Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

Yaklaşık 9-10 senedir kullandığım bosch süpürgem var. Toz torbalı, minnak, ucuz. Yetiyor da artıyor bile.

Valla bunu tavsiye ederm. Philips maratondu simdi hatirladim. O zaman biraz pahaliydi simdi baktim indirime girmis. Hem pratik hem guzel cekiyor..

Kayinvalidemin maraton onu da bozdum. Kapılara küt vuruyorum sanki yarış halinde ev supuruyorum ya

Philips diyorsunuz yani kızlar

ben dyson diyorum ...paraya kıy ömür boyu kullan.. ben 13 senedir kullanıyorum..

Ben electrolux diyorum
Nasıl bozuyorsun merak ettim?

Canim valla kapilara kuuut o süpürge bir çarpar taklalar atar falan. Hunharca kullanıyorum ama akillandim tobeliyim

ben dyson diyorum ...paraya kıy ömür boyu kullan.. ben 13 senedir kullanıyorum..

Dyson baktım netten çok bilinmedik bir marka ama iyi diyorsunuz göz önüne alayım

Philips maraton 9924 bende memnunum 1100 gibi bir fiyata aldım, bence elektiriklisini süpürgesi çok önemli temizlik acisindan

Arçelik kullanan yok mu ? Fantomu kimse kullanmıyor mu ? Kendimi kötü hissettim şimdi :)

Philips maraton 9924 bende memnunum 1100 gibi bir fiyata aldım, bence elektiriklisini süpürgesi çok önemli temizlik acisindan

Son supurgem homend markaydi. Gayet de güzel çekiyordu ama ne olduysa garanti bitti süpürge pert

Canim valla kapilara kuuut o süpürge bir çarpar taklalar atar falan. Hunharca kullanıyorum ama akillandim tobeliyim

Tahmin ettim. Plastik kısımları kırılıyor haliyle.

Ben de çok vuruyorum ama sadece çizildi şuana kadar

Dyson en iyisidir. Bilindik bir marka olmamasının sebebi pahalı olması :)

İki asgari ücreti bir makineye vereceksiniz ve uzun süre kullanacaksınız. Tabi kırmadan.
Motor garantisi :)

dyson tavsiye ederim, madem o fiyat aralığına bakıyorsunuz ben çok memnunum annem de kullanıyor.

Bende bluehouse var.
Dik süpürgelerden. Fakirinkiler falan gibi yarısını alıp yarısını bırakmıyor. Bayağı sürüklüyor.
2000 watt. 100 tl falandı.
Aşırı memnunum.

Dyson, nilfiks, miele, electrolux, philips şeklinde gider süpürgede markalar

Ona göre kararını ver @sah-mat

Neee kocam da beni bosasin

Kesinlikle philips marathon. 8 yıldır kullanıyorum. Şuan sadece iç filtresini değiştirme ihtiyacı var. Halıları kaldırıyor resmen çekerken. Evde de çok toz olmuyor emiş gücü çok güçlü olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…