- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
Evet ama % 50 zam çok yüksek değil mi ? Zam yapılmadı demiyorum zaten merak ettiğim gerçekten bu oranda mı zam geldiği .Eylül- Ekim ayında çıkmıştı haberlerde elektriğe zam diye.
Evet ama % 50 zam çok yüksek değil mi ? Zam yapılmadı demiyorum zaten merak ettiğim gerçekten bu oranda mı zam geldiği .
Bildiğimiz 5 lira mıBugun su faturasi geldi kizlar ve sok oldum ama tam tersi anlamda :) tam tamina 5.67 lira gelmis su parasi ustelik iki aylik fatura :) :)
Bildiğimiz 5 lira mıBir yAnlışlık olabilir mi? Gerçi bizede daha gelmedi 1.5 ay oldu.
Ton fiyatımı çok düşük ama yine az 5-6 lira.Aynen bilgimiz 5 lira :) bu sehire yeni tasindim ama burada yasayanlar soylemisti 5 - 6 lira gelir diye ama gorunce sasirdim yine de :) son odeme tarihi de mart in 2 si o da ilginc yani
Bizimde bu ay çok fazla geldi . Önümüzdeki bir kac ayı takip edelim. Yasa gereği kontrolü yetistiremedikleri ay %30-40 fazla yazabiliyorlarmış . Aradaki farkı sonraki aylardan mahsup edebiliyorlarmis . Öyle söyledi biri ama tam bilmiyorum .
Havalar cok kötüydü belki bu sebepten herkesin fazla geldi .
yazıldı mı bilmiyorum mesajları okumadım ama haberiniz yoksa söyliyim
yeni yılda zam geldi biliyorsunuz. diyelim faturanız normalde 30 aralık'ta kesiliyor ama bilerek yeni yıldan sonra kesim yaptılar ve 1 gün için bütün aralık ayını zamlı aldılar. bizde ve çevremizdekilerde durum böyle.
siz de bakın fatura okuma tarihinde oynama olmuş mu, yeni yıldan sonraya mı atmışlar?
bu hak yemektir, kimin parmağı varsa hakkımı helal etmiyorum. saraydakilerin bardağı altın varaklı olmasa da olur.
yazıldı mı bilmiyorum mesajları okumadım ama haberiniz yoksa söyliyim
yeni yılda zam geldi biliyorsunuz. diyelim faturanız normalde 30 aralık'ta kesiliyor ama bilerek yeni yıldan sonra kesim yaptılar ve 1 gün için bütün aralık ayını zamlı aldılar. bizde ve çevremizdekilerde durum böyle.
siz de bakın fatura okuma tarihinde oynama olmuş mu, yeni yıldan sonraya mı atmışlar?
bu hak yemektir, kimin parmağı varsa hakkımı helal etmiyorum. saraydakilerin bardağı altın varaklı olmasa da olur.
34 gunluk fatura geldı bızedeyazıldı mı bilmiyorum mesajları okumadım ama haberiniz yoksa söyliyim
Bu sanırım bizde geçerli değil.
Bizim her ayın 7-8'i gibi gelir fatura.
Yani her şekilde yılbaşı geçmiş olacaktı.
Haram zıkkım olsun.
Aslında 7-8 günü zamlı almaları gerekirken komple zamlı aldılar işte. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ıslah etsin bu insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?