- Konu Sahibi adanamerkez
-
Eger o dolaplar eski ise motor cok elektrik ceker2 buzdolabı var 1ini hemen devre dışı bırakmalıyım o zaman :S
Bizede gelmedi henüz bu ay faturalara birşeyler oldu galiba.Kızlar banada gelmedi aradım kaç defa gelir yakında diyorlar 2 buçuk ay oldu ya
aynen eski devre dışı bıraktım bakalım öbür ay göreceğiz ne kadar farkedecek.Eger o dolaplar eski ise motor cok elektrik ceker
Bizede gelmedi henüz bu ay faturalara birşeyler oldu galiba.
daha bizede gelmedi fatura
yüklü bekliyorum onun için çünkü nerdeyse 40 güne yaklaşıyor
Gece cok kullanimiz varsa uc zamanli uygun awa siz aksam 8de camasir mak firin utu vs cok kullaniyorsaniz tek zamanliKizlar bizim faturada tek zamanli tarife yaziyor hangisi daha avantajli acaba tek zamanli mi uc zamanli mi ?
buzdolabınızdan şüphelenin, bizim öyle oldu, tamir olunca fatura eski haline döndü
Bizede gelmedi daha.Ay bizim hala daha gelmedi faturamız bi gelseydi ona göre ayarlayacaktık kendimizi
isabet olmuş, o tasarrufla zamanla dolap kendi kendini ödemiş olacak :)Bizim buzdolap 20 yıllıktı yenileyince %30 azaldı
Bizimde 172 tl geldi ama ben hemen hemen hergun kurutma makine calistiyorumhanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Iyi aksamlar benim fatiramda 172 tl gekdi tek zamanli mesken tarife yaziyor ne demek oluyor buFaturauzerinde tek zamanli tarifemi yoksa uc zamanli tarifemi yaziyor bakarmisiniz
Gunun her ani ayni ucretlendirileceksiniz demekIyi aksamlar benim fatiramda 172 tl gekdi tek zamanli mesken tarife yaziyor ne demek oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?