ELEKTRİK ELEKTRİK OLUR MU ONSUZ EVLİLİK???

İlk gördüğümde ben de eşimden hiç hoşlanmamıştım

Dünden beri zaten çok gerginim. Ona da yansıtıyorum. Anlamıyor mu anlamamazlıktan mı geliyor çözemedim. İnşallah hayırlısıyla bir sıcaklık hissederim yoksa nasıl olacak bilmiyorum

Zorlamayin bence.O gulus sizin icinizde bir sey olusmadikca hep batacak size.

ilk görüşte aşk olmaz zaten. ben de nişanlımı ilk gördüğümde elektrik almamıştım fiziksel olarak. zamanla oluştu. ama itici gelen bi tarafı olmamıştı. ama biz zaten arkadaştık yani. siz sırf o iş için görğşmüşsünüz. kaç yaşındasınız ki neden zorluyorsunuz?

Şimdi bu önceliğe bakar. Bekarken biriyle tanışmıştım dişinde kahverengi çizgi gibi bir leke vardı, sigara içmişti otururken. Ben kullanmıyorum ve dişlerim bembeyazdır. Kalkmaya yakın tekrar görüşecek miyiz demesi de tuz biber ekti, görüşmedim tabi. Eşimi de görünce pek beğenmedim. İkinci görüşmeye şans verdim ama o akşam kendisine zamanını almak istemediğimi, görüşmeyeceğimizi söyledim hatta elektrik almamıştım çünkü. Sonra görüldükçe durum değişti. Burnu büyük fazlaca diye düşünmüştüm fiziksel olarak ama burun da pek önemli değildi bana göre. Çok konuştum inşallah anlatabilmişimdir :)

Yakın bi arkadaşım aylarca istemedi hatta çocuk gülmesin diyordu iğrenç oluyor gülünce şimdi 2 aylık evli :) şans ver

Bir iki kere daha görüşüp öyle karar verseniz iyi olur bence. Eğer diğer herşey aklınıza yattıysa.. Yok soru işaretleri var diyorsanız kalsın

Bende nişanlımı ilk görüşte hiç beğenmemiştim hatta içimden ıyyyy ben bu adamı ne yapacam ? Dedim ama haziranda düğünüm var hatta evlenmeye ben ikna ettim diyebilirm:)).Fakat bana itirci gelen bir tarafı olmamıştım sadece dış görünüş olarak benim tarzım değildi.

Ben de esimin gülerken çıkardığı sesleri, kahkahasini itici, daha doğrusu komik buluyordm taklit yapar gibi ses çıkarıyor ilk duyduğumda çok şaşırmıştım hatta. Ama şimdi o kdr cok alıştım ki. Seviyorsan oyle seyler batmiyo ama baska seyler eksikse bu bahanesi olur

Gerçekten şaşırıyorum, demekki insan olmaz dediği birini gün gelip hayatına alabiliyor.

Bu kadar itici bulup sonrasında aşık olma olayına inanmıyorum. Böyle bir arkadaşım vardı zorladı şans verdi 4 yıldır çıkıyorlar ama evlenme hevesi de yok, ayrılırsak da ayrılırız modunda. Bana hiç aşık gibi gelmiyor.
Bence başkasını bulamayınca elindekileri sevmek zorunda kalıyor böyle diyenler.

Maalesef olma ihtimali varsa oldurmaya zorluyoruz. Hayırlısı dedim akışına bıraktım

bende nişanlımı ilk gördüğümde bişe hissetmedim hatta 3 ay felan öylesine konuştum çünkü çok ilgiliydi buluştuğumuzda saçımı öper elimi bırakmazdı çok ayrılıklar yasadık o zaman hissettim Eski ilişkimden sonra aşık olamam derdim zamana bırak konuştukça sana olan sevgisi varsa ilgiliyse hissediliyor. Bir bayan olarak aşktan ziyade karşımızdakinden sevgi bekliyoruz. Şuanda seviyorum

Bugün bana öyle şeyler söyledi ki diyorum bir kadın başka ne isteyebilir. Ama istiyorum işte aşk istiyorum

Bugün bana öyle şeyler söyledi ki diyorum bir kadın başka ne isteyebilir. Ama istiyorum işte aşk istiyorum
Aşk zamanla oluyor vakit geçir ye iç gez toz o zaman hissediyorsun bende zor karakterliyim hiç heyecan duymadan uzun süre görüştüm karsımdaki kişi açtı. Sana diyecegim şu ki kalbi güzelse iyi biriyse zaman ver Yalnızlık Allaha mahsus. Canına yoldaş olur. Zamanla seversin 3 ay ver olmazsa olmaz

Ben yapamam
Ama mantıklı olan görüşmeye devam etmen olur
İyi biriyse şans vermeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…