz durumdan çoğu insanı hemen elerdim. Hoşlanıp aşık olmak en önemli şey gelirdi. Şimdi zamana ve akışa bırakıp birşey hissedip hissetmediğime bakıyorum. Sen de biraz bekle o dislerde itici gelen şey temiz olmaması ise biraz bekle ve gözlemle. Biraz arkadaş gibi olunca komik bir dille ifade edersin belki değişir çok şey.

Bu da öyle 3 gün oldu. Ama önemsediğini hissettiriyor. Bu da beni üzüyor, kalbini kırmak istemiyorum

Ona biraz süre tanımalısın, ben ilk görüşte aşka inanan biri değilim. Hiç aniden vurulduğum biri olmadı. Hayatımdaki insanı da ilk anda uzaklaştırsaydım şu anki mutlu evliliğim olmayacaktı. Hemen kestirip atma derim ben.

Ay bence hayir. Neden icine sinmeyen biriyle gorusmeye devam edesin ki erkek mi bitti bosver sinmemis iste, kirmadan kestir at bence net.

Tanıdıkça sevebilirsiniz hatta sevdikçe o gülüşündeki iticilik bile sevimli gelmeye başlayabilir. Size yapacağı ince davranışlar, nazik hareketler, eğlenceli geçen vakitler, hoş sohbetler zamanla o kişiden hoşlanmanızı sağlayabilir.

Esimle ilk karsilastigimizda zerre kadar elektrik almadim ve cok itici geldi bana hatta kendi kendime ne sevimsiz biri demistimsonuc evliyiz ve bir kizimiz var

gulerken ıtıcı gelen bırını zamanla sevemezsınız :) adamın sevımlı olabılıtesı yuksek oldugu an en ıtıcı ansa olmaz o iş

Bir iki şans daha verin. Kendisine de açıkça söyleyin ki; size kesin umut bağlayıp sonra zor duruma düşmesin.
Bahsettiğiniz iticilik yerini sempatiye bırakmamıyorsa da zorlamayın. Evlilik bir ömür
Hakkınızda hayırlısı olsun

Gerçekten gülüşünü bu kadar itici bulmasam düşünebilirdim off bilmiyorum

Benim bir arkadaşımın ablası birisi ile tanıştırılmıştı. İki taraf da olumsuz düşündü olmadı. Aradan bir yıl geçip ikisi de hala bekar olunca, tanıştıran kişi hadi bir daha görüşün madem başkasını bulamadınız demiş. İkinci şansta oldu :) ben de arkadaş vesilesi ile tanıştım kocamla. Tanışmamıza vesile olan kişiler gitmesinler diye gözlerinin içine bakıyordum , beni bırakmak için ısrar ettiler arabasına binmedim. Şimdi 12 senelik evliyiz :) yani kader ise kısmet ise ne olursa olsun olacak . Değilse gülüşü itici gelir , başka birşey etken olur
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur

gülüşü itici geliorsa olmaz o iş..başıma geldiğinden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…