bende ondan kullanıyorum 1 senedir evdede papağanım var tüy döküyor sürekli kullanıyorum anlıcağınız çok memnumun phılıps maraton diye geçiyor 950 liraya almıştım ben dün mediamrktde 750ye düşmüştüBenim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..
Benim philips toz torbasiz elektrikli supurge. Cok cok memnunum. Kirmizi renkli. Modelinin adini bilmiyorum ama :))
Ama size tavsiyem gidip yerinden alin. Internete pek guvenemiyorum bu konularda nedense..
Bende bluehouse var.
Dik süpürgelerden. Fakirinkiler falan gibi yarısını alıp yarısını bırakmıyor. Bayağı sürüklüyor.
2000 watt. 100 tl falandı.
Aşırı memnunum.
Aynısını kullanıyoruz galiba ufacık ve kuvvetli kırmız renkli bi süpürge philips ama model hatırlamıyorum. Annemde de blue house var o markada güzel ama tekerinde bi sıkıntı olmuştu. Servis bulamamıştık gösterecek. Servis sıkıntıları oluyor bazı markaların.
bende ondan kullanıyorum 1 senedir evdede papağanım var tüy döküyor sürekli kullanıyorum anlıcağınız çok memnumun phılıps maraton diye geçiyor 950 liraya almıştım ben dün mediamrktde 750ye düşmüştü
sah-mat .!.:Kafka butcemi açıklıyorum net 500 geldi
arnica bora yı kullanıyorum çok memnunum valla biz bu süpürgeyi mahallecek almıştık bi ara modaydı sulu olanları, herkesinki bozuldu benimki bozulmadı , püf noktası ise iki üç ayda bir filtresini sanayiciye bir aleti var onunla temizletiyorum tozunu topragını üflüyor, zaten bozulmasının sebebi filterinin tozla dolmasından dolayı ne süpürge alırsan al mutlaka filtresini temizlet. zaten süpurgeyi satın aldıgım adam bana öyle demişti.
Philips maraton da iyi ama ben sana electrolux diyorum. Hem çekiş gücü çok iyi hem sessiz. Ac gece süpür evi.
Ayrica tozla uğraşmazsın.
Bunun kırılacak bir yeri de yok haznesi dışarıda olmadığı için.
Vatanda mediamarktta indirime girince 450-500 civarında bulursun. Şuan fiyatları bilmiyorum ama 470 e almıştım.
Sulu süpürge sakin alma. Uzak dur.
O dik Süpürgeler bana hep mutfak süpürgesi gibi geliyordu demek evde supuruluyormus
Aa asla alamam sulu bitanesini öyle attım. Hamileydim midem altüst oluyordu attım valla ugrasamam onunla
canım bu ürünü alabilirsinAma en fazla 500 benim bütçe şuan.
O dik Süpürgeler bana hep mutfak süpürgesi gibi geliyordu demek evde supuruluyormus
Teknosada turuncu kart ile 350 tl şuan benim önerdiğim :)
Sen bilirsin gönlünden eski süpürgelerin geçiyormuş gibi sanki
Benim başka süpürgem yok valla
Kedi köpek varsa olmaz ama bu, öyle bi aparatı yok çünkü sıradan süpürge.
Philips FC9170/01 Performer Süpürge
Ben çok memnunum 2 buçuk yıl oldu alalı.
Evimde gören 2 kişi de kendi evine aldı onlarda çok memnunlar gerçekten tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?