- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Selam kızlar
Elektrikli süpürgem bozuldu. Servise gönderdim maşallah tamir parası supurgeyi geçti yaptirmadim. Neredeyse 3. Elektrikli süpürgem bu bende bir sorun var anladım. 2.500 tl yi geçmiştir bu supurgelere bayildigim para.
Şimdi öyle çok uçmak istemiyorum internetten baktım fantom marka Süpürgeler hem uygun hemde güzel çekim gücü vs. Kullanan var mı aranızda fantom yada başka bir marka. Bir siteden kapıda ödeme siparis etmiştim ama ulaşmadı pek de iyi bir site değildi zaten.
Şimdi canlarim bana gayet memnun kalacağım dayanıklı bir süpürge lazım. Onerinizi bekliyorum.
Bu arada biraz tasimasaniz konumu olur mu ? Sevgiler efenim
Edit: toz torbasiz
Valla bunu tavsiye ederm. Philips maratondu simdi hatirladim. O zaman biraz pahaliydi simdi baktim indirime girmis. Hem pratik hem guzel cekiyor..
Philips diyorsunuz yani kızlar
Ben electrolux diyorum
Nasıl bozuyorsun merak ettim?
ben dyson diyorum ...paraya kıy ömür boyu kullan.. ben 13 senedir kullanıyorum..
Philips maraton 9924 bende memnunum 1100 gibi bir fiyata aldım, bence elektiriklisini süpürgesi çok önemli temizlik acisindan
Dyson baktım netten çok bilinmedik bir marka ama iyi diyorsunuz göz önüne alayım
Canim valla kapilara kuuut o süpürge bir çarpar taklalar atar falan. Hunharca kullanıyorum ama akillandim tobeliyim
yok yahu bilinmedik değil.. bu işin piri dyson..
Peki her yerde bulunur mu gidip incelesem Teknosa vatan media vs
Tahmin ettim. Plastik kısımları kırılıyor haliyle.
Ben de çok vuruyorum ama sadece çizildi şuana kadar
Dyson en iyisidir. Bilindik bir marka olmamasının sebebi pahalı olması :)
İki asgari ücreti bir makineye vereceksiniz ve uzun süre kullanacaksınız. Tabi kırmadan.
Motor garantisi :)
Dyson, nilfiks, miele, electrolux, philips şeklinde gider süpürgede markalar
Ona göre kararını ver @sah-mat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?