- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
-
:) sanki oluşacak gibi oluyor, sonra gülüyor ve ben:)
Bi duygu oluşmadığına eminmisin?
İlk gördüğümde ben de eşimden hiç hoşlanmamıştım
Benim bir arkadaşımın ablası birisi ile tanıştırılmıştı. İki taraf da olumsuz düşündü olmadı. Aradan bir yıl geçip ikisi de hala bekar olunca, tanıştıran kişi hadi bir daha görüşün madem başkasını bulamadınız demiş. İkinci şansta oldu :) ben de arkadaş vesilesi ile tanıştım kocamla. Tanışmamıza vesile olan kişiler gitmesinler diye gözlerinin içine bakıyordum , beni bırakmak için ısrar ettiler arabasına binmedim. Şimdi 12 senelik evliyiz :) yani kader ise kısmet ise ne olursa olsun olacak . Değilse gülüşü itici gelir , başka birşey etken olur
Umarım hakkınızda en hayırlısı olur
Ay bu süperdi,çok güldüm.Sinmiyorsa icine zorlama derim
Zaten yillar icinde biseyler normallesiyor bari baslangic yuksek tutku icersin bir zahmet
Bir iki kere daha görüşüp öyle karar verseniz iyi olur bence. Eğer diğer herşey aklınıza yattıysa.. Yok soru işaretleri var diyorsanız kalsınBayanlar iyi geceler. Yine ben yine evlilik. Değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Birisiyle tanıştım pazartesi tanıştık farklı bir ilden beni görmeye yaşadığım şehre geldi. İşi gücü iyi ailesi statüsü hatta karakteri de diyebilirim. Hiçbir olumsuzluk yok ama bende bir duygu oluşmadı. Ne olumlu ne olumsuz. Bir kıvılcım bekledim ama yok. Ayrıca gülerken çok itici geliyor. Başka bir sebep yok. Bazı arkadaşlarım zamanla oluşabilir dese de ben merak ediyorum. Güle güle mi diyeyim yoksa duygum olmadığını söyleyip yine de zamana mı bırakayım? O duygu zamanla oluşur ilk görüşte aşık olan vardır ama bende öyle değilimdir zamanla belli olur dedi. Not: ziyadesiyle beğendi beni. Lütfen bir akıl verin.
Bende nişanlımı ilk görüşte hiç beğenmemiştim hatta içimden ıyyyy ben bu adamı ne yapacam ? Dedim ama haziranda düğünüm var hatta evlenmeye ben ikna ettim diyebilirm:)).Fakat bana itirci gelen bir tarafı olmamıştım sadece dış görünüş olarak benim tarzım değildi.
Ben de esimin gülerken çıkardığı sesleri, kahkahasini itici, daha doğrusu komik buluyordm taklit yapar gibi ses çıkarıyorilk duyduğumda çok şaşırmıştım hatta. Ama şimdi o kdr cok alıştım ki. Seviyorsan oyle seyler batmiyo ama baska seyler eksikse bu bahanesi olur
Bu kadar itici bulup sonrasında aşık olma olayına inanmıyorum. Böyle bir arkadaşım vardı zorladı şans verdi 4 yıldır çıkıyorlar ama evlenme hevesi de yok, ayrılırsak da ayrılırız modunda. Bana hiç aşık gibi gelmiyor.
Bence başkasını bulamayınca elindekileri sevmek zorunda kalıyor böyle diyenler.
bende nişanlımı ilk gördüğümde bişe hissetmedim hatta 3 ay felan öylesine konuştum çünkü çok ilgiliydi buluştuğumuzda saçımı öper elimi bırakmazdı çok ayrılıklar yasadık o zaman hissettim Eski ilişkimden sonra aşık olamam derdim zamana bırak konuştukça sana olan sevgisi varsa ilgiliyse hissediliyor. Bir bayan olarak aşktan ziyade karşımızdakinden sevgi bekliyoruz. Şuanda seviyorum
Aşk zamanla oluyor vakit geçir ye iç gez toz o zaman hissediyorsun bende zor karakterliyim hiç heyecan duymadan uzun süre görüştüm karsımdaki kişi açtı. Sana diyecegim şu ki kalbi güzelse iyi biriyse zaman ver Yalnızlık Allaha mahsus. Canına yoldaş olur. Zamanla seversin 3 ay ver olmazsa olmazBugün bana öyle şeyler söyledi ki diyorum bir kadın başka ne isteyebilir. Ama istiyorum işte aşk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?