- 22 Nisan 2013
- 165
- 84
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
Yok saati sıfırladık taşındığımız gün... Şimdi biz dereceyi 30a indirdik ama haftada bir bi bakıyorum 70de! Evet bi usta şart... OoofSizden önce oturan oldumu evde peki,eğer olduysa onun son faturasıda olabilir belki,o taşınıp ardından siz geldiyseniz giden kişinin de borcu olabilir ama siz sohben için yinede bir usta getirin derece kendi kendine yükselir mi mutlaka birşey vardır.
2 buzdolabı varsa gelebilir aslında bunun yanı sıra,kombi,çamaşır bulaşık makinesi çalışıyordu tv,ütü klima vs varsa gelebilir buzdolabının 1 ni devre dışı bırakın.2 buzdolabı var 1ini hemen devre dışı bırakmalıyım o zaman :S
Bunun için bağlı bulunduğun kuruma dilekçe veriyorsun amA ben elektri şu saatlerde kullanıyorum diye,gerçi komşumuz yaptı ama pek fayda etmedi diyor kadın bağlı bulunduğu kuruma dilekçe vermiş oda.Akıllı saatler gece 10dan sonra çok az çekiyor dediler faturayı da inceledim ben gerçekten öyle şimdi börek yapacağım sat 10olsun diye bekliyorum fırın çalıştırmak için aynı şekilde makinaya çamaşır atacağım...
hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Galiba benden önceki vermiş çünkü faturada sabah saatlerin de birim fiyat 0,83le hesaplanıyor gece ise 0,28ile faturayı buna göre hesaplaşmışlar o yüzden bu ay daha dikkatli olmaya çalışıyorum hep saat 10u geçince ütü fırın falan çalıştırıyorum...sadece bu kombi canımı sıkıyor işte hiç kullanmadığım halde ben evde yokken 30tl yazdı geçen ayBunun için bağlı bulunduğun kuruma dilekçe veriyorsun amA ben elektri şu saatlerde kullanıyorum diye,gerçi komşumuz yaptı ama pek fayda etmedi diyor kadın bağlı bulunduğu kuruma dilekçe vermiş oda.
Elektriği siz üstünüze almadınız mı onun verdiği geçerli olur mu?Galiba benden önceki vermiş çünkü faturada sabah saatlerin de birim fiyat 0,83le hesaplanıyor gece ise 0,28ile faturayı buna göre hesaplaşmışlar o yüzden bu ay daha dikkatli olmaya çalışıyorum hep saat 10u geçince ütü fırın falan çalıştırıyorum...sadece bu kombi canımı sıkıyor işte hiç kullanmadığım halde ben evde yokken 30tl yazdı geçen ay
Tüm apatmanın ki ev sahibi üstünde oda üst katta oturuyor zaten bize hiç demedi ki git faturayı üstüne al falan diye ... Sorduk vu faturayı da herkes normal diyor geekten bu kombi çok yiyor galibaElektriği siz üstünüze almadınız mı onun verdiği geçerli olur mu?
Nofrost buzdolabı ise yakar aslında.Öyle diyorlar yani.Biz sabah 8de bi çıkıyoruz ben akşam 6da eşim 10da geliyor bu olmadığımız saatte evde 30tl elektrik harcanmış gözüküyor faturada işte ben evde yokken bi kombi mi buzdolabı çalışır ki
Yeni kanuna göre kiracı elektrik ve suyu üstüne almak zorunda aslında.Tüm apatmanın ki ev sahibi üstünde oda üst katta oturuyor zaten bize hiç demedi ki git faturayı üstüne al falan diye ... Sorduk vu faturayı da herkes normal diyor geekten bu kombi çok yiyor galibakapatsak nasıl banyo edeceğiz ev sahibi o üçlü şohbenden takmak için duvarı delmeyin diyor
Hımmm tamam bi sorayım bari ev sahibine :) daha su gelmedi bakalım o kaç gelecek çok meraktayoö :):)Yeni kanuna göre kiracı elektrik ve suyu üstüne almak zorunda aslında.
Yapı kullanım izni alınmış mı onuda sor canım,eğer alınmamışsa çok fatura yüksek gelir şantiye geçer bütün dairenin ev sahibinin üstüne kayıtlı imiş.Hımmm tamam bi sorayım bari ev sahibine :) daha su gelmedi bakalım o kaç gelecek çok meraktayoö :):)
Normal bizde çalışan insanlarız 150 ye yakın bizede geliyor.konu dışı ama adananin neresindenhanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Kullandığınız tarife ile ilgili olabilir. Gece 10dan sonra daha ucuz olan tarifeler gündüz çok pahalı oluyor. Elektronik eşyalar da gündüz kullanıldığı için fatura kabarık oluyor.hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?