elektrik faturası

Ben baktımda ekim ayında %9 zam gelmiş.. %50 de olmaz canım çok uçuk bir fiyat gerçi vergisi kaçağı cartı curtu yapabilir %50 bu ay 10 oldumu makinelerim çalışıyor 10 dan önce sadece tv :)

Eylül- Ekim ayında çıkmıştı haberlerde elektriğe zam diye.
Evet ama % 50 zam çok yüksek değil mi ? Zam yapılmadı demiyorum zaten merak ettiğim gerçekten bu oranda mı zam geldiği .

Bugun su faturasi geldi kizlar ve sok oldum ama tam tersi anlamda :) tam tamina 5.67 lira gelmis su parasi ustelik iki aylik fatura :) :)

Evet ama % 50 zam çok yüksek değil mi ? Zam yapılmadı demiyorum zaten merak ettiğim gerçekten bu oranda mı zam geldiği .

% 9 geldi diye biliyorum bende çıkan haberlerde % 9 yazıyordu.

Bugun su faturasi geldi kizlar ve sok oldum ama tam tersi anlamda :) tam tamina 5.67 lira gelmis su parasi ustelik iki aylik fatura :) :)
Bildiğimiz 5 lira mıBir yAnlışlık olabilir mi? Gerçi bizede daha gelmedi 1.5 ay oldu.

Bildiğimiz 5 lira mıBir yAnlışlık olabilir mi? Gerçi bizede daha gelmedi 1.5 ay oldu.

Aynen bilgimiz 5 lira :) bu sehire yeni tasindim ama burada yasayanlar soylemisti 5 - 6 lira gelir diye ama gorunce sasirdim yine de :) son odeme tarihi de mart in 2 si o da ilginc yani

Aynen bilgimiz 5 lira :) bu sehire yeni tasindim ama burada yasayanlar soylemisti 5 - 6 lira gelir diye ama gorunce sasirdim yine de :) son odeme tarihi de mart in 2 si o da ilginc yani
Ton fiyatımı çok düşük ama yine az 5-6 lira.

Bi kereye mahsus 150 geldiyse yine iyi. Bizim faturalari gorseniz sanki Pikacu besliyoruz evde.

yazıldı mı bilmiyorum mesajları okumadım ama haberiniz yoksa söyliyim
yeni yılda zam geldi biliyorsunuz. diyelim faturanız normalde 30 aralık'ta kesiliyor ama bilerek yeni yıldan sonra kesim yaptılar ve 1 gün için bütün aralık ayını zamlı aldılar. bizde ve çevremizdekilerde durum böyle.
siz de bakın fatura okuma tarihinde oynama olmuş mu, yeni yıldan sonraya mı atmışlar?
bu hak yemektir, kimin parmağı varsa hakkımı helal etmiyorum. saraydakilerin bardağı altın varaklı olmasa da olur.

Ben havadan olduğunu sanmıyorum.
Bizim ev kombili olmadığı ve ekstra hiçbir şey kullanmadığımız halde 2 katı fatura geldi...

Bu sanırım bizde geçerli değil.
Bizim her ayın 7-8'i gibi gelir fatura.
Yani her şekilde yılbaşı geçmiş olacaktı.
Haram zıkkım olsun.

Aaaaaaaa ! Bardaklar altın varaklı olsun itibarımız artsın şekerim !!?!? Vatandaş domalmaya alışkın nasılsa !

(Bizede her ay 80 tl gelen elektrik faturası 140 tl geldi ! Esas şoku gazdan bekliyorum. Son vuruş misali)

herşey çok zamlı malesef...bizede 92 geldi..en fazla 55 gelirdi..faturalar artık 2-3 katı geliyor

34 gunluk fatura geldı bızede
75 tl gelen fatura 110 tl geldi

Bu sanırım bizde geçerli değil.
Bizim her ayın 7-8'i gibi gelir fatura.
Yani her şekilde yılbaşı geçmiş olacaktı.
Haram zıkkım olsun.

Aslında 7-8 günü zamlı almaları gerekirken komple zamlı aldılar işte. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ıslah etsin bu insanları

Vergiler canımıza tak dedirtti. Bu seferde elektrik sudan geçiriyorlar..
Sömür devlet milletini.. hiç rahat yüzü görmesin bu millet..
Yüzler hep asık.. sadece çalışmak için yaşar olduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…