Elele var mısınız uzun bir yolculuğa?

cnm çok geçmiş olsun ALLAH bidaha yaşatmasın inş. en kısa zamanda yine sorunsuz hamile kalırsın

Atlass okyanusummmm deniz kumumm :)) tombisimm senle ayni gun giris yapmisiz kiss kadinlar kulubune masallah senin cenee motorrr 1000 mesaji gecmissin bu arada 3temmuz ayriyetten dogum gunum

kizlar bizimki homurdaniyor hepinizi öptüm yarin görüsürüz prensesim kusura bakma seninle ilgilenemedim yarin sabah artik bak beni burda yanliz koyarsaniz ne yapariki KÜSERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Aramiza hosgeldinn csnimm cok uzuldum yasadiklarin kolay degil allah sabrini verio istee bende catlatm igneliyim 28 bati bekliorum tutarsa artik 3. Denememmm ne çürüküm yawwww

kizlar bizimki homurdaniyor hepinizi öptüm yarin görüsürüz prensesim kusura bakma seninle ilgilenemedim yarin sabah artik bak beni burda yanliz koyarsaniz ne yapariki KÜSERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

benimki derken koca bebekmi?ben onu çoktan yatırdım,ilacınıda verdimneyse iyigeceler,yarın akşam bakarım,gündüz işteyim,iyiuykular.

Aramiza hosgeldinn csnimm cok uzuldum yasadiklarin kolay degil allah sabrini verio istee bende catlatm igneliyim 28 bati bekliorum tutarsa artik 3. Denememmm ne çürüküm yawwww

anaaaaa aynı zamanda batımız,ben geçen pazar vurdurdum iğnemi,sen ne zaman yaptırdın,sakın gitme biryere soracaklarım var.

ben pazar günü yaptırdım,aynı iğne aynı ismi ve benimkini kolumdan yaptılar,peki varmı vücudunda bi anormallik belirti falan?
Canimm dur öncelikle kaca yaptirdin onu merak ettim acayip uçurumlar oluyor yaww hastanede 85 aliolar benim surekli gittigim eczanem var ordan 65 aliolar :)) vala benim akintim cogaldi kasiklarimda pir pir li bisiler oluo duygusallastim biraz sinirlilik var ayaklarda cok ödem olustu falan filannnn

valla canım tam hatırlamıyorum ama 50 li bişeye aldık gibi hatırlıyorum,iğneyi bedavaya vurdurdum onun için para almadılar,sanırım birde vurmak için eksta para alıyorlar diye duymuştum.bende akıntı falan yok,sadece göğüs uçlarım acıyor ucunu elleyince,birde sanki regl olacakmışım gibi bişeyler oluyor bana,o sancıyı çekiyorum ama gelen bişey yok,zaten dahada erken,işte böyle...

Benim gözler uyuma modunaa geçio kizlarr dayanamayacağim :)) yamukprensesim kusuruma bakma ne olursun yarin konusalimmi cok ozürdiliorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…