- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
valla eskiden öyleydide şu aralar gerçek kış yaşıyoruz :)adana demek güneş güneş olunca zaten güneş enerjiyle banyo olursun sıcak suyun olur ve saat 5 klima açılır ısınmak için en azından benim için böyle
eski evde kombi yoktu yani şu direkt banyoya takılan ısıtıcılar var ya ondan vardı oda zaten banyoya girince açıyorsun o tarz bir şeydi.Kombi ayari eski eve gore daha yuksek aciliyorsa isinmak ici bu elektrik faturasinda fark yaratir.
valla eskiden öyleydide şu aralar gerçek kış yaşıyoruz :)
ben çalışıyorum iş yeri hiç güneş almıyor klima full açık :) ev desen kombiyi aç kapa daha çok yakar dediler hep açık düşük seviyeye getiriyorum cıkarkenDün hava günlük güneşlikti güneş enerjiside sıcaktı klimayı bir sabah sonrası saat 6 açtım
ben çalışıyorum iş yeri hiç güneş almıyor klima full açık :) ev desen kombiyi aç kapa daha çok yakar dediler hep açık düşük seviyeye getiriyorum cıkarken
hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Allah şifa versin canım orası öyle Allah kimseye dermansız dert vermesin.annem haline şükret bize 5 yıldır 150 nin altına geliyor neden makinaya bağlı olmam
bu ay tüm komşulara da 100 altında gelmemiş ki genelde aşağıda olur faturalar.
bazen göz gezdiririm.
bize de 70-80 gelir enfazla.110 gelmiş.
hayır biz fazla kullandık diyelim,herkes mi birden 30-40 lira fazla kullandı.
kombi hep yanıyor zaten.
acaba geri alınan kaçak kullanım bedelinin acısını mı çıkarıyorlar diye düşünmeden edemedim.
birazdan ayedaşı arayıp sorgulatacağım.
bazen göz gezdiririm.
kombi hep yanıyor zaten.
acaba geri alınan kaçak kullanım bedelinin acısını mı çıkarıyorlar diye düşünmeden edemedim.
5 gün fazla sadece.Tarihe dikkat ettiniz mi?
Bizim bu ayki fatura 40 günlüktü mesela, ben de görünce çok demiştim ama tarihe bakınca normalmiş.
bazen göz gezdiririm.
kombi hep yanıyor zaten.
hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Nasıl yani , ne zaman gelmiş ? Basında neden çıkmadı , ben mı kaçırdım acaba .elektriğe yaklaşık % 50 oranında zam gelmiş. herkes aynı şeyden şikayetçi bizde karı koca çalışıp sadece akşam 1 kaç saat kullandığımız elektriğe 50 tl gelen faturamız bu ay 76 tl geldi. artık neyin tasarrufunu yapacağımızı şaşırdık.
Eylül- Ekim ayında çıkmıştı haberlerde elektriğe zam diye.Nasıl yani , ne zaman gelmiş ? Basında neden çıkmadı , ben mı kaçırdım acaba .
% 50 de az buz bir zam değil , doğruysa yandık demek ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?