elektrik faturası

Dün hava günlük güneşlikti güneş enerjiside sıcaktı klimayı bir sabah sonrası saat 6 açtım
ben çalışıyorum iş yeri hiç güneş almıyor klima full açık :) ev desen kombiyi aç kapa daha çok yakar dediler hep açık düşük seviyeye getiriyorum cıkarken

Allah beni karlı memlekete düşürmesin ,ölürüm ben orada kardan da nefret ederim bir çukurovalı olarak
ben çalışıyorum iş yeri hiç güneş almıyor klima full açık :) ev desen kombiyi aç kapa daha çok yakar dediler hep açık düşük seviyeye getiriyorum cıkarken

annem haline şükret bize 5 yıldır 150 nin altına geliyor neden makinaya bağlı olmam

iki aydır bizdede öyle ve bu ay 190 lira gelmissss!! ve hiç bir lüks elektrk harcamam israfim yok. of offf ! doğalgazla bu elektriğin bi alakasi var mi arkadaşlar neden bu kadar fazla gelebilir ? çamaşır makinam nerdeyse hergün çalışır ütü supurge ama 120 yi geçmiyordu, 190 ne ya isletmemi bu ev !!

bu ay tüm komşulara da 100 altında gelmemiş ki genelde aşağıda olur faturalar.
bazen göz gezdiririm.
bize de 70-80 gelir enfazla.110 gelmiş.
hayır biz fazla kullandık diyelim,herkes mi birden 30-40 lira fazla kullandı.
kombi hep yanıyor zaten.
acaba geri alınan kaçak kullanım bedelinin acısını mı çıkarıyorlar diye düşünmeden edemedim.
birazdan ayedaşı arayıp sorgulatacağım.

muhtemelen doğalgazır bizim evde 24 saat oksijen makinası pc tv çalışır ortalama 150 üstü gelir zamanında elektrikci tv kapalı ise fişi çekli değile eletrik yazar demişti

Tarihe dikkat ettiniz mi?
Bizim bu ayki fatura 40 günlüktü mesela, ben de görünce çok demiştim ama tarihe bakınca normalmiş.

Tarihe dikkat ettiniz mi?
Bizim bu ayki fatura 40 günlüktü mesela, ben de görünce çok demiştim ama tarihe bakınca normalmiş.
5 gün fazla sadece.
ama diğerleri nasıldı bilemiyorum.elimde değil bir önceki.
ama herkese böyle ki bizim sitedeki herkes çok tutumlu.
en çok bana gelir faturalar.

Benim fatura sadece 34 günlük ve 100 tl geldi normalde 70 falan gelir . Kombi ile alakalı olduğunu sanmam kombi geçen ayda hiç kapanmadı ve herkes aynı şeyden şikayetçi noldu bu faturalar a ya

Bu ay herkesin yüksek geldi sanırım.
Bizim 60 tl bile gelmiyordu fatura, en fazla 58 tl geldi.
Termosifon 7/24 açık. Kombi yok doğalgazlı değil ev.
Bu ay ekstra hiçbir şey olmadığı halde 97 tl geldi.
Her sene ocak ayında böyle oluyor.
Kaçakları bize yüklüyorlar.
Hayır millet hırsızlık yapıyor bedelini biz ödüyoruz, adam gibi denetleyin insanların suçu ne...

Doğalgazlı demişsiniz. Kombi'de elektriğe yükleniyor. Biz Bütün gün evde değiliz. İki kişiyiz. 100TL geldi. Ki kşam bile o kadar tv de izlemiyoruz. Kombi çok etkiliyor.:)

elektriğe yaklaşık % 50 oranında zam gelmiş. herkes aynı şeyden şikayetçi bizde karı koca çalışıp sadece akşam 1 kaç saat kullandığımız elektriğe 50 tl gelen faturamız bu ay 76 tl geldi. artık neyin tasarrufunu yapacağımızı şaşırdık.

Bizimde bu ay çok fazla geldi . Önümüzdeki bir kac ayı takip edelim. Yasa gereği kontrolü yetistiremedikleri ay %30-40 fazla yazabiliyorlarmış . Aradaki farkı sonraki aylardan mahsup edebiliyorlarmis . Öyle söyledi biri ama tam bilmiyorum .
Havalar cok kötüydü belki bu sebepten herkesin fazla geldi .

Nasıl yani , ne zaman gelmiş ? Basında neden çıkmadı , ben mı kaçırdım acaba .
% 50 de az buz bir zam değil , doğruysa yandık demek ki ...

Nasıl yani , ne zaman gelmiş ? Basında neden çıkmadı , ben mı kaçırdım acaba .
% 50 de az buz bir zam değil , doğruysa yandık demek ki ...
Eylül- Ekim ayında çıkmıştı haberlerde elektriğe zam diye.

Bugun geldi bizede fatura tutari 302 bide biz bu ay tasarruf yaptigimizi saniyorduk.. tek maasla ev kira faturalar almis basini gitmis bide bebegimiz var.. gecinmek cok zorr cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…