elektrik faturası

Bize 37 tl geldi de çok demiştim ya.

:)
Bizim de doğalgazlı ev
O yüzden bu ay 50 yi bulur diyorum
Tv pc açık gün içinde
Haftada 2 kere çamaşır
2-3 kere bulaşık makinesi
1 kere elektrik süpürgesi
0 ütü :)
0 fırın :)

Sadece 1 odada ışık yanar

Evim Şanlıurfa'da doğal Gazlı .tüm beyaz eşyalarım a Sınıfı .100 liranın altına hiç düşmedi . Geçen ay 163 lira ödedim .

zaten bizimkide 80 küsür lira kullanım bedeli üstü vergisi cartı curtu ayıp ya kullandığın kadar da öylesine ödetiyorlar.

Normal bizde çalışan insanlarız 150 ye yakın bizede geliyor.konu dışı ama adananin neresinden
çukurova canım :)

24 tl ne ya maşallah bizim 50 küsür sırf vergisi bilmem nesi geliyor

Kullandığınız tarife ile ilgili olabilir. Gece 10dan sonra daha ucuz olan tarifeler gündüz çok pahalı oluyor. Elektronik eşyalar da gündüz kullanıldığı için fatura kabarık oluyor.
aynen o sayaç var bizde aslında bize bir avantajı yok onu normale çevirmeli :/

2 buzdolabı varsa gelebilir aslında bunun yanı sıra,kombi,çamaşır bulaşık makinesi çalışıyordu tv,ütü klima vs varsa gelebilir buzdolabının 1 ni devre dışı bırakın.
inanın kombi buzdolabı tv başka bir şey yok çamaşırdı ütüydü haftada bir hatta ütü çok nadir yapıyorum.. ama daha öncede bunları yapıyordum kombi yoktu elektrikli soba vardı 80i geçmezdi bu kadar etkilermiki kombi

bizim de yazın 120 nin kışında 200 ün altında gelmez sebebi evin iskanı yok, sizde bi araştırın iskanı yoktur belki o yüzden fazla geliyordur

Evin iskanı var mı peki iskanı yoksa çok gelir.

Bize de 237 lira geldi çok oldummm faturayı incelediğimde 70 günlük olduğu gördüm
Faturanız kaç günlük baktınız mı

Bize de 237 lira geldi çok oldummm faturayı incelediğimde 70 günlük olduğu gördüm
Faturanız kaç günlük baktınız mı
Bizede gelmedi daha elektrik faturası annem şimdiye kadar gelmesi gerekti dedi bu ay gecikmelimi geliyor acaba.

bize 40-41 günlük gelmiş.ilk okuma ile son okuma tarihlerine bakıp
önceki aylarla karşılaştırın.bu ay yaklaşık 10 gün kadar geç gelmiş.
o yüzden normal geldi bana.
bide kışın doğalgazdan dolayı bayağı bir fark ediyor.

Bizede gelmedi daha elektrik faturası annem şimdiye kadar gelmesi gerekti dedi bu ay gecikmelimi geliyor acaba.
Canım valla 2 Aylık geldi en son 11. Ayda gelmişti ilk görünce bende şok oldum 237 lirayı ama 2 aylık olduğunu görünce biraz eahatladım

Canım valla 2 Aylık geldi en son 11. Ayda gelmişti ilk görünce bende şok oldum 237 lirayı ama 2 aylık olduğunu görünce biraz eahatladım
Bizede gelmedi henüz gecikti bu ay çoktan gelmesi gerekti.

Faturauzerinde tek zamanli tarifemi yoksa uc zamanli tarifemi yaziyor bakarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…