- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
Insalla arkadasim sizin de vesilenizle aklimizda olan bir yenilemeyi hizlandirdkHayırlı olsun, ben epey memnun kaldım umarım sizde memnun olursunuz
çukurova canım :)
24 tl ne ya maşallah bizim 50 küsür sırf vergisi bilmem nesi geliyor
aynen o sayaç var bizde aslında bize bir avantajı yok onu normale çevirmeli :/
hafta 2 çamaşır 3 bulaşık en fazla doğalgaz full açık ama kapatıp açınca daha çok efor sarfeder diyorlar diye kapatmadan çıkıyoruzbence bu kadar artmaaz mümkün değil...
kaç kere çamaşır ya da bulaşık yıkamak için makine çalıştıryorsunuz bi bakın?
semt olarak öyle bir şey konduramıyorum ama insanoğlu bellide olmaz bu ay iyi dikkat ediyorum bakalım yine düşmedi ona göre araştıracağımBir evde kullanılan elektrik sarfiyatı bizim okul kantininde ödediğimizden fazla olması inanılmaz birşey.
Bizim işyerinde her şeyimiz elektrikle çalışıyor, 80 bardaklık çay otomatımız, tost makinemiz, buzdolabımız ve aydınlatmalarımızın toplam sarfiyatı aylık 150 TL olmuyor.
Sizin hattan birisi kaçak olarak kullanıyor olabilirmi ?
doğal gaz 10 lira etkiler hadi taş çatlasın 20 diye yazıyor başka forumlarda ama bilemiyorum :SBiz daha önce klimayla ısınıyorduk 140 filan geliyordu bayada çamaşır,bulasik makinasi çalışıyordu...doğal gazlı şimdi ev ilk ay 130 tl geldi , doğal gaz hep acik ondan kaynaklı mı bu kadar fazla
ay ne güzel ya maşallah darısı bizede olsun :) siz hiç birşey çalıştırmıyormusunuz ya da nasıl kaç kere kullanıyorsunuzbu ayda 29 tl gelmiş yeni. Bir suru sey etkıleyebılır
aslında çok da değ,lmiş tüketiminiz...hafta 2 çamaşır 3 bulaşık en fazla doğalgaz full açık ama kapatıp açınca daha çok efor sarfeder diyorlar diye kapatmadan çıkıyoruz
semt olarak öyle bir şey konduramıyorum ama insanoğlu bellide olmaz bu ay iyi dikkat ediyorum bakalım yine düşmedi ona göre araştıracağım
doğal gaz 10 lira etkiler hadi taş çatlasın 20 diye yazıyor başka forumlarda ama bilemiyorum :S
ay ne güzel ya maşallah darısı bizede olsun :) siz hiç birşey çalıştırmıyormusunuz ya da nasıl kaç kere kullanıyorsunuz
evet millet 5-6 kişi yaşıyor 90 lira geliyormuş en fazla biz 2 kişiyiz 140 geliyor muhitten muhite fark ediyor diye düşünmeye başladım artıkaslında çok da değ,lmiş tüketiminiz...
nedeni ne ki...bilemedimmm
hafta 2 çamaşır 3 bulaşık en fazla doğalgaz full açık ama kapatıp açınca daha çok efor sarfeder diyorlar diye kapatmadan çıkıyoruz
semt olarak öyle bir şey konduramıyorum ama insanoğlu bellide olmaz bu ay iyi dikkat ediyorum bakalım yine düşmedi ona göre araştıracağım
doğal gaz 10 lira etkiler hadi taş çatlasın 20 diye yazıyor başka forumlarda ama bilemiyorum :S
ay ne güzel ya maşallah darısı bizede olsun :) siz hiç birşey çalıştırmıyormusunuz ya da nasıl kaç kere kullanıyorsunuz
Çamaşır makinası geldiği zaman çok çalışmadi ama bebek var yinede haftada iki kere kıyafetleri yıkanır ama daha once de önünü arkasıni düşünmeden klimayla ısınırken şuanda böyle saçma birsey bakalım daha gelmedi bu ay ve üzerinden iki hafta geçti fatura artacakhafta 2 çamaşır 3 bulaşık en fazla doğalgaz full açık ama kapatıp açınca daha çok efor sarfeder diyorlar diye kapatmadan çıkıyoruz
valla bizde ben hemen yemekden sonra açardım makineleri yatana kadar hallolsun diye .. ama şimdi akıllı sayacı akıllı kullanma vakti bu ay çok dikkat ediyorum :)evde ki beyaz eşyalar a sınıfı buzdolabı var klasik hep çalışan çamaşır mak. var genelde 22:00'den sonra açarım, bulaşık mak. yok mutfağım ufak zaten onun haricinde ev baya sıcak kombiyi şu an sadece sıcak su kullancağım zaman açıyorum. (hemde hamileyim sıcak basıyor :) ) tv var her evde olan şeyler aslında ve laptop var genelde o da açık oluyor film falan izliyoruz tvye bağlayıp ama eşimde bende çalışıyoruz akşamları açık oluyor ama eşim bazen gündüzde evde oluyor. Prizde hiç bişey bırakmam dikkat ederim gereksiz ışık da yakmam bu konuda eşimin üstüne yok her yer açık olur ben arkasından kapatırım :) ona uysak uçar valla elektrik makaraya da alıyorum bazen dolaplar mı korkuyor ondan mı açık bırakıyorsun diye ama yine unutuyor :)
mesala anneme bu ay 60 tl gelmiş derin dondurucu var extra çalışan ve kardeşim gece gündüz pc açık bırakır ve evde şu an sürekli biri var tv hep açık
bi sıkıntı var bize de yüsde yüz zamlı geldi bu ayhanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
valla bizde ben hemen yemekden sonra açardım makineleri yatana kadar hallolsun diye .. ama şimdi akıllı sayacı akıllı kullanma vakti bu ay çok dikkat ediyorum :)
0101 i görünce adana sandım k.bakmayın :)Ben antalyadayım canım
hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
adana demek güneş güneş olunca zaten güneş enerjiyle banyo olursun sıcak suyun olur ve saat 5 klima açılır ısınmak için en azından benim için böyleevet millet 5-6 kişi yaşıyor 90 lira geliyormuş en fazla biz 2 kişiyiz 140 geliyor muhitten muhite fark ediyor diye düşünmeye başladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?