• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elektronik eşya...

izguben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
6.144
6.866
248
Hanımlar yurt dışından getirdiğiniz elektronik eşyalarda , burada sorun yaşıyor musunuz ? yanma vs. şeyler oluyor mu ?

Yıllar önce annem bazı elektronik eşyalar getirmişti Alman ya dan , servisi olmaması sıkıntıydı bazı markaların sadece bozulduğunda , birde çeyizimize aldığı dikiş makinasının birinin parçası eksik çıkmıştı ...

Küçük ev aletlerini hâlâ kullanıyoruz , yumurta pişirme aparatı, tost makinası , kettl , robot blender gibi .

Yıllar önce annem bazı elektronik eşyalar getirmişti Alman ya dan , servisi olmaması sıkıntıydı bazı markaların sadece bozulduğunda , birde çeyizimize aldığı dikiş makinasının birinin parçası eksik çıkmıştı ...

Küçük ev aletlerini hâlâ kullanıyoruz , yumurta pişirme aparatı, tost makinası , kettl , robot blender gibi .
aa iyimiş o zaman, bende sipariş ettim arkadaşıma ekmek pişirme makinesi tost makinesi hem ucuz hem de burada yok onlardan ama buradaki elektirk voltu oradan daha fazlaymış ve yanıyormuş aletler bir arkadaşımın yanmış ondan şüphelenmiştim.

Yok şimdi evlerin elektrik akımı daha güçlü,rahat kaldırıyor , birde maşa ve düzleştiricileri muhteşem yıllardır kullanıyorum üstüne yok...

Back
X