Elektrikli Süpürgeler Elektrik süpürge önerisi

Benim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..
bende ondan kullanıyorum 1 senedir evdede papağanım var tüy döküyor sürekli kullanıyorum anlıcağınız çok memnumun phılıps maraton diye geçiyor 950 liraya almıştım ben dün mediamrktde 750ye düşmüştü

Benim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..

Aynısını kullanıyoruz galiba ufacık ve kuvvetli kırmız renkli bi süpürge philips ama model hatırlamıyorum. Annemde de blue house var o markada güzel ama tekerinde bi sıkıntı olmuştu. Servis bulamamıştık gösterecek. Servis sıkıntıları oluyor bazı markaların.

Bende bluehouse var.
Dik süpürgelerden. Fakirinkiler falan gibi yarısını alıp yarısını bırakmıyor. Bayağı sürüklüyor.
2000 watt. 100 tl falandı.
Aşırı memnunum.

O dik Süpürgeler bana hep mutfak süpürgesi gibi geliyordu demek evde supuruluyormus

Homend kadar sknti yaşadığım marka yok lanet olsun o markaya ne servisi servis ne süpürgesi süpürge

arnica bora yı kullanıyorum çok memnunum valla biz bu süpürgeyi mahallecek almıştık bi ara modaydı sulu olanları, herkesinki bozuldu benimki bozulmadı , püf noktası ise iki üç ayda bir filtresini sanayiciye bir aleti var onunla temizletiyorum tozunu topragını üflüyor, zaten bozulmasının sebebi filterinin tozla dolmasından dolayı ne süpürge alırsan al mutlaka filtresini temizlet. zaten süpurgeyi satın aldıgım adam bana öyle demişti.

Ama en fazla 500 benim bütçe şuan.

sah-mat .!.:
Kafka butcemi açıklıyorum net 500 geldi

Philips maraton da iyi ama ben sana electrolux diyorum. Hem çekiş gücü çok iyi hem sessiz. Ac gece süpür evi.
Ayrica tozla uğraşmazsın.
Bunun kırılacak bir yeri de yok haznesi dışarıda olmadığı için.

Vatanda mediamarktta indirime girince 450-500 civarında bulursun. Şuan fiyatları bilmiyorum ama 470 e almıştım.

Sulu süpürge sakin alma. Uzak dur.

Aa evet o filtre başıma bunları getiren. Birde toz torbası bulamiyordum o markaya ait

Aa asla alamam sulu bitanesini öyle attım. Hamileydim midem altüst oluyordu attım valla ugrasamam onunla

Nedense hala biriniz de fantom dermi diye bakıyorum taktım galiba

O dik Süpürgeler bana hep mutfak süpürgesi gibi geliyordu demek evde supuruluyormus

Supurgem bozuldu bende fakirin dik supurgesiyle idare ediyim dedim birsure normalde mutfak için kullaniyordum, evi hemen hemen hergun supururum,2 ay süpürgeyi kullandim. Philips aldım gün evi bir supurdum dünyanın kulluğu çıktı,ev uzun zamandır temizlenmiyor gibi yani fakirin dik supurge güzel ama anlık supurme için iyi bence

Aa asla alamam sulu bitanesini öyle attım. Hamileydim midem altüst oluyordu attım valla ugrasamam onunla

Teknosada turuncu kart ile 350 tl şuan benim önerdiğim :)
Sen bilirsin gönlünden eski süpürgelerin geçiyormuş gibi sanki

Ama en fazla 500 benim bütçe şuan.
canım bu ürünü alabilirsin
fiyatı o civarda
bir yakınım kullanıyoır gayet de memnun

Arçelik S-4250 2500 Watt Elektrikli Süpürge

Benim başka süpürgem yok valla
Kedi köpek varsa olmaz ama bu, öyle bi aparatı yok çünkü sıradan süpürge.

ben de philips maraton serisi diyorum daha da bir şey demiyorum.... alırken çok pahalı gelmişti ama müthiş bir şey....

Teknosada turuncu kart ile 350 tl şuan benim önerdiğim :)
Sen bilirsin gönlünden eski süpürgelerin geçiyormuş gibi sanki

Yok mumkunse onlara birdaha uğramak istemiyorum. Ay biri ev supuruyor içim gitti

Philips FC9170/01 Performer Süpürge

Ben çok memnunum 2 buçuk yıl oldu alalı.
Evimde gören 2 kişi de kendi evine aldı onlarda çok memnunlar gerçekten tavsiye ederim canım.

Philips FC9170/01 Performer Süpürge

Ben çok memnunum 2 buçuk yıl oldu alalı.
Evimde gören 2 kişi de kendi evine aldı onlarda çok memnunlar gerçekten tavsiye ederim canım.

Kızlardan bir kaçı da söyledi memnun kalan çok. Şans işi mi acaba bunlar bana niye iyisi gelmiyor ki . Fırın alırım bozulur süpürge öyle bende var bi anormallik kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…