elektrik faturası

daha bizede gelmedi fatura

yüklü bekliyorum onun için çünkü nerdeyse 40 güne yaklaşıyor

Tüm sayfalara bakamadım ama konuşulmadıysa eğer ülkemizde misafir(!) ettiğimiz göçmenlerden (sureyeli,ıraklı...) de elektrik bedeli alınmıyor.Haliyle onların faturasını da bizler ödüyoruz.Nereden biliyorum bir aile şuan annemlerin evinde 2 aylık kiracı ve elektrik faturaları 0 geliyor.Sordular bir hata olmasın diye kendileri söylemiş.Bu sayede ev kombili olmasına rağmen her odada elektrik sobası kullanıyorlar.Eşimle bizde 2 kişiyiz ilk defa 100 geldi şok olduk.

Bu ay bize de fazla geldi. 25 tl kadar.

Kurutma makinasi almistik onun etkisi diye dusunduk

ama baktik ki 37 gunluk fatura ve 2015de zam geldigi icin son bir haftayi zamli tarifeden heasplamislar

. Yani sayaclari gec okumuslar ki zamli tarifeden hesaplansin bi kismi diye.

150 cok fazla ama , me olursa olsun.

Bize 86 geldi. Gecen ay 62 gelmis.

150,200 gelse, esim elektrigin henuz bulunmadigi çaglara göç ettirir bizi valla

Merhaba. Öncelikle sizden kaçak kullanım olması akıllı sayaçlarda imkansız. Binanızda da kaçak olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Ama 2 tane buzdolabı olduğunu söylüyorsunuz ki zaten beyaz ev aletleri, su ısıtıcıları, kızartma makinaları ,derin dondurucular v.s zaten çok elektrik yakar. 2 tane buzdolabı varsa çok büyük ihtimalle bundandır. Bunlara dikkat ettiğiniz halde hala çok geliyorsa sayacınızın ölçü devresinde arıza olduğu için hatalı ölçüm yapıyor olabilir ki bu çok sık karşılaşılan bir durumdur. Sayaç kontrolü için başvuruda bulunun. Arızalı olduğu anlaşılırsa sayaç raporunuzla tekrar başvurarak geçmiş faturalarınızı kontrol ettirebilirsiniz.

Kizlar bizim faturada tek zamanli tarife yaziyor hangisi daha avantajli acaba tek zamanli mi uc zamanli mi ?

Kizlar bizim faturada tek zamanli tarife yaziyor hangisi daha avantajli acaba tek zamanli mi uc zamanli mi ?
Gece cok kullanimiz varsa uc zamanli uygun awa siz aksam 8de camasir mak firin utu vs cok kullaniyorsaniz tek zamanli
Yoksa tum bunlari kisin gece10dan sonra yazin11 den sonra yapmalisiniz

Merhabalar yeni gelecek olan faturanizdada ayni yükseklikle karsilasirsaniz faturada bulunan t1 t2 t3 rakamlarni kontrol edin elektronik bir sayaç kullaniyorsaniz göbek kısmında kirmizi ya da mavi bir buton olacak ve oraya da t1 t2 t3 zamanlari sırayla gelecek basınca oradan kontrol edin rakamlar farklıysa yanlış ölçüm yapılmıştır ayrıca mesken için en uygun tarife tek zamanlıdır iyi aksamlar :)

Son iki aydır çıldırdı elektrik faturaları, bir bit yeniği var, kullanmakla gelmez o kadar fatura bana 165 lira geldi, pehh birileri bizi kazıklıyor ama ne yapılır bilemedim, kimi kime şikayet edeceğiz

Bizimde 172 tl geldi ama ben hemen hemen hergun kurutma makine calistiyorum
Supurge hergun aciliyor
Sanirim cok kullaniyoruz

kızlar bizim fatura da bu ay coştuu resmen annemle kara kara düşünüyoruz valla naptık diye

Bizim fatura daha gelmedi, hem 40 günlük gelecek hem de zamlı tarifeden ne güzel dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…