- Konu Sahibi tombistombis
-
kızlar bende sizin gibi anne olmayı dört gözle bekleyenlerdenim,geçen sene mart ayında 16 haftalık düşük yaptım,aslında çok uzun hikaye öncesi ve sonrası.neyse aradan 16 ay geçti hala hamile kalamadım,bu ay ilk kez serophane ve çatlama iğnesi kullandım,hadi hayırlısı.
hayırlısı canım,her ay yeni bir umut,inşaallah öbür aya canım...çok sağol cnm
ben adetlendim şu anda bişey yok inş.bidahaki ay
evet canim bir sekilde doguracam diye tutturmus hatunuz sende mi
ciksakta biz hep burdayiz sen sor istedini herkes elinden geldigince cevaplar artik yarin görüsürüz canim
bu sefer çıkıyorum artık hepinize iyi geceler
iyigeceler canım,tanıştığıma sevindim.
kizlar bizimki homurdaniyor hepinizi öptüm yarin görüsürüz prensesim kusura bakma seninle ilgilenemedim yarin sabah artik bak beni burda yanliz koyarsaniz ne yapariki KÜSERIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Aramiza hosgeldinn csnimm cok uzuldum yasadiklarin kolay degil allah sabrini verio istee bende catlatm igneliyim 28 bati bekliorum tutarsa artik 3. Denememmm ne çürüküm yawwww
Ben pazartesi aksam yaptirdim ovitrella adianaaaaa aynı zamanda batımız,ben geçen pazar vurdurdum iğnemi,sen ne zaman yaptırdın,sakın gitme biryere soracaklarım var.
Ben pazartesi aksam yaptirdim ovitrella adianaaaaa aynı zamanda batımız,ben geçen pazar vurdurdum iğnemi,sen ne zaman yaptırdın,sakın gitme biryere soracaklarım var.
Ben pazartesi aksam yaptirdim ovitrella adi
Canimm dur öncelikle kaca yaptirdin onu merak ettim acayip uçurumlar oluyor yaww hastanede 85 aliolar benim surekli gittigim eczanem var ordan 65 aliolar :)) vala benim akintim cogaldi kasiklarimda pir pir li bisiler oluo duygusallastim biraz sinirlilik var ayaklarda cok ödem olustu falan filannnnben pazar günü yaptırdım,aynı iğne aynı ismi ve benimkini kolumdan yaptılar,peki varmı vücudunda bi anormallik belirti falan?
Canimm dur öncelikle kaca yaptirdin onu merak ettim acayip uçurumlar oluyor yaww hastanede 85 aliolar benim surekli gittigim eczanem var ordan 65 aliolar :)) vala benim akintim cogaldi kasiklarimda pir pir li bisiler oluo duygusallastim biraz sinirlilik var ayaklarda cok ödem olustu falan filannnn
Benim gözler uyuma modunaa geçio kizlarr dayanamayacağim :)) yamukprensesim kusuruma bakma ne olursun yarin konusalimmi cok ozürdiliorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?