- 2 Temmuz 2013
- 15.806
- 18.314
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
zaten bizimkide 80 küsür lira kullanım bedeli üstü vergisi cartı curtu ayıp ya kullandığın kadar da öylesine ödetiyorlar.Ayy varya bugün geldi fatura beynimden vurulmuşa döndüm 7 aydır evliyim 40 50 taş çatlasın 60 gelirdi bu ay 100 gelmiş. Yarın tedaşa gidicem bende. Yani farklı hiçbirşey yapmamışken nerdeyse 2 katı tükeyim gözüküyor. Başlığı görünce aha dedim sizde bi gidin isterseniz
çukurova canım :)Normal bizde çalışan insanlarız 150 ye yakın bizede geliyor.konu dışı ama adananin neresinden
24 tl ne ya maşallah bizim 50 küsür sırf vergisi bilmem nesi geliyorbize 24 tl falan geliyor hep ev sıcak doğalgazı açmadık halen onun etkisi var ve kettle kullanmıyorum annemleyken 50 - 60 gelirdi kettle kaldırdık 25 tl ye düştü fatura çay kahve çokça tüketiliyordu akşam sürekli açıktı kettle
aynen o sayaç var bizde aslında bize bir avantajı yok onu normale çevirmeli :/Kullandığınız tarife ile ilgili olabilir. Gece 10dan sonra daha ucuz olan tarifeler gündüz çok pahalı oluyor. Elektronik eşyalar da gündüz kullanıldığı için fatura kabarık oluyor.
inanın kombi buzdolabı tv başka bir şey yok çamaşırdı ütüydü haftada bir hatta ütü çok nadir yapıyorum.. ama daha öncede bunları yapıyordum kombi yoktu elektrikli soba vardı 80i geçmezdi bu kadar etkilermiki kombi2 buzdolabı varsa gelebilir aslında bunun yanı sıra,kombi,çamaşır bulaşık makinesi çalışıyordu tv,ütü klima vs varsa gelebilir buzdolabının 1 ni devre dışı bırakın.
Evin iskanı var mı peki iskanı yoksa çok gelir.inanın kombi buzdolabı tv başka bir şey yok çamaşırdı ütüydü haftada bir hatta ütü çok nadir yapıyorum.. ama daha öncede bunları yapıyordum kombi yoktu elektrikli soba vardı 80i geçmezdi bu kadar etkilermiki kombi
bizim de yazın 120 nin kışında 200 ün altında gelmez sebebi evin iskanı yok, sizde bi araştırın iskanı yoktur belki o yüzden fazla geliyordur
Evin iskanı var mı peki iskanı yoksa çok gelir.
Kiracımısınız,ev sahibine sorun eğer kiracı iseniz.bilmiyorum ki onu nasıl öğreneceğiz ?
tamam öğreneyim teşekkürlerKiracımısınız,ev sahibine sorun eğer kiracı iseniz.
Bizede gelmedi daha elektrik faturası annem şimdiye kadar gelmesi gerekti dedi bu ay gecikmelimi geliyor acaba.Bize de 237 lira geldi çok oldummm faturayı incelediğimde 70 günlük olduğu gördüm
Faturanız kaç günlük baktınız mı
Canım valla 2 Aylık geldi en son 11. Ayda gelmişti ilk görünce bende şok oldum 237 lirayı ama 2 aylık olduğunu görünce biraz eahatladımBizede gelmedi daha elektrik faturası annem şimdiye kadar gelmesi gerekti dedi bu ay gecikmelimi geliyor acaba.
Bizede gelmedi henüz gecikti bu ay çoktan gelmesi gerekti.Canım valla 2 Aylık geldi en son 11. Ayda gelmişti ilk görünce bende şok oldum 237 lirayı ama 2 aylık olduğunu görünce biraz eahatladım
valla ben 91 ödedim kombiyi çlıoştırdık haliyle çok diyecektim taşlar beni kk üyleri diye vazgeçtim.Bizde iki kisiyiz 88 geldi bu ay ben cok dedim ama bu yorumlara gore normalmis sanirim :)
Faturauzerinde tek zamanli tarifemi yoksa uc zamanli tarifemi yaziyor bakarmisinizbide şu akıllı sayaç karışıklığımı ne varmış biz akıllı sayacız güya kimisi akıllı sayaç taktırınca fazlalaşmış aboneliği kontrol ettirince karışıklık olduğu ortaya çıkmış .. Çok karışık anlattımda bende anlamadımsonuç olarak aramakmı lazım elektrik işletmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?