elektrik faturası

Elektrik idaresine itirazda bulun. Faturadaki sayaç ölçümlerine dikkat et. Elektrikli ısıtıcı kullandıysanız da olur.

Yok saati sıfırladık taşındığımız gün... Şimdi biz dereceyi 30a indirdik ama haftada bir bi bakıyorum 70de! Evet bi usta şart... Ooof bu ay da 150falan gelirse artık neyi ne yapayım da az gelsin ya

2 buzdolabı var 1ini hemen devre dışı bırakmalıyım o zaman :S
2 buzdolabı varsa gelebilir aslında bunun yanı sıra,kombi,çamaşır bulaşık makinesi çalışıyordu tv,ütü klima vs varsa gelebilir buzdolabının 1 ni devre dışı bırakın.

Akıllı saatler gece 10dan sonra çok az çekiyor dediler faturayı da inceledim ben gerçekten öyle şimdi börek yapacağım sat 10olsun diye bekliyorum fırın çalıştırmak için aynı şekilde makinaya çamaşır atacağım...

Bunun için bağlı bulunduğun kuruma dilekçe veriyorsun amA ben elektri şu saatlerde kullanıyorum diye,gerçi komşumuz yaptı ama pek fayda etmedi diyor kadın bağlı bulunduğu kuruma dilekçe vermiş oda.

ben de işkillendim bak şimdi...
bize de fazla geliyo

Bunun için bağlı bulunduğun kuruma dilekçe veriyorsun amA ben elektri şu saatlerde kullanıyorum diye,gerçi komşumuz yaptı ama pek fayda etmedi diyor kadın bağlı bulunduğu kuruma dilekçe vermiş oda.
Galiba benden önceki vermiş çünkü faturada sabah saatlerin de birim fiyat 0,83le hesaplanıyor gece ise 0,28ile faturayı buna göre hesaplaşmışlar o yüzden bu ay daha dikkatli olmaya çalışıyorum hep saat 10u geçince ütü fırın falan çalıştırıyorum...sadece bu kombi canımı sıkıyor işte hiç kullanmadığım halde ben evde yokken 30tl yazdı geçen ay

Elektriği siz üstünüze almadınız mı onun verdiği geçerli olur mu?

Biz sabah 8de bi çıkıyoruz ben akşam 6da eşim 10da geliyor bu olmadığımız saatte evde 30tl elektrik harcanmış gözüküyor faturada işte ben evde yokken bi kombi mi buzdolabı çalışır ki

Elektriği siz üstünüze almadınız mı onun verdiği geçerli olur mu?
Tüm apatmanın ki ev sahibi üstünde oda üst katta oturuyor zaten bize hiç demedi ki git faturayı üstüne al falan diye ... Sorduk vu faturayı da herkes normal diyor geekten bu kombi çok yiyor galiba kapatsak nasıl banyo edeceğiz ev sahibi o üçlü şohbenden takmak için duvarı delmeyin diyor

Biz sabah 8de bi çıkıyoruz ben akşam 6da eşim 10da geliyor bu olmadığımız saatte evde 30tl elektrik harcanmış gözüküyor faturada işte ben evde yokken bi kombi mi buzdolabı çalışır ki
Nofrost buzdolabı ise yakar aslında.Öyle diyorlar yani.

Yeni kanuna göre kiracı elektrik ve suyu üstüne almak zorunda aslında.

Hımmm tamam bi sorayım bari ev sahibine :) daha su gelmedi bakalım o kaç gelecek çok meraktayoö :):)
Yapı kullanım izni alınmış mı onuda sor canım,eğer alınmamışsa çok fatura yüksek gelir şantiye geçer bütün dairenin ev sahibinin üstüne kayıtlı imiş.

Normal bizde çalışan insanlarız 150 ye yakın bizede geliyor.konu dışı ama adananin neresinden

Ayy varya bugün geldi fatura beynimden vurulmuşa döndüm 7 aydır evliyim 40 50 taş çatlasın 60 gelirdi bu ay 100 gelmiş. Yarın tedaşa gidicem bende. Yani farklı hiçbirşey yapmamışken nerdeyse 2 katı tükeyim gözüküyor. Başlığı görünce aha dedim sizde bi gidin isterseniz

bize 24 tl falan geliyor hep ev sıcak doğalgazı açmadık halen onun etkisi var ve kettle kullanmıyorum annemleyken 50 - 60 gelirdi kettle kaldırdık 25 tl ye düştü fatura çay kahve çokça tüketiliyordu akşam sürekli açıktı kettle

Kullandığınız tarife ile ilgili olabilir. Gece 10dan sonra daha ucuz olan tarifeler gündüz çok pahalı oluyor. Elektronik eşyalar da gündüz kullanıldığı için fatura kabarık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…